
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | mėsa (jautienos - kiaulienos faršas) |
100 gramų | sūris (feta) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 riekės | batonas |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1.5 valgomojo šaukšto | manų kruopos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Sudrėkinkite vandeniu manų kruopas ir batoną ir palaikykite porą minučių. Į faršą įmuškite kiaušinį, įdėkite druskos, pipirų, susmulkintą svogūną, batoną (prieš tai išspaudus iš jo vandenį) ir paruoštus manus. Viską kruopščiai išmaišykite rankomis.
2.
Sutarkuokite sūrį, sumaišykite jį su majonezu ir prieskoniais pagal skonį. Įpilkite į dubenėlį šalto vandens ir drėkinkite rankas, kad formuojant kotletus mėsa neliptų ant rankų.
3.
Suformuokite blynelį, į jo vidurį įdėkite sūrio, užskleiskite blynelį ir suformuokite kotletą.
4.
Kotletus dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepame 20-30 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Guliašas su šafranu
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Kiaulienos kepsniai
-
Guliašiukas
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
-
Vyne troškintas triušis
-
Kepsnys su makaronais
-
Dešrelės su įdaru
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Aluje troškinta jautiena
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Čipolino galvelės
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Šernienos kepsnys
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mėsa, jautienos - kiaulienos faršas,
500 gramų -
Sūris, feta,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Batonas,
2 riekės -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Manų kruopos,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sudrėkinkite vandeniu manų kruopas ir batoną ir palaikykite porą minučių. Į faršą įmuškite kiaušinį, įdėkite druskos, pipirų, susmulkintą svogūną, batoną (prieš tai išspaudus iš jo vandenį) ir paruoštus manus. Viską kruopščiai išmaišykite rankomis.
Sutarkuokite sūrį, sumaišykite jį su majonezu ir prieskoniais pagal skonį. Įpilkite į dubenėlį šalto vandens ir drėkinkite rankas, kad formuojant kotletus mėsa neliptų ant rankų.
Suformuokite blynelį, į jo vidurį įdėkite sūrio, užskleiskite blynelį ir suformuokite kotletą.
Kotletus dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepame 20-30 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...