Desertiniai varškėčiai per 15 min
AUTORIUS:
Viktorija Ruplytė
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Autorius apie receptą: Kepti vaniliniai varškėčiai yra gardus ir švelnaus skonio desertas, kuris dažnai valgomas kaip užkandis arba patiekiamas po pagrindinio valgio. Įprasti kepti varškėčiai yra Kepti vaniliniai varškėčiai yra gardus ir švelnaus skonio desertas, kuris dažnai valgomas kaip užkandis arba patiekiamas po pagrindinio valgio. Įprasti kepti varškėčiai yra iškepami orkaitėje arba keptuvėje, šiame recepte sužinosite, kad galite varškėčius iškepti ir karšto oro gruzdintuvėje, kol jie gauna gražią auksinės spalvos kraštą. Dažnai keptus vanilinius varškėčius patiekiame su šviežiais vaisiais, uogomis arba uogiene. Jų paviršius gali būti pabarstytas cukraus pudra arba pagardintas sirupu, kuris prideda švelnų saldumą. Šis desertas puikiai tinka tiek vaikams, tiek suaugusiems. (...daugiau) Viktorija Ruplytė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
300 gramų varškė
1 vienetas kiaušinis
5 valgomieji šaukštai miltai
0.5 arbatinio šaukštelio kepimo milteliai
0.5 arbatinio šaukštelio vanilinis cukrus
0.5 arbatinio šaukštelio malto cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Dideliame dubenyje sumaišykite varškę, vanilės cukrų, cinamoną ir kepimo miltelius.
2.
Atskirame inde išplakite kiaušinį ir įpilkite juos į varškės mišinį. Vėl gerai išmaišykite.
3.
Po truputį įmaišykite miltus, kol pamatysite vientisą, kreminę masę. Jei masė limpa prie rankų, galima įberti dar miltų.
4.
Gnybiame masės ir formuojame į rutuliukus, dedame kepti į karšto oro gruzdintuvę 15 min.

Populiariausi receptai šią savaitę

Desertiniai varškėčiai per 15 min

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Kepti vaniliniai varškėčiai yra gardus ir švelnaus skonio desertas, kuris dažnai valgomas kaip užkandis arba patiekiamas po pagrindinio valgio. Įprasti kepti varškėčiai yra ( ...daugiau ) Viktorija Ruplytė
Gaminimo eiga:
  1. Dideliame dubenyje sumaišykite varškę, vanilės cukrų, cinamoną ir kepimo miltelius.

  2. Atskirame inde išplakite kiaušinį ir įpilkite juos į varškės mišinį. Vėl gerai išmaišykite.

  3. Po truputį įmaišykite miltus, kol pamatysite vientisą, kreminę masę. Jei masė limpa prie rankų, galima įberti dar miltų.

  4. Gnybiame masės ir formuojame į rutuliukus, dedame kepti į karšto oro gruzdintuvę 15 min.

Receptą atsiuntė Viktorija Ruplytė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų