
Bokšteliai iš mėsos
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | kiauliena (faršas) |
150 gramų | pievagrybiai |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | pomidorai |
1 pakelis | sūrelis (lydytas) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 žiupsnelis | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Į faršą beriame prieskonių ir formuojame indelius bei patepame majonezu. Pievagrybius pakepiname kartu su svogūnais aliejuje, dedam į faršo vidų, tada pomidoro griežinėlį ir ant viršaus lydyto sūrelio. Pašauname į įkaitintą 180 C temperatūros orkaitę 40 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Basturma
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Virdžinijos kumpis
-
Pikantiška triušiena
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Kiaulienos šašlykas
-
Kepsnys Verseka
-
Šašlykai iškylai
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Sotieji zrazai
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
-
Faršo vyniotinis
-
Įdaryta veršiena
-
Sprandinė kopūsto lape
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Kiaulienos šašlykai
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
-
Kiaulienos muštinis
Bokšteliai iš mėsos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena, faršas,
1 kilogramas -
Pievagrybiai,
150 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Sūrelis, lydytas,
1 pakelis -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis - Pipirai
- Prieskoniai
- Mairūnas
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į faršą beriame prieskonių ir formuojame indelius bei patepame majonezu. Pievagrybius pakepiname kartu su svogūnais aliejuje, dedam į faršo vidų, tada pomidoro griežinėlį ir ant viršaus lydyto sūrelio. Pašauname į įkaitintą 180 C temperatūros orkaitę 40 min.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...