500 gramų | mėsa (jautienos - kiaulienos faršas) |
100 gramų | sūris (feta) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 riekės | batonas |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1.5 valgomojo šaukšto | manų kruopos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
- Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
- Čanachai su čiobreliais
- Kaimiškas pjausnys
- Avienos šonkauliukai
- Paprasti virtinukai su mėsa
- Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
- Sauliaus kibinai
- Kepta kiauliena
- Prancūziškas triušis
- Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
- Šutinta kiaulės galva su kopūstais
- Mėsa su apelsinais
- Avienos muštiniai
- Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
- Šašlykai su majonezu
- Šernienos kepsnys
- Pyragas su kukuliais
- Maltinukai su sūriu
- Naminiai hamburgeriai
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mėsa, jautienos - kiaulienos faršas,
500 gramų -
Sūris, feta,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Batonas,
2 riekės -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Manų kruopos,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sudrėkinkite vandeniu manų kruopas ir batoną ir palaikykite porą minučių. Į faršą įmuškite kiaušinį, įdėkite druskos, pipirų, susmulkintą svogūną, batoną (prieš tai išspaudus iš jo vandenį) ir paruoštus manus. Viską kruopščiai išmaišykite rankomis.
Sutarkuokite sūrį, sumaišykite jį su majonezu ir prieskoniais pagal skonį. Įpilkite į dubenėlį šalto vandens ir drėkinkite rankas, kad formuojant kotletus mėsa neliptų ant rankų.
Suformuokite blynelį, į jo vidurį įdėkite sūrio, užskleiskite blynelį ir suformuokite kotletą.
Kotletus dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepame 20-30 minučių 180 laipsnių orkaitėje.