Mėsą supjaustykite į 10 dalių, tada išmuškite ją plaktuku, patepkite aliejumi ir pabarstykite prieskoniais. Įdėkite mėsą į šaldytuvą ir palikite pusvalandžiui. Vėliau kepkite ją keptuvėje su kepsninės formos dugnu arba kontaktiniame griliuje.
Pomidorus perpjaukite per pusę ir sudėkite ant kepimo skardos. Ant viršaus pabarstę trupintu fetos sūriu, kepkite apie 5 min. orkaitėje 200˚C temperatūroje. Išėmę, pabarstykite šviežiai maltais pipirais.
Patiekite mėsą su keptais pomidorais, alyvuogėmis, čiobreliais ir jūsų mėgiamu padažu.

Kiauliena su keptais pomidorais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
120 gramų | alyvuogių (juodosios) |
15 vienetų | pomidorai (slyviniai, perpjauti per pusę) |
120 gramų | sūris (fetos) |
500 gramų | kiaulienos nugarinė |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | prieskoniai (mėsos, Santa Maria su čiobreliais) |
šiek tiek | juodieji pipirai (Santa Maria, grūsti) |
šiek tiek | čiobreliai (Santa Maria) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiškas kiaulienos šašlykas
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Veršienos šašlykas
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Kiaulienos kepsneliai
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Kėdainių maltinis
-
Kotletai "Du viename"
-
Pievagrybių apkepas
-
Vyniotinis Kubilas
-
Sūdyti kaimiški lašiniai
-
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
-
Liežuvis su grybais
-
Garfildo lazanija
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Aštroki šašlykai
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Kepsnys Du milžinai
Kiauliena su keptais pomidorais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Alyvuogės, juodosios,
120 gramų -
Pomidorai, slyviniai, perpjauti per pusę,
15 vienetų -
Sūris, fetos,
120 gramų -
Kiaulienos nugarinė,
500 gramų -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Prieskoniai, mėsos, Santa Maria su čiobreliais,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai, Santa Maria, grūsti
- Čiobreliai, Santa Maria
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustykite į 10 dalių, tada išmuškite ją plaktuku, patepkite aliejumi ir pabarstykite prieskoniais. Įdėkite mėsą į šaldytuvą ir palikite pusvalandžiui. Vėliau kepkite ją keptuvėje su kepsninės formos dugnu arba kontaktiniame griliuje.
Pomidorus perpjaukite per pusę ir sudėkite ant kepimo skardos. Ant viršaus pabarstę trupintu fetos sūriu, kepkite apie 5 min. orkaitėje 200˚C temperatūroje. Išėmę, pabarstykite šviežiai maltais pipirais.
Patiekite mėsą su keptais pomidorais, alyvuogėmis, čiobreliais ir jūsų mėgiamu padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...