Kiaulienos vyniotinis su granatais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 kilogramas | kiauliena |
| 4 valgomieji šaukštai | granatų sultys |
| 1 sauja | granatai (sėklos) |
| 600 gramų | kiaulienos šoninė |
| 150 gramų | sūris (fermentinis) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | bazilikas |
| šiek tiek | džiovintas raudonėlis |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaulieną supjaustyti pailgais griežinėliais, išmušti ir marinuoti granatų sultyse su prieskoniais pora valandų.
2.
Kiaulienos griežinėlius sudėti vienas šalia kito (kraštus galima uždėti vienas ant kito, kad būtų lengviau suvynioti).
3.
Ant mėsos sudėti supjaustytus svogūnus su grybais, tada sudėti sudėti granatų sėklas ir sūrio griežinukus.
4.
Atsargiai susukti vyniotinį, tada apvynioti jį šoninės juostelėmis, susmaigstyti dantų krapštukais (išmirkytais vandenyje) ir suvynioti į foliją.
5.
Kepti karštoje orkaitėje 1 - 1,5 valandos. Tada atidengti foliją ir dar šiek tiek pakepti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
-
Rusiškas Befstrogenas
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Sultingas šnicelis
-
Mėsos duona
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Avienos šonkauliukai
-
Naminiai hamburgeriai
-
Kepta šoninė
-
Nugarinė ant grotelių
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Jautienos čenakai
Kiaulienos vyniotinis su granatais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Granatų sultys,
4 valgomieji šaukštai -
Granatai, sėklos,
1 sauja -
Kiaulienos šoninė,
600 gramų -
Sūris, fermentinis,
150 gramų - Druska
- Bazilikas
- Džiovintas raudonėlis
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti pailgais griežinėliais, išmušti ir marinuoti granatų sultyse su prieskoniais pora valandų.
Kiaulienos griežinėlius sudėti vienas šalia kito (kraštus galima uždėti vienas ant kito, kad būtų lengviau suvynioti).
Ant mėsos sudėti supjaustytus svogūnus su grybais, tada sudėti sudėti granatų sėklas ir sūrio griežinukus.
Atsargiai susukti vyniotinį, tada apvynioti jį šoninės juostelėmis, susmaigstyti dantų krapštukais (išmirkytais vandenyje) ir suvynioti į foliją.
Kepti karštoje orkaitėje 1 - 1,5 valandos. Tada atidengti foliją ir dar šiek tiek pakepti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
