Plonu peiliu iš obuolių pašalinami sėklalizdžiai ir palaikomi karštoje orkaitėje, kad suminkštėtų, bet nesukristų. Pakepinti riešutai, išbrinkintos razinos sumaišomos su medumi ir šiuo įdaru užpildomos obuolių tuštumos.
Baltymas išplakamas iki standžių putų, baigiant plakti sudedama cukraus pudra ir vanilinis cukrus. Paruošti obuoliai sustatomi į skardą ant kepimo popieriaus, ant kiekvieno užkrečiama suplaktų baltymų ir kepama.
Skanaus.

Obuoliai, įdaryti su razinomis, riešutais ir kiaušinio baltymo ''pagalvėle"
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 valgomieji šaukštai | riešutai |
4 vienetai | obuoliai |
4 valgomieji šaukštai | razinos |
2 valgomieji šaukštai | medus |
1 vienetas | kiaušiniai (baltymas) |
1 valgomasis šaukštas | cukraus pudra |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kriaušių desertai
-
Kriaušių desertas
-
Kepti įdaryti obuoliai
-
Sūrio pyragėliai
-
Bananų sufle
-
Kepti obuoliai su įdaru
-
Paskaninti kepti obuoliai
-
Kriaušių desertas
-
Spurgos iš varškės
-
Kremalizuoti obuoliai
-
Vasaros varškės spurgos
-
Creme brulee
-
Imbieriniai blyneliai
-
Skrebučiai su kiaušiniu ir cinamonu
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Šokoladiniai vafliukai
-
Apelsinai obuoliuose
-
Bananinis desertas
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Obuolių vyniotinis
Obuoliai, įdaryti su razinomis, riešutais ir kiaušinio baltymo ''pagalvėle"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Riešutai,
4 valgomieji šaukštai -
Obuoliai,
4 vienetai -
Razinos,
4 valgomieji šaukštai -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, baltymas,
1 vienetas -
Cukraus pudra,
1 valgomasis šaukštas -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Plonu peiliu iš obuolių pašalinami sėklalizdžiai ir palaikomi karštoje orkaitėje, kad suminkštėtų, bet nesukristų. Pakepinti riešutai, išbrinkintos razinos sumaišomos su medumi ir šiuo įdaru užpildomos obuolių tuštumos.
Baltymas išplakamas iki standžių putų, baigiant plakti sudedama cukraus pudra ir vanilinis cukrus. Paruošti obuoliai sustatomi į skardą ant kepimo popieriaus, ant kiekvieno užkrečiama suplaktų baltymų ir kepama.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...