
Sprandinės kepsnys ant grotelių
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kiaulienos sprandinė |
1 stiklinė | džiūvėsėliai |
1 stiklinė | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
120 gramų | sviestas |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | čiobreliai |
10 vienetų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Sprandinę supjaustome riekelėmis, gerai išmušame. Pagardiname druska ir pipirais.
2.
Kiaušinius išplakame, įberiame čiobrelius. Kepsnius voliojame plakinyje ir džiūvėsėliuose.
3.
Kepsnius dedame ant grotelių ir kepame ant laužo, kol gražiai paskrunda.
4.
Bulves išverdame pasūdytame vandenyje. Tuomet sutriname.
5.
Į sutrintas bulves dedame sviestą ir pilame pieną. Gerai išmaišome bulvių košę.
6.
Kepsnius tiekiame šiltus su bulvių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
-
Naminiai hamburgeriai
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
-
Keptas kumpis
-
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
-
Ūkininko suktinukas
-
Jautiena kiniškai
-
Sprandinės kepsnys
-
Keptos kepenėlės
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Medžiotojų šašlykai
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Įdaryti makaronai
-
Kepenėlės su vaisiais
Sprandinės kepsnys ant grotelių
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos sprandinė,
500 gramų -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė -
Pienas,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sviestas,
120 gramų -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Čiobreliai,
1 žiupsnelis -
Bulvės,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sprandinę supjaustome riekelėmis, gerai išmušame. Pagardiname druska ir pipirais.
Kiaušinius išplakame, įberiame čiobrelius. Kepsnius voliojame plakinyje ir džiūvėsėliuose.
Kepsnius dedame ant grotelių ir kepame ant laužo, kol gražiai paskrunda.
Bulves išverdame pasūdytame vandenyje. Tuomet sutriname.
Į sutrintas bulves dedame sviestą ir pilame pieną. Gerai išmaišome bulvių košę.
Kepsnius tiekiame šiltus su bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (2)
-
bevardis
2018-07-28 21:15
o kam cia pienas?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...