
Keptas kumpis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai | kiauliena ( kumpis su odele) |
6 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | imbieras ( gabaliukas (apie 3 cm), tarkuotas) |
1 vienetas | citrinos (sultys) |
50 gramų | aliejaus ( augalinis) |
2 valgomieji šaukštai | medus ( skystas) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Imbierą ir česnakus smulkiai sutarkuokite. Į košelę supilkite citrinos sultis, suberkite druską, sudėkite medų,supilkite aliejų. Maišykite, kol ištirps druska. Kumpį nuplaukite šaltu vandeniu, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, įdėkite į gilų dubenį, užpilkite marinatu, keliose vietose subadykite mediniu iešmeliu ir uždenkite maistine plėvele. Laikykite parą šaldytuve. Kepti grilyje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletai
-
Kiaulienos šašlykai
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Mėsa su apelsinais
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Naminiai mėsainiai
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Spageti su kukuliais
-
Įdaryti pomidorai
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Sultingi šašlykai
-
Kiaulienos kepsnys su kmynais
Keptas kumpis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena, kumpis su odele,
2 kilogramai -
Česnakas,
6 skiltelės - Imbieras, gabaliukas (apie 3 cm), tarkuotas
-
Citrinos, sultys,
1 vienetas -
Aliejus, augalinis,
50 gramų -
Medus, skystas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imbierą ir česnakus smulkiai sutarkuokite. Į košelę supilkite citrinos sultis, suberkite druską, sudėkite medų,supilkite aliejų. Maišykite, kol ištirps druska. Kumpį nuplaukite šaltu vandeniu, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, įdėkite į gilų dubenį, užpilkite marinatu, keliose vietose subadykite mediniu iešmeliu ir uždenkite maistine plėvele. Laikykite parą šaldytuve. Kepti grilyje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...