
Sultingi jautienos kotletai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų | jautienos faršas | |
4 riekės | batonas | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
0.5 stiklinės | pienas | |
1 vienetas | svogūnai | |
1 žiupsnelis | druska | |
1 žiupsnelis | pipirai | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus | |
Padažui: | ||
1 litras | vanduo | |
300 gramų | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Batoną užmerkti piene. Išminkyti su faršu, kapotu svogūnu, prieskoniais ir kiaušiniais.
2.
Iš faršo formuoti kotletus ir apkepti iš abiejų pusių aliejuje, keptuvėje.
3.
Kotletus sudėti į gilią skardą. Užpilti karšto vandens ir grietinės mišiniu.
4.
Troškinti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Buritos (burritos)
-
Kibinai "Su meile"
-
Itališka veršienos filė
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Šašlykai gurmanams
-
Įdaryti makaronai
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Maltinukai su sūriu
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Kiaulienos kotletai
-
Kiaulienos kepsnys
-
Sprandinės kepsnys
Sultingi jautienos kotletai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautienos faršas,
800 gramų -
Batonas,
4 riekės -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Vanduo,
1 litras -
Grietinė,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Batoną užmerkti piene. Išminkyti su faršu, kapotu svogūnu, prieskoniais ir kiaušiniais.
Iš faršo formuoti kotletus ir apkepti iš abiejų pusių aliejuje, keptuvėje.
Kotletus sudėti į gilią skardą. Užpilti karšto vandens ir grietinės mišiniu.
Troškinti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...