Pietūs moliniame inde
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 500 gramų | pupelės |
| 500 gramų | bulvių |
| 300 gramų | kiauliena (nugarinė) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 litras | sultinys |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pupeles mirkyti per nakt, o tada išvirti pasūdytame vandenyje. Kiaulieną supjaustyti nedideliais gabalėliais. Pagardinti druska, pipirais. Bulves nuskusti ir supjaustyti gabalėliais. Svogūną supjaustyti mažais kubeliais ir apkepti aliejuje iki skaidrumo.
2.
molinius indus sudėti pupeles, bulves. Tada - mėsą, svogūnus ir užpilti sultiniu. Kepti orkaitėje 200°C temp. karštyje apie 1 valandą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Grill dešrelės
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Suktinukai
-
Jautiena gurmanams
-
Jautienos kepsnys
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Aštrus karbonadas
-
Kiauliena su aguročiais
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Kiaulienos šašlykas
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Strėvos suktinis
-
Basturma
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Spageti su kukuliais
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
Pietūs moliniame inde
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pupelės,
500 gramų -
Bulvės,
500 gramų -
Kiauliena, nugarinė,
300 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sultinys,
1 litras - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles mirkyti per nakt, o tada išvirti pasūdytame vandenyje. Kiaulieną supjaustyti nedideliais gabalėliais. Pagardinti druska, pipirais. Bulves nuskusti ir supjaustyti gabalėliais. Svogūną supjaustyti mažais kubeliais ir apkepti aliejuje iki skaidrumo.
molinius indus sudėti pupeles, bulves. Tada - mėsą, svogūnus ir užpilti sultiniu. Kepti orkaitėje 200°C temp. karštyje apie 1 valandą.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
