Keptas kumpis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 2 kilogramai | kiauliena ( kumpis su odele) |
| 6 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | imbieras ( gabaliukas (apie 3 cm), tarkuotas) |
| 1 vienetas | citrinos (sultys) |
| 50 gramų | aliejaus ( augalinis) |
| 2 valgomieji šaukštai | medus ( skystas) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Imbierą ir česnakus smulkiai sutarkuokite. Į košelę supilkite citrinos sultis, suberkite druską, sudėkite medų,supilkite aliejų. Maišykite, kol ištirps druska. Kumpį nuplaukite šaltu vandeniu, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, įdėkite į gilų dubenį, užpilkite marinatu, keliose vietose subadykite mediniu iešmeliu ir uždenkite maistine plėvele. Laikykite parą šaldytuve. Kepti grilyje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Guliašas su kiauliena
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Šašlykai gurmanams
-
Troškinta veršiena
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Cukinijų laiveliai
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Spageti su kukuliais
-
Šveicariška veršiena
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Įdarytos paprikos
-
Vyniotinis Kubilas
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Aštrus šašlykas
Keptas kumpis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena, kumpis su odele,
2 kilogramai -
Česnakas,
6 skiltelės - Imbieras, gabaliukas (apie 3 cm), tarkuotas
-
Citrinos, sultys,
1 vienetas -
Aliejus, augalinis,
50 gramų -
Medus, skystas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imbierą ir česnakus smulkiai sutarkuokite. Į košelę supilkite citrinos sultis, suberkite druską, sudėkite medų,supilkite aliejų. Maišykite, kol ištirps druska. Kumpį nuplaukite šaltu vandeniu, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, įdėkite į gilų dubenį, užpilkite marinatu, keliose vietose subadykite mediniu iešmeliu ir uždenkite maistine plėvele. Laikykite parą šaldytuve. Kepti grilyje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
