Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 4 vienetai | kiaulienos sprandinė (kepsniai) |
| 100 gramų | sūris |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 sauja | špinatai |
| 4 skiltelės | česnakas |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas |
| šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kepsnius ištriname prieskoniais, druska, pipirais, įspaudžiame 3 skilteles česnako, sudedame majonezą ir išmaišome. Kepsnius paliekame marinuotis bent porai valandų.
2.
Svogūną kepinkite kol taps minkštas, sudėkite česnaką ir kepinkite dar apie minutę, sudėkite pasmulkintus špinatų lapus ir kepkite kol jie suvys. Pagardinkite druska, pipirais.
3.
Kepsnelius dėkite ant įkaitintos sausos keptuvės ir kepkite vieną pusę ~2 minutes, apverskite ir kepkite kitą pusę vėl dvi minutes. Tada ugnį sumažinkite iki minimumo, uždenkite ir kartais pavartydami kepkite kol iškeps. Kai jau matysite, kad beveik iškepė, paskleiskite ant kepsnių špinatų masę ir uždėkite tarkuoto sūrio. Uždenkite ir kaitinkite, kol sūris išsilydys.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Kaukazo šašlykai
-
Avienos šonkauliukai
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Mėsos kukuliai
-
Guliašas su šafranu
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Šonkauliukai
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Toskaniškas veršienos pjausnys
-
Šveicariška veršiena
-
Jautiena gurmanams
-
Apkepas „Greitukas“
-
Paprika įdaryta faršu
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Turkiškas kebabas
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiaulienos sprandinė, kepsniai,
4 vienetai -
Sūris,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Špinatai,
1 sauja -
Česnakas,
4 skiltelės -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepsnius ištriname prieskoniais, druska, pipirais, įspaudžiame 3 skilteles česnako, sudedame majonezą ir išmaišome. Kepsnius paliekame marinuotis bent porai valandų.
Svogūną kepinkite kol taps minkštas, sudėkite česnaką ir kepinkite dar apie minutę, sudėkite pasmulkintus špinatų lapus ir kepkite kol jie suvys. Pagardinkite druska, pipirais.
Kepsnelius dėkite ant įkaitintos sausos keptuvės ir kepkite vieną pusę ~2 minutes, apverskite ir kepkite kitą pusę vėl dvi minutes. Tada ugnį sumažinkite iki minimumo, uždenkite ir kartais pavartydami kepkite kol iškeps. Kai jau matysite, kad beveik iškepė, paskleiskite ant kepsnių špinatų masę ir uždėkite tarkuoto sūrio. Uždenkite ir kaitinkite, kol sūris išsilydys.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
