Garstyčias ir pomidorų padažą sumaišykite, įpjaustykite petražolių, įberkite druskos bei pipirų. Šia mase įtrinkite mėsą ir uždengę ją laikykite per naktį.
Kepkite orkaitėje. Iš pradžių folijoje, o po to ją nuimkite, kad kepsnys apskrustų. Kepkite apie 1,5 val.
Kepsnį valgykite šaltą su šviežiomis arba konservuotomis daržovėmis.

Kepsnys garstyčių padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | kiauliena (nugarinė) |
3 valgomieji šaukštai | garstyčios (padažas) |
4 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas (aštrus) |
šiek tiek | petražolės |
1.5 arbatinio šaukštelio | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji, malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos šonkauliukai
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Kiaulienos kotletai
-
Bajoriški Radvilų zrazai
-
Netikras zuikis tešloje
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Musak
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Bulvių patiekalas
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
Sprandinės kepsnys su morkomis
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Keptas jautienos kumpis
Kepsnys garstyčių padaže
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, nugarinė,
1 kilogramas -
Garstyčios, padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Pomidorų padažas, aštrus,
4 valgomieji šaukštai - Petražolės
-
Druska,
1.5 arbatinio šaukštelio - Pipirai, juodieji, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Garstyčias ir pomidorų padažą sumaišykite, įpjaustykite petražolių, įberkite druskos bei pipirų. Šia mase įtrinkite mėsą ir uždengę ją laikykite per naktį.
Kepkite orkaitėje. Iš pradžių folijoje, o po to ją nuimkite, kad kepsnys apskrustų. Kepkite apie 1,5 val.
Kepsnį valgykite šaltą su šviežiomis arba konservuotomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Rita
2011-06-15 14:24
Aš kai noriu greitesnio rezultato,iškepu kepsnį ir toj pačioj keptuvėj su kepsniu dedu garstyčias,grietinę,trup. tomatų ,šiek tiek sutirštinu miltais.Gaunasi kepsnys,paskendęs padaže.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...