1 kilogramas | kiauliena (nugarinė) |
3 valgomieji šaukštai | garstyčios (padažas) |
4 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas (aštrus) |
šiek tiek | petražolės |
1.5 arbatinio šaukštelio | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji, malti) |
Kepkite orkaitėje. Iš pradžių folijoje, o po to ją nuimkite, kad kepsnys apskrustų. Kepkite apie 1,5 val.
Kepsnį valgykite šaltą su šviežiomis arba konservuotomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Medžiotojų kepsniai
- Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
- Tikro dzūko pietūs
- Paprastieji šašlykai
- Šašlykai su majonezu
- Kaimiškas pjausnys
- Keptos kepenėlės su obuoliais
- Bifšteksas ant grotelių
- Įdarytas netikras zuikis
- Keptas paršelis
- Troškinta veršiena
- Kepta jautienos nugarinė
- Keptų kepenų gaminimas
- Šašlykas "Geras apetitas"
- Šašlykai gurmanams
- Paprasti virtinukai su mėsa
- Giminės kotletai ant laužo
- Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
- Apkepta virta karka
- Veršienos kepenėlių troškinys
Kepsnys garstyčių padaže
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, nugarinė,
1 kilogramas -
Garstyčios, padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Pomidorų padažas, aštrus,
4 valgomieji šaukštai - Petražolės
-
Druska,
1.5 arbatinio šaukštelio - Pipirai, juodieji, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Garstyčias ir pomidorų padažą sumaišykite, įpjaustykite petražolių, įberkite druskos bei pipirų. Šia mase įtrinkite mėsą ir uždengę ją laikykite per naktį.
Kepkite orkaitėje. Iš pradžių folijoje, o po to ją nuimkite, kad kepsnys apskrustų. Kepkite apie 1,5 val.
Kepsnį valgykite šaltą su šviežiomis arba konservuotomis daržovėmis.
Komentarai (3)
-
Rita
2011-06-15 14:24
Aš kai noriu greitesnio rezultato,iškepu kepsnį ir toj pačioj keptuvėj su kepsniu dedu garstyčias,grietinę,trup. tomatų ,šiek tiek sutirštinu miltais.Gaunasi kepsnys,paskendęs padaže.