Mėsos duona
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 500 gramų | kiauliena |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | morkos |
| 2 riekės | duona (juoda) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 100 gramų | sūris (kietasis) |
| šiek tiek | krapai |
| 1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
| šiek tiek | druska |
| 1 valgomasis šaukštas | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | pienas |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Duoną užmirkti piene. Svogūnus bei morkas supjaustyti dideliais kubeliais. Krapus susmulkinti.
2.
Sumalti mėsą, svogūnus, morkas, krapus bei duoną. Į faršą pridėti kiaušinį, druską, pipirus. Pamaišyti.
3.
Formą sutepti sviestu ir pabarstyti džiūvesėliais. Faršą įdėti į formą. Kepti 200 laipsniu įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
4.
Ištraukti, pabarstyti tarkuotu sūriu ir dar kepti 10 minučių. Leisti atvėsti.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sprandinė kopūsto lape
-
Kaukazo šašlykai
-
Šašlykas pomidorų sultyse
-
"Ponios cepelinai"
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Garfildo lazanija
-
Kotletukai su sūriu
-
Jautienos cimesas
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Kotletukai šventiškai
-
Iškylos dešrelės
-
Virtiniai su mėsa
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
-
Karališkas kepsnys
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Jautienos kepsnys
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
Mėsos duona
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Duona, juoda,
2 riekės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sūris, kietasis,
100 gramų - Krapai
-
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
-
Džiūvėsėliai,
1 valgomasis šaukštas - Pienas
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duoną užmirkti piene. Svogūnus bei morkas supjaustyti dideliais kubeliais. Krapus susmulkinti.
Sumalti mėsą, svogūnus, morkas, krapus bei duoną. Į faršą pridėti kiaušinį, druską, pipirus. Pamaišyti.
Formą sutepti sviestu ir pabarstyti džiūvesėliais. Faršą įdėti į formą. Kepti 200 laipsniu įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
Ištraukti, pabarstyti tarkuotu sūriu ir dar kepti 10 minučių. Leisti atvėsti.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
