Bokšteliai iš mėsos
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas kiauliena (faršas)
150 gramų pievagrybiai
2 vienetai svogūnai
2 vienetai pomidorai
1 pakelis sūrelis (lydytas)
2 valgomieji šaukštai majonezas
1 žiupsnelis druska
šiek tiek pipirai
šiek tiek prieskoniai
šiek tiek mairūnas
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Į faršą beriame prieskonių ir formuojame indelius bei patepame majonezu. Pievagrybius pakepiname kartu su svogūnais aliejuje, dedam į faršo vidų, tada pomidoro griežinėlį ir ant viršaus lydyto sūrelio. Pašauname į įkaitintą 180 C temperatūros orkaitę 40 min.

Populiariausi receptai šią savaitę

Bokšteliai iš mėsos

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į faršą beriame prieskonių ir formuojame indelius bei patepame majonezu. Pievagrybius pakepiname kartu su svogūnais aliejuje, dedam į faršo vidų, tada pomidoro griežinėlį ir ant viršaus lydyto sūrelio. Pašauname į įkaitintą 180 C temperatūros orkaitę 40 min.

Receptą atsiuntė Gražina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų