Avienos šašlykas
AUTORIUS:
Lina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 lapas avienos
5 vienetai svogūnai
1 pundelis svogūnų laiškai
3 valgomieji šaukštai druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Avieną supjaustyti gabalais, stambiai supjaustyti svogūnus, suukapoti laiškus ir viską užbarstyti druska. Marinuoti bent parą laiko. Tada verti ant iešmų ir kepti ant laužo.

Populiariausi receptai šią savaitę

Avienos šašlykas

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Avieną supjaustyti gabalais, stambiai supjaustyti svogūnus, suukapoti laiškus ir viską užbarstyti druska. Marinuoti bent parą laiko. Tada verti ant iešmų ir kepti ant laužo.

Receptą atsiuntė Lina
Reklama:

Komentarai (3)


  • avienos specialistas 2020-02-25 17:09

    Kai rakos iš subinės auga, tai bet koks šašlykas bus guminis.


  • Darius 2017-04-10 22:32

    Zmones negalima marinuoti su druska!tada mesa buna sausa... druska dedama tik pries veriant ant iesmo!


  • margo 2016-09-24 17:13

    ir iseina kaip guma


Daugiau receptų