Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
AUTORIUS:
Gintarė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų mėsa (jautienos - kiaulienos faršas)
100 gramų sūris (feta)
1 vienetas svogūnai
1 vienetas kiaušiniai
2 riekės batonas
1 valgomasis šaukštas majonezas
1.5 valgomojo šaukšto manų kruopos
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
šiek tiek prieskoniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Sudrėkinkite vandeniu manų kruopas ir batoną ir palaikykite porą minučių. Į faršą įmuškite kiaušinį, įdėkite druskos, pipirų, susmulkintą svogūną, batoną (prieš tai išspaudus iš jo vandenį) ir paruoštus manus. Viską kruopščiai išmaišykite rankomis.
2.
Sutarkuokite sūrį, sumaišykite jį su majonezu ir prieskoniais pagal skonį. Įpilkite į dubenėlį šalto vandens ir drėkinkite rankas, kad formuojant kotletus mėsa neliptų ant rankų.
3.
Suformuokite blynelį, į jo vidurį įdėkite sūrio, užskleiskite blynelį ir suformuokite kotletą.
4.
Kotletus dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepame 20-30 minučių 180 laipsnių orkaitėje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Orkaitėje kepti kotletai su sūriu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Sudrėkinkite vandeniu manų kruopas ir batoną ir palaikykite porą minučių. Į faršą įmuškite kiaušinį, įdėkite druskos, pipirų, susmulkintą svogūną, batoną (prieš tai išspaudus iš jo vandenį) ir paruoštus manus. Viską kruopščiai išmaišykite rankomis.

  2. Sutarkuokite sūrį, sumaišykite jį su majonezu ir prieskoniais pagal skonį. Įpilkite į dubenėlį šalto vandens ir drėkinkite rankas, kad formuojant kotletus mėsa neliptų ant rankų.

  3. Suformuokite blynelį, į jo vidurį įdėkite sūrio, užskleiskite blynelį ir suformuokite kotletą.

  4. Kotletus dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepame 20-30 minučių 180 laipsnių orkaitėje.

Receptą atsiuntė Gintarė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų