Sultingi jautienos kotletai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 800 gramų | jautienos faršas | |
| 4 riekės | batonas | |
| 2 vienetai | kiaušiniai | |
| 0.5 stiklinės | pienas | |
| 1 vienetas | svogūnai | |
| 1 žiupsnelis | druska | |
| 1 žiupsnelis | pipirai | |
| Kepimui: | ||
| šiek tiek | aliejaus | |
| Padažui: | ||
| 1 litras | vanduo | |
| 300 gramų | grietinė | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Batoną užmerkti piene. Išminkyti su faršu, kapotu svogūnu, prieskoniais ir kiaušiniais.
2.
Iš faršo formuoti kotletus ir apkepti iš abiejų pusių aliejuje, keptuvėje.
3.
Kotletus sudėti į gilią skardą. Užpilti karšto vandens ir grietinės mišiniu.
4.
Troškinti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veršienos pjausniai
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Šašlykas kitaip
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Kebabas ant iešmo
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Ekspress šašlykai
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Kiaulienos kepsneliai
-
Vyniotinis Kubilas
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
-
Veršienos šniceliai
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Virdžinijos kumpis
-
Mėsos kukuliai
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
Sultingi jautienos kotletai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautienos faršas,
800 gramų -
Batonas,
4 riekės -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Vanduo,
1 litras -
Grietinė,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Batoną užmerkti piene. Išminkyti su faršu, kapotu svogūnu, prieskoniais ir kiaušiniais.
Iš faršo formuoti kotletus ir apkepti iš abiejų pusių aliejuje, keptuvėje.
Kotletus sudėti į gilią skardą. Užpilti karšto vandens ir grietinės mišiniu.
Troškinti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
