Kiaulienos sprandinę supjaustyti kubeliais. Į mėsą suberti kukurūzų miltus (arba bulvių krakmolą), suberti cukrų, supilti actą, sojos padažą, sukapotą svogūną, imbierą, druska ir pipirus. Išmaišyti.
Įkaitinti aliejų ir viską sudėti į keptuvę.
Kepinti vis pamaišant apie 15-20 minučių.
Labai skanu su ryžiais. :)

Guliašas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
150 gramų | kukurūzai (miltai) |
2 valgomieji šaukštai | acto |
500 gramų | kiaulienos sprandinė |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
0.5 vieneto | svogūnai |
1 arbatinis šaukštelis | imbieras (maltas) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Šašlykai su pikantišku majonezu
-
Keptos barbekiu jautienos receptas
-
Sprandinė kopūsto lape
-
Sūrio kamuoliukai
-
Vasaros šašlykiukas
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
"Ponios cepelinai"
-
Kepsnys "Vyro svajonė"
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Triušienos šašlykas
-
Šašlykas majoneze
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Pikantiška triušiena
Guliašas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Kukurūzai, miltai,
150 gramų -
Actas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos sprandinė,
500 gramų -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Sojos padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Imbieras, maltas,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai, malti
Gaminimo eiga:
Kiaulienos sprandinę supjaustyti kubeliais. Į mėsą suberti kukurūzų miltus (arba bulvių krakmolą), suberti cukrų, supilti actą, sojos padažą, sukapotą svogūną, imbierą, druska ir pipirus. Išmaišyti.
Įkaitinti aliejų ir viską sudėti į keptuvę.
Kepinti vis pamaišant apie 15-20 minučių.
Labai skanu su ryžiais. :)
Reklama:
Komentarai (5)
-
renata
2015-03-13 20:56
Nesamonė
-
as
2014-06-26 17:20
nieko skanaus, labai daug acto net galva svaigo kol iskepiau ir valgant labai jautesi ir beje tas sojos padazas cia visai netinka geriau volcesterio.
-
Sandra
2013-06-07 12:13
Reikes pabandyti ,atrodo tikrai skaniai :)
-
Nijolė
2012-02-07 14:00
Geras receptas ,skanu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...