4 vienetai | kiaulienos sprandinė (kepsniai) |
100 gramų | sūris |
1 vienetas | svogūnai |
1 sauja | špinatai |
4 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | prieskoniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryti makaronai
- Tomo šašlykai "Skanumėlis"
- Kiniškos šventės namuose
- Rostbifas
- Šašlykai
- Įdaryti burokėliai
- Sūdyti kaimiški lašiniai
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Mėsos pyragas
- Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
- Netikras zuikis
- Veršienos kotletukai
- Įdaryti jautienos kepsneliai
- Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
- Apkepas „Greitukas“
- Totoriški avienos maltiniai
- Keptų kepenų gaminimas
- Mėsa folijoje
- Įdaryta kiaulienos šoninė
- Iškylos dešrelės
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiaulienos sprandinė, kepsniai,
4 vienetai -
Sūris,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Špinatai,
1 sauja -
Česnakas,
4 skiltelės -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kepsnius ištriname prieskoniais, druska, pipirais, įspaudžiame 3 skilteles česnako, sudedame majonezą ir išmaišome. Kepsnius paliekame marinuotis bent porai valandų.
Svogūną kepinkite kol taps minkštas, sudėkite česnaką ir kepinkite dar apie minutę, sudėkite pasmulkintus špinatų lapus ir kepkite kol jie suvys. Pagardinkite druska, pipirais.
Kepsnelius dėkite ant įkaitintos sausos keptuvės ir kepkite vieną pusę ~2 minutes, apverskite ir kepkite kitą pusę vėl dvi minutes. Tada ugnį sumažinkite iki minimumo, uždenkite ir kartais pavartydami kepkite kol iškeps. Kai jau matysite, kad beveik iškepė, paskleiskite ant kepsnių špinatų masę ir uždėkite tarkuoto sūrio. Uždenkite ir kaitinkite, kol sūris išsilydys.