Kiauliena su aguročiais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų kiauliena
700 gramų aguročio
80 gramų taukai (kiaulių)
80 gramų svogūnai
160 gramų pomidorai
20 gramų kvietiniai miltai
šiek tiek paprika (raudonoji)
šiek tiek petražolės
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsą pjaustyti kubeliais ir apkepti riebaluose. Į ją berti pjaustytus svogūnus ir troškinti kol suminkštės. Tada berti miltus ir raudonuosius pipirus su druska.
Mėsą užpilti verdančiu vandeniu ar sultiniu, kad apsemtų ir ant silpnos ugnies troškinti. Tada sudėti kubeliais pjaustytus aguročius ir baigti virti ant silpnos ugnies. Paskutinius sudėti skiltelėmis pjaustytus pomidorus.
Mėsą tiekti apibarstytą petražolėmis.

Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Kiauliena su aguročiais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mėsą pjaustyti kubeliais ir apkepti riebaluose. Į ją berti pjaustytus svogūnus ir troškinti kol suminkštės. Tada berti miltus ir raudonuosius pipirus su druska.
Mėsą užpilti verdančiu vandeniu ar sultiniu, kad apsemtų ir ant silpnos ugnies troškinti. Tada sudėti kubeliais pjaustytus aguročius ir baigti virti ant silpnos ugnies. Paskutinius sudėti skiltelėmis pjaustytus pomidorus.
Mėsą tiekti apibarstytą petražolėmis.

Skanaus!

Reklama:

Komentarai (1)


  • irmis 2011-10-03 10:02

    PAPRASTA BET SKANU LABAI !!!!!!


Daugiau receptų