Keptas kumpis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 2 kilogramai | kiauliena ( kumpis su odele) |
| 6 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | imbieras ( gabaliukas (apie 3 cm), tarkuotas) |
| 1 vienetas | citrinos (sultys) |
| 50 gramų | aliejaus ( augalinis) |
| 2 valgomieji šaukštai | medus ( skystas) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Imbierą ir česnakus smulkiai sutarkuokite. Į košelę supilkite citrinos sultis, suberkite druską, sudėkite medų,supilkite aliejų. Maišykite, kol ištirps druska. Kumpį nuplaukite šaltu vandeniu, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, įdėkite į gilų dubenį, užpilkite marinatu, keliose vietose subadykite mediniu iešmeliu ir uždenkite maistine plėvele. Laikykite parą šaldytuve. Kepti grilyje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti burokėliai
-
Karamelizuotas keptas kumpis
-
Kepta kiaulienos karka žarijose
-
Jautienos muštinis su svogūnais
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Kiauliena česnakiniame marinate
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Škotiški kiaušiniai
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Kiaulienos šašlykai
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Veršienos šašlykas
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
-
Ranka
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
Keptas kumpis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena, kumpis su odele,
2 kilogramai -
Česnakas,
6 skiltelės - Imbieras, gabaliukas (apie 3 cm), tarkuotas
-
Citrinos, sultys,
1 vienetas -
Aliejus, augalinis,
50 gramų -
Medus, skystas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imbierą ir česnakus smulkiai sutarkuokite. Į košelę supilkite citrinos sultis, suberkite druską, sudėkite medų,supilkite aliejų. Maišykite, kol ištirps druska. Kumpį nuplaukite šaltu vandeniu, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, įdėkite į gilų dubenį, užpilkite marinatu, keliose vietose subadykite mediniu iešmeliu ir uždenkite maistine plėvele. Laikykite parą šaldytuve. Kepti grilyje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
