Mėsą pjaustyti kubeliais ir apkepti riebaluose. Į ją berti pjaustytus svogūnus ir troškinti kol suminkštės. Tada berti miltus ir raudonuosius pipirus su druska.
Mėsą užpilti verdančiu vandeniu ar sultiniu, kad apsemtų ir ant silpnos ugnies troškinti. Tada sudėti kubeliais pjaustytus aguročius ir baigti virti ant silpnos ugnies. Paskutinius sudėti skiltelėmis pjaustytus pomidorus.
Mėsą tiekti apibarstytą petražolėmis.
Skanaus!

Kiauliena su aguročiais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų | kiauliena |
700 gramų | aguročio |
80 gramų | taukai (kiaulių) |
80 gramų | svogūnai |
160 gramų | pomidorai |
20 gramų | kvietiniai miltai |
šiek tiek | paprika (raudonoji) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštroki šašlykai
-
Avienos muštiniai
-
Grill dešrelės
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Karbonadai iš faršo
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Buritos (burritos)
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Šonkauliukai
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Veršienos šniceliai
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
Kiauliena su aguročiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
600 gramų -
Agurotis,
700 gramų -
Taukai (kiaulių),
80 gramų -
Svogūnai,
80 gramų -
Pomidorai,
160 gramų -
Kvietiniai miltai,
20 gramų - Paprika, raudonoji
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą pjaustyti kubeliais ir apkepti riebaluose. Į ją berti pjaustytus svogūnus ir troškinti kol suminkštės. Tada berti miltus ir raudonuosius pipirus su druska.
Mėsą užpilti verdančiu vandeniu ar sultiniu, kad apsemtų ir ant silpnos ugnies troškinti. Tada sudėti kubeliais pjaustytus aguročius ir baigti virti ant silpnos ugnies. Paskutinius sudėti skiltelėmis pjaustytus pomidorus.
Mėsą tiekti apibarstytą petražolėmis.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
irmis
2011-10-03 10:02
PAPRASTA BET SKANU LABAI !!!!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...