Mėsą pjaustyti kubeliais ir apkepti riebaluose. Į ją berti pjaustytus svogūnus ir troškinti kol suminkštės. Tada berti miltus ir raudonuosius pipirus su druska.
Mėsą užpilti verdančiu vandeniu ar sultiniu, kad apsemtų ir ant silpnos ugnies troškinti. Tada sudėti kubeliais pjaustytus aguročius ir baigti virti ant silpnos ugnies. Paskutinius sudėti skiltelėmis pjaustytus pomidorus.
Mėsą tiekti apibarstytą petražolėmis.
Skanaus!

Kiauliena su aguročiais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų | kiauliena |
700 gramų | aguročio |
80 gramų | taukai (kiaulių) |
80 gramų | svogūnai |
160 gramų | pomidorai |
20 gramų | kvietiniai miltai |
šiek tiek | paprika (raudonoji) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Guliašiukas
-
Didkotlečiai su ryžiais
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Kaukazo šašlykai
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Basturma
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Jautienos kotletukai
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Kiaulienos šašlykas
-
Kiaulienos šašlykai
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Šašlykai gurmanams
-
Kiaulienos troškinys
Kiauliena su aguročiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
600 gramų -
Agurotis,
700 gramų -
Taukai (kiaulių),
80 gramų -
Svogūnai,
80 gramų -
Pomidorai,
160 gramų -
Kvietiniai miltai,
20 gramų - Paprika, raudonoji
- Petražolės
- Druska
Gaminimo eiga:
Mėsą pjaustyti kubeliais ir apkepti riebaluose. Į ją berti pjaustytus svogūnus ir troškinti kol suminkštės. Tada berti miltus ir raudonuosius pipirus su druska.
Mėsą užpilti verdančiu vandeniu ar sultiniu, kad apsemtų ir ant silpnos ugnies troškinti. Tada sudėti kubeliais pjaustytus aguročius ir baigti virti ant silpnos ugnies. Paskutinius sudėti skiltelėmis pjaustytus pomidorus.
Mėsą tiekti apibarstytą petražolėmis.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
irmis
2011-10-03 10:02
PAPRASTA BET SKANU LABAI !!!!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...