
500 gramų | jautiena |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
Įdarui reikės: bulvė, kopūsto lapas, raug. agurkas, morka, salieras, 100 g. fermentinio sūrio, druska, pipirai, sviestas.
Įdaro gaminimas: Žalia bulvė sutarkuojama burokine tarka, kopūsto lapas, raugintas agurkas supjaustomi šiaudeliais. Smulkiai sutarkuojama morka ir salieras. Fermentinis sūris sutarkuojamas stambiai, įdedama druskos, pipirų, sviesto ar majonezo. Viskas sumaišoma.
Folija supjaustoma keturkampiais gabalėliais (13x13 cm), ištepama aliejumi. Ant paruoštos mėsos dedama po šaukštą įdaro, ant jo — gabaliukas sviesto ar margarino. Folija suspaudžiama taip, kad mėsa apgaubtų įdarą. Dedama į orkaitę ant grotelių, apačioje įpilama vandens. Kepama apie 35 min. Patiekiama didelėje lėkštėje, sukrauta kalnu (iš folijos mėsa neišimama). Labai įspūdinga, jei įnešant valgyti įsmeigiama keletas šaltos ugnies vielelių ir uždegama, užgesinama kambaryje šviesa.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bačkonių suktinukas
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Zrazai
-
Kepta veršiena
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Keptas kiškis
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Suadytas karbonadas
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Šonkauliukai
-
Sprandinė kopūsto lape
-
Kepta kiauliena
Mėsa folijoje

- Paruošimo laikas:
-
Jautiena,
500 gramų - Prieskoniai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa supjaustoma plonais gabaliukais, išmušama, pabarstoma prieskoniais. Jautiena iš anksto nesūdoma, nes pajuoduoja. Sūdoma prieš kepant.
Įdarui reikės: bulvė, kopūsto lapas, raug. agurkas, morka, salieras, 100 g. fermentinio sūrio, druska, pipirai, sviestas.
Įdaro gaminimas: Žalia bulvė sutarkuojama burokine tarka, kopūsto lapas, raugintas agurkas supjaustomi šiaudeliais. Smulkiai sutarkuojama morka ir salieras. Fermentinis sūris sutarkuojamas stambiai, įdedama druskos, pipirų, sviesto ar majonezo. Viskas sumaišoma.
Folija supjaustoma keturkampiais gabalėliais (13x13 cm), ištepama aliejumi. Ant paruoštos mėsos dedama po šaukštą įdaro, ant jo — gabaliukas sviesto ar margarino. Folija suspaudžiama taip, kad mėsa apgaubtų įdarą. Dedama į orkaitę ant grotelių, apačioje įpilama vandens. Kepama apie 35 min. Patiekiama didelėje lėkštėje, sukrauta kalnu (iš folijos mėsa neišimama). Labai įspūdinga, jei įnešant valgyti įsmeigiama keletas šaltos ugnies vielelių ir uždegama, užgesinama kambaryje šviesa.