
Sprandinės kepsnys ant grotelių
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kiaulienos sprandinė |
1 stiklinė | džiūvėsėliai |
1 stiklinė | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
120 gramų | sviestas |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | čiobreliai |
10 vienetų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Sprandinę supjaustome riekelėmis, gerai išmušame. Pagardiname druska ir pipirais.
2.
Kiaušinius išplakame, įberiame čiobrelius. Kepsnius voliojame plakinyje ir džiūvėsėliuose.
3.
Kepsnius dedame ant grotelių ir kepame ant laužo, kol gražiai paskrunda.
4.
Bulves išverdame pasūdytame vandenyje. Tuomet sutriname.
5.
Į sutrintas bulves dedame sviestą ir pilame pieną. Gerai išmaišome bulvių košę.
6.
Kepsnius tiekiame šiltus su bulvių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sultingieji šonkauliukai
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Prancūziškas triušis
-
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
-
Kiaulienos šonkauliukai
-
Kelmas
-
Įdaryti makaronai
-
Egzotiškas karbonadas
-
Mėsos apkepėlė
-
Pyragas su mėsa
-
Netikras zuikis tešloje
-
Keptas, įdarytas paršelis
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Keptos bulvės su šonine ir sūriu
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Kotletai lenkiškai
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Karališkieji kotletai
-
Jautienos nugarinės kepsnys
Sprandinės kepsnys ant grotelių
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos sprandinė,
500 gramų -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė -
Pienas,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sviestas,
120 gramų -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Čiobreliai,
1 žiupsnelis -
Bulvės,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sprandinę supjaustome riekelėmis, gerai išmušame. Pagardiname druska ir pipirais.
Kiaušinius išplakame, įberiame čiobrelius. Kepsnius voliojame plakinyje ir džiūvėsėliuose.
Kepsnius dedame ant grotelių ir kepame ant laužo, kol gražiai paskrunda.
Bulves išverdame pasūdytame vandenyje. Tuomet sutriname.
Į sutrintas bulves dedame sviestą ir pilame pieną. Gerai išmaišome bulvių košę.
Kepsnius tiekiame šiltus su bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (2)
-
bevardis
2018-07-28 21:15
o kam cia pienas?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...