Kepsnys garstyčių padaže
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas kiauliena (nugarinė)
3 valgomieji šaukštai garstyčios (padažas)
4 valgomieji šaukštai pomidorų padažas (aštrus)
šiek tiek petražolės
1.5 arbatinio šaukštelio druska
šiek tiek pipirai (juodieji, malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Garstyčias ir pomidorų padažą sumaišykite, įpjaustykite petražolių, įberkite druskos bei pipirų. Šia mase įtrinkite mėsą ir uždengę ją laikykite per naktį.
Kepkite orkaitėje. Iš pradžių folijoje, o po to ją nuimkite, kad kepsnys apskrustų. Kepkite apie 1,5 val.
Kepsnį valgykite šaltą su šviežiomis arba konservuotomis daržovėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepsnys garstyčių padaže

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Garstyčias ir pomidorų padažą sumaišykite, įpjaustykite petražolių, įberkite druskos bei pipirų. Šia mase įtrinkite mėsą ir uždengę ją laikykite per naktį.
Kepkite orkaitėje. Iš pradžių folijoje, o po to ją nuimkite, kad kepsnys apskrustų. Kepkite apie 1,5 val.
Kepsnį valgykite šaltą su šviežiomis arba konservuotomis daržovėmis.

Reklama:

Komentarai (3)


  • Rita 2011-06-15 14:24

    Aš kai noriu greitesnio rezultato,iškepu kepsnį ir toj pačioj keptuvėj su kepsniu dedu garstyčias,grietinę,trup. tomatų ,šiek tiek sutirštinu miltais.Gaunasi kepsnys,paskendęs padaže.


Daugiau receptų