Zrazai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai | kiaušiniai |
3 skiltelės | česnakas |
600 gramų | kiauliena (nugarinė) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai (apvoliojimui) |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | prieskoniai (mėsos) |
1 vienetas | kiaušiniai (plakti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Nugarinę supjaustyti ir plonai išmušti, pabarstyti prieskoniais.
2.
Kiaušinius išvirti ir supjaustyti kubeliais.
3.
Ant nugarinės gabaliuko dėti pjaustytų kiaušinių, susukti į suktinuką, pamirkyti plaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. Apkepti iš abiejų pusių ir patroškinti su grietinėle apie pusvalandį.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
- Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
- Ukrainietiškas mėsos apkepas
- Kotletukai ant laužo
- Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
- Mėsos kukuliai su padažu
- Mėsinis riestainis su kiaušiniu
- Pikantiška triušiena
- Rusiškas Befstrogenas
- Avienos kebabas
- Šašlykai su granatų sulčių padažu
- Bačkonių suktinukas
- Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
- Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
- Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
- Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
- Įdaryti pomidorai
- Cukinijų laiveliai
- Veršienos kumpis su obuoliais
- Prancūziškas triušis
Zrazai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės -
Kiauliena, nugarinė,
600 gramų - Druska
- Džiūvėsėliai, apvoliojimui
-
Grietinėlė, 35%,
200 gramų - Prieskoniai, mėsos
-
Kiaušiniai, plakti,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nugarinę supjaustyti ir plonai išmušti, pabarstyti prieskoniais.
Kiaušinius išvirti ir supjaustyti kubeliais.
Ant nugarinės gabaliuko dėti pjaustytų kiaušinių, susukti į suktinuką, pamirkyti plaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. Apkepti iš abiejų pusių ir patroškinti su grietinėle apie pusvalandį.
Reklama:
Komentarai (2)
-
renata
2015-03-13 21:10
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...