Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 4 vienetai | kiaulienos sprandinė (kepsniai) |
| 100 gramų | sūris |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 sauja | špinatai |
| 4 skiltelės | česnakas |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas |
| šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kepsnius ištriname prieskoniais, druska, pipirais, įspaudžiame 3 skilteles česnako, sudedame majonezą ir išmaišome. Kepsnius paliekame marinuotis bent porai valandų.
2.
Svogūną kepinkite kol taps minkštas, sudėkite česnaką ir kepinkite dar apie minutę, sudėkite pasmulkintus špinatų lapus ir kepkite kol jie suvys. Pagardinkite druska, pipirais.
3.
Kepsnelius dėkite ant įkaitintos sausos keptuvės ir kepkite vieną pusę ~2 minutes, apverskite ir kepkite kitą pusę vėl dvi minutes. Tada ugnį sumažinkite iki minimumo, uždenkite ir kartais pavartydami kepkite kol iškeps. Kai jau matysite, kad beveik iškepė, paskleiskite ant kepsnių špinatų masę ir uždėkite tarkuoto sūrio. Uždenkite ir kaitinkite, kol sūris išsilydys.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Kaukazo šašlykai
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Kotletai
-
Buritos (burritos)
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Šašlykai pomidorų pastos marinate
-
Kiaulienos kotletai su sūriu
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Čanachai su čiobreliais
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Įdaryti mėsos kukuliai
-
Vasaros šašlykiukas
-
Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
-
Kiaulienos kotletai
-
Įdarytos paprikos
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiaulienos sprandinė, kepsniai,
4 vienetai -
Sūris,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Špinatai,
1 sauja -
Česnakas,
4 skiltelės -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepsnius ištriname prieskoniais, druska, pipirais, įspaudžiame 3 skilteles česnako, sudedame majonezą ir išmaišome. Kepsnius paliekame marinuotis bent porai valandų.
Svogūną kepinkite kol taps minkštas, sudėkite česnaką ir kepinkite dar apie minutę, sudėkite pasmulkintus špinatų lapus ir kepkite kol jie suvys. Pagardinkite druska, pipirais.
Kepsnelius dėkite ant įkaitintos sausos keptuvės ir kepkite vieną pusę ~2 minutes, apverskite ir kepkite kitą pusę vėl dvi minutes. Tada ugnį sumažinkite iki minimumo, uždenkite ir kartais pavartydami kepkite kol iškeps. Kai jau matysite, kad beveik iškepė, paskleiskite ant kepsnių špinatų masę ir uždėkite tarkuoto sūrio. Uždenkite ir kaitinkite, kol sūris išsilydys.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
