Mėsą pjaustyti kubeliais ir apkepti riebaluose. Į ją berti pjaustytus svogūnus ir troškinti kol suminkštės. Tada berti miltus ir raudonuosius pipirus su druska.
Mėsą užpilti verdančiu vandeniu ar sultiniu, kad apsemtų ir ant silpnos ugnies troškinti. Tada sudėti kubeliais pjaustytus aguročius ir baigti virti ant silpnos ugnies. Paskutinius sudėti skiltelėmis pjaustytus pomidorus.
Mėsą tiekti apibarstytą petražolėmis.
Skanaus!

Kiauliena su aguročiais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų | kiauliena |
700 gramų | aguročio |
80 gramų | taukai (kiaulių) |
80 gramų | svogūnai |
160 gramų | pomidorai |
20 gramų | kvietiniai miltai |
šiek tiek | paprika (raudonoji) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Kalakutienos maltiniai
-
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Daniškas plovas
-
Medžiotojų kepsniai
-
Mėsos kepsniai
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
-
Dzūkiški kukulaičiai
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Paprasti balandėliai
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
-
Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
-
Ekspress šašlykai
-
Kiauliena su keptais pomidorais
-
Keptas kumpis
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
Kiauliena su aguročiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
600 gramų -
Agurotis,
700 gramų -
Taukai (kiaulių),
80 gramų -
Svogūnai,
80 gramų -
Pomidorai,
160 gramų -
Kvietiniai miltai,
20 gramų - Paprika, raudonoji
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą pjaustyti kubeliais ir apkepti riebaluose. Į ją berti pjaustytus svogūnus ir troškinti kol suminkštės. Tada berti miltus ir raudonuosius pipirus su druska.
Mėsą užpilti verdančiu vandeniu ar sultiniu, kad apsemtų ir ant silpnos ugnies troškinti. Tada sudėti kubeliais pjaustytus aguročius ir baigti virti ant silpnos ugnies. Paskutinius sudėti skiltelėmis pjaustytus pomidorus.
Mėsą tiekti apibarstytą petražolėmis.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
irmis
2011-10-03 10:02
PAPRASTA BET SKANU LABAI !!!!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...