Mėsą pjaustyti kubeliais ir apkepti riebaluose. Į ją berti pjaustytus svogūnus ir troškinti kol suminkštės. Tada berti miltus ir raudonuosius pipirus su druska.
Mėsą užpilti verdančiu vandeniu ar sultiniu, kad apsemtų ir ant silpnos ugnies troškinti. Tada sudėti kubeliais pjaustytus aguročius ir baigti virti ant silpnos ugnies. Paskutinius sudėti skiltelėmis pjaustytus pomidorus.
Mėsą tiekti apibarstytą petražolėmis.
Skanaus!
Kiauliena su aguročiais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | kiauliena |
| 700 gramų | aguročio |
| 80 gramų | taukai (kiaulių) |
| 80 gramų | svogūnai |
| 160 gramų | pomidorai |
| 20 gramų | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | paprika (raudonoji) |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Rusiškas Befstrogenas
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Jautienos kotletai
-
Jautiena gurmanams
-
Veršienos maltiniai
-
Jautienos kepsnys
-
Naminis šnicelis
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
-
Įdaryti mėsos kukuliai
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Kotletukai su morkomis
-
Kiaulienos karis
-
Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Sibiro koldūnai
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
Kiauliena su aguročiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
600 gramų -
Agurotis,
700 gramų -
Taukai (kiaulių),
80 gramų -
Svogūnai,
80 gramų -
Pomidorai,
160 gramų -
Kvietiniai miltai,
20 gramų - Paprika, raudonoji
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą pjaustyti kubeliais ir apkepti riebaluose. Į ją berti pjaustytus svogūnus ir troškinti kol suminkštės. Tada berti miltus ir raudonuosius pipirus su druska.
Mėsą užpilti verdančiu vandeniu ar sultiniu, kad apsemtų ir ant silpnos ugnies troškinti. Tada sudėti kubeliais pjaustytus aguročius ir baigti virti ant silpnos ugnies. Paskutinius sudėti skiltelėmis pjaustytus pomidorus.
Mėsą tiekti apibarstytą petražolėmis.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
irmis
2011-10-03 10:02
PAPRASTA BET SKANU LABAI !!!!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
