Orkaitėje keptas paršelis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas paršelis (apie 5kg)
šiek tiek majonezas
šiek tiek lauro lapų
5 valgomieji šaukštai druska
šiek tiek bulvių
šiek tiek grybai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Paršelį sumarinavau įvairiais prieskoniais: su majonezu, laurų lapeliais, druska. Laikiau 2 paras balone, kad įsimarinuotų. Vidų kimšau su bulvėmis ir grybais. Kepti reikėjo apie 3 valandas nelabai aukštoje temperatūroje.

Skanaus

Populiariausi receptai šią savaitę

Orkaitėje keptas paršelis

Komentarai: 39
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Paršelį sumarinavau įvairiais prieskoniais: su majonezu, laurų lapeliais, druska. Laikiau 2 paras balone, kad įsimarinuotų. Vidų kimšau su bulvėmis ir grybais. Kepti reikėjo apie 3 valandas nelabai aukštoje temperatūroje.

Skanaus

Reklama:

Komentarai (39)


  • Sandra 2017-09-02 11:24

    Valgau mesa , bet tokio vaizdelio nenoreciau ant stalo matyti. Per ziaurei atrodo


  • ne - vaginetaras 2014-02-03 20:59

    zmogus is prigimties turi valgyt mesa. tie atsale vegetarzmogiai tai tas pats kas genetiskai modifikuoti, plastikiniai pomidorai, auginti ziema po ultravioletinemis lempomis...lapus jie grauzia,jei taip toliau isvis issigims zmonija.. vegetarai tas pats kas homoseksualai, tai nenormalu,tiesiog gamtos taip sutverta..


  • GÜLEN 2013-03-22 01:03

    PARAZITAI JUS, NE ZMONES!
    Dar prieš dešimtmečius, pats genijus Albertas Einšteinas pasakė:

    „Niekas kitas taip nepagerins žmonių sveikatos ir nepadidins gyvybės žemėje išlikimo taip, kaip žmonijos perėjimas į vegetarinę mitybą.“

    Stebinantys žodžiai tuo metu, kai dar mažai kas žinojo apie mitybos įtaką sveikatai, aplinkai, klimatui, pasauliniam badui, gyvūnų ir žmonių teisėms. Jeigu Albertas Einšteinas tuo metu būtų disponavęs šiuolaikinio mokslo žiniomis, tai jo pasisakymas užtikrintai būtų pakeistas sekančiai:

    „Niekas kitas taip nepagerins žmonių sveikatos ir nepadidins gyvybės žemėje išlikimo taip, kaip žmonijos perėjimas į veganinę mitybą


  • Dzidzi 2011-10-24 15:08

    Nesuprantu, kodel vegetarai ir veganai eina i kiaulienos skyriu ir tada raso komentarus. Nieks jusu nevercia nei ziuret nuotrauku, nei pirkt, nei gamint, nei valgyt tokiu parseliu. Man pavyzdziui labai gerai atrodo viduramziu puota rengiant toki patiekala ant stalo padeti. Beje, tiems, kurie megsta mesa ir dar nori patarimu, pasiulysiu arba bulvem ir grybais prieskoniuota parsiuka kimsti (uzsiuvant pilva virvele), arba marinuoti cesnakais, lauro lapais, svogunais, juodais ir kvapniais pipirais, druska ir aliejumi. Dar girdejau, kad patariama is prieskoniu, vandens ir aliejaus toki skystymeli pasidaryti, kuriuo kepant isore patepi, kad butu traski bet sultinga. Siap marinavimas mazai skiriasi nuo karkos kepimui paruosimo. Skanaus! Ir saunuole Ilona! Nekreipk demesio i kitu nuomone.. ;)


  • Robertas 2011-10-07 12:24

    That'll do Pig.. That'll do.


  • elina 2011-09-28 19:21

    esu visiska mesiaede,bet sis vaizdas suzadina nekokius vaizdinius,negaleciau ir as tokio valgyt.ziauru truputi


  • Darius 2011-06-30 15:53

    Galingai atrodantys patiekalas :super: Bet kad taip paprastai imt ir kišt į orkaitę, tai nemanau... Vis gi 5kg. Na nebent ta orkaitė kokia nepaprasta. kažkada kepiau 5kg kalakutą, tai ten oho reikalų buvo... Taip kad pasigendu tikslesnės kepimo technologijos.Gal pradžiai apvynioti kur reikėtų ar ką...


  • Egle 2011-06-09 10:38

    nesu vegetare,bet man irgi gaila maziuku parseliu,kaime esu macius,tai labai faini ir protingi..bet is tiesu kiekvienas renkasi ka valgyt,nesmerkiu nieko..pas mus giminej irgi per sventes iprasta ant stalo parselis,bet as jo nevalgau..


  • (anonimas) 2011-03-08 16:29

    :-D Gyvuliai ...


  • eka 2011-02-07 14:24

    svolociai.... :-D


Daugiau receptų