
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai | kiaulienos sprandinė (kepsniai) |
100 gramų | sūris |
1 vienetas | svogūnai |
1 sauja | špinatai |
4 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kepsnius ištriname prieskoniais, druska, pipirais, įspaudžiame 3 skilteles česnako, sudedame majonezą ir išmaišome. Kepsnius paliekame marinuotis bent porai valandų.
2.
Svogūną kepinkite kol taps minkštas, sudėkite česnaką ir kepinkite dar apie minutę, sudėkite pasmulkintus špinatų lapus ir kepkite kol jie suvys. Pagardinkite druska, pipirais.
3.
Kepsnelius dėkite ant įkaitintos sausos keptuvės ir kepkite vieną pusę ~2 minutes, apverskite ir kepkite kitą pusę vėl dvi minutes. Tada ugnį sumažinkite iki minimumo, uždenkite ir kartais pavartydami kepkite kol iškeps. Kai jau matysite, kad beveik iškepė, paskleiskite ant kepsnių špinatų masę ir uždėkite tarkuoto sūrio. Uždenkite ir kaitinkite, kol sūris išsilydys.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletukai su bulvėm
-
Guliašas
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Avienos muštiniai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Pyragas su kukuliais
-
Kapota keri mėsa
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Šašlykai vyno marinate
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Dešrelės su įdaru
-
Mėsos apkepėlė
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Kepsnys "Vyro svajonė"
-
Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
-
Įdaryti burokėliai
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Šveicariška veršiena
-
Kiauliena grill
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiaulienos sprandinė, kepsniai,
4 vienetai -
Sūris,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Špinatai,
1 sauja -
Česnakas,
4 skiltelės -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
Gaminimo eiga:
Kepsnius ištriname prieskoniais, druska, pipirais, įspaudžiame 3 skilteles česnako, sudedame majonezą ir išmaišome. Kepsnius paliekame marinuotis bent porai valandų.
Svogūną kepinkite kol taps minkštas, sudėkite česnaką ir kepinkite dar apie minutę, sudėkite pasmulkintus špinatų lapus ir kepkite kol jie suvys. Pagardinkite druska, pipirais.
Kepsnelius dėkite ant įkaitintos sausos keptuvės ir kepkite vieną pusę ~2 minutes, apverskite ir kepkite kitą pusę vėl dvi minutes. Tada ugnį sumažinkite iki minimumo, uždenkite ir kartais pavartydami kepkite kol iškeps. Kai jau matysite, kad beveik iškepė, paskleiskite ant kepsnių špinatų masę ir uždėkite tarkuoto sūrio. Uždenkite ir kaitinkite, kol sūris išsilydys.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...