120 gramų | alyvuogių (juodosios) |
15 vienetų | pomidorai (slyviniai, perpjauti per pusę) |
120 gramų | sūris (fetos) |
500 gramų | kiaulienos nugarinė |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | prieskoniai (mėsos, Santa Maria su čiobreliais) |
šiek tiek | juodieji pipirai (Santa Maria, grūsti) |
šiek tiek | čiobreliai (Santa Maria) |
Pomidorus perpjaukite per pusę ir sudėkite ant kepimo skardos. Ant viršaus pabarstę trupintu fetos sūriu, kepkite apie 5 min. orkaitėje 200˚C temperatūroje. Išėmę, pabarstykite šviežiai maltais pipirais.
Patiekite mėsą su keptais pomidorais, alyvuogėmis, čiobreliais ir jūsų mėgiamu padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinti įdaryti agurkai
- Kėdainių maltinis
- Mėsa su apelsinais
- Įdaryti pievagrybiai
- Pietų kotletukai
- Bulvytės su dešrelėmis
- Mėsos apkepas
- Keptas kiaulienos kumpis
- Kepsnys su pomidorais ir špinatais
- Virta šerniena
- Keptas triušis su ryžiais
- Kiaulienos karka
- Kepsnys su makaronais
- Kepta marinuota veršiena
- Turkiškas kebabas
- Stirnienos kumpis
- Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
- Stirnos nugarinė
- Keptos veršienos šlaunelės
- Šašlykai alaus marinate
Kiauliena su keptais pomidorais
- Paruošimo laikas:
-
Alyvuogės, juodosios,
120 gramų -
Pomidorai, slyviniai, perpjauti per pusę,
15 vienetų -
Sūris, fetos,
120 gramų -
Kiaulienos nugarinė,
500 gramų -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Prieskoniai, mėsos, Santa Maria su čiobreliais,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai, Santa Maria, grūsti
- Čiobreliai, Santa Maria
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsą supjaustykite į 10 dalių, tada išmuškite ją plaktuku, patepkite aliejumi ir pabarstykite prieskoniais. Įdėkite mėsą į šaldytuvą ir palikite pusvalandžiui. Vėliau kepkite ją keptuvėje su kepsninės formos dugnu arba kontaktiniame griliuje.
Pomidorus perpjaukite per pusę ir sudėkite ant kepimo skardos. Ant viršaus pabarstę trupintu fetos sūriu, kepkite apie 5 min. orkaitėje 200˚C temperatūroje. Išėmę, pabarstykite šviežiai maltais pipirais.
Patiekite mėsą su keptais pomidorais, alyvuogėmis, čiobreliais ir jūsų mėgiamu padažu.