Mėsos apkepas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas svogūnai
500 gramų kiaulienos faršas
1 vienetas morkos
500 mililitrų jogurtas (natūralus)
3 vienetai kiaušiniai
7 gramai kepimo milteliai
šiek tiek druska
2 stiklinės kvietiniai miltai (1 stiklinė 250 ml)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Svogūnus ir morkas pakepinkite keptuvėje 3 minutes, kol suminkštės.

Jogurtą išplakite su kiaušiniais, druska ir kepimo milteliais. Suberkite miltus ir maišykite tol, kol neliks tešloje gumulėlių.

1/3 tešlos masės supilkite į kepimo indą. Ant viršaus sudėkite dalį faršo ir pakepintų daržovių. Tuomet užpilkite dar 1/3 tešlos ir sudėkite likusią mėsą ir daržoves. Užpilkite viską likusiu trečdaliu tešlos.

Kepkite 40-50 minučių 180° C orkaitėje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Mėsos apkepas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Svogūnus ir morkas pakepinkite keptuvėje 3 minutes, kol suminkštės.

Jogurtą išplakite su kiaušiniais, druska ir kepimo milteliais. Suberkite miltus ir maišykite tol, kol neliks tešloje gumulėlių.

1/3 tešlos masės supilkite į kepimo indą. Ant viršaus sudėkite dalį faršo ir pakepintų daržovių. Tuomet užpilkite dar 1/3 tešlos ir sudėkite likusią mėsą ir daržoves. Užpilkite viską likusiu trečdaliu tešlos.

Kepkite 40-50 minučių 180° C orkaitėje.

Reklama:

Komentarai (1)


  • Janė 2012-02-01 12:54

    labai skanu:) gaminsiu dar:)


Daugiau receptų