Mėsą pjaustyti kubeliais ir apkepti riebaluose. Į ją berti pjaustytus svogūnus ir troškinti kol suminkštės. Tada berti miltus ir raudonuosius pipirus su druska.
Mėsą užpilti verdančiu vandeniu ar sultiniu, kad apsemtų ir ant silpnos ugnies troškinti. Tada sudėti kubeliais pjaustytus aguročius ir baigti virti ant silpnos ugnies. Paskutinius sudėti skiltelėmis pjaustytus pomidorus.
Mėsą tiekti apibarstytą petražolėmis.
Skanaus!

Kiauliena su aguročiais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų | kiauliena |
700 gramų | aguročio |
80 gramų | taukai (kiaulių) |
80 gramų | svogūnai |
160 gramų | pomidorai |
20 gramų | kvietiniai miltai |
šiek tiek | paprika (raudonoji) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kepsniai
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Įdaryti mėsos kukuliai
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Sultingi šašlykai
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
-
Malta mėsa tešloje
-
Kotletukai su morkomis
-
Šašlykas pomidorų padažo marinate
-
Iškylos dešrelės
-
Jautienos kepsnys
-
Sauliaus kibinai
-
Šašlykai alaus marinate
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
-
Garfildo lazanija
-
Šašlykai marinuoti kefyre
Kiauliena su aguročiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
600 gramų -
Agurotis,
700 gramų -
Taukai (kiaulių),
80 gramų -
Svogūnai,
80 gramų -
Pomidorai,
160 gramų -
Kvietiniai miltai,
20 gramų - Paprika, raudonoji
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą pjaustyti kubeliais ir apkepti riebaluose. Į ją berti pjaustytus svogūnus ir troškinti kol suminkštės. Tada berti miltus ir raudonuosius pipirus su druska.
Mėsą užpilti verdančiu vandeniu ar sultiniu, kad apsemtų ir ant silpnos ugnies troškinti. Tada sudėti kubeliais pjaustytus aguročius ir baigti virti ant silpnos ugnies. Paskutinius sudėti skiltelėmis pjaustytus pomidorus.
Mėsą tiekti apibarstytą petražolėmis.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
irmis
2011-10-03 10:02
PAPRASTA BET SKANU LABAI !!!!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...