
Sprandinės kepsnys ant grotelių
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kiaulienos sprandinė |
1 stiklinė | džiūvėsėliai |
1 stiklinė | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
120 gramų | sviestas |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | čiobreliai |
10 vienetų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Sprandinę supjaustome riekelėmis, gerai išmušame. Pagardiname druska ir pipirais.
2.
Kiaušinius išplakame, įberiame čiobrelius. Kepsnius voliojame plakinyje ir džiūvėsėliuose.
3.
Kepsnius dedame ant grotelių ir kepame ant laužo, kol gražiai paskrunda.
4.
Bulves išverdame pasūdytame vandenyje. Tuomet sutriname.
5.
Į sutrintas bulves dedame sviestą ir pilame pieną. Gerai išmaišome bulvių košę.
6.
Kepsnius tiekiame šiltus su bulvių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas kumpis
-
Guliašas su šafranu
-
Jautienos nugarinės kepsnys
-
Egzotiškas karbonadas
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Apkepas „La Graikija“
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Aštroki šašlykai
-
Kiaulienos šašlykai
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Kepta triušiena
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Sauliaus kibinai
-
Vyne troškintas triušis
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Iškylos dešrelės
-
Troškinta veršiena
Sprandinės kepsnys ant grotelių
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos sprandinė,
500 gramų -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė -
Pienas,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sviestas,
120 gramų -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Čiobreliai,
1 žiupsnelis -
Bulvės,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sprandinę supjaustome riekelėmis, gerai išmušame. Pagardiname druska ir pipirais.
Kiaušinius išplakame, įberiame čiobrelius. Kepsnius voliojame plakinyje ir džiūvėsėliuose.
Kepsnius dedame ant grotelių ir kepame ant laužo, kol gražiai paskrunda.
Bulves išverdame pasūdytame vandenyje. Tuomet sutriname.
Į sutrintas bulves dedame sviestą ir pilame pieną. Gerai išmaišome bulvių košę.
Kepsnius tiekiame šiltus su bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (2)
-
bevardis
2018-07-28 21:15
o kam cia pienas?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...