
Virtų kriaušių desertas
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | kriaušės |
50 gramų | šokoladas |
2 valgomieji šaukštai | ledai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Užvirinti vandenį, ištripinti cukrų.
2.
Kriaušes nulupti, paliekant kotelius.
3.
Kriaušes virti apie 20 minučių.
4.
Šokoladą ištirpinti.
5.
Kriaušę pamirkyti šokolade.
6.
Patiekti su ledais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Aguoninės formelės
-
Obuoliai, įdaryti su razinomis, riešutais ir kiaušinio baltymo ''pagalvėle"
-
Bananai tešloje
-
Vafliai su bananais
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Paskaninti kepti obuoliai
-
Obuoliai su varške
-
Avižų ir kokosų juostelės
-
Šokoladiniai vafliukai
-
Sūrio pyragėliai
-
Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Šokoladiniai pyragaičiai
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Bruknėmis įdarytos kriaušės
-
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
-
Apelsinų desertas
-
Prancūziškų skrebučių gaminimas
-
Keptų obuolių desertas su varške
Virtų kriaušių desertas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kriaušės,
2 vienetai -
Šokoladas,
50 gramų -
Ledai,
2 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užvirinti vandenį, ištripinti cukrų.
Kriaušes nulupti, paliekant kotelius.
Kriaušes virti apie 20 minučių.
Šokoladą ištirpinti.
Kriaušę pamirkyti šokolade.
Patiekti su ledais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...