Avienos šašlykas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 lapas | avienos |
| 5 vienetai | svogūnai |
| 1 pundelis | svogūnų laiškai |
| 3 valgomieji šaukštai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Avieną supjaustyti gabalais, stambiai supjaustyti svogūnus, suukapoti laiškus ir viską užbarstyti druska. Marinuoti bent parą laiko. Tada verti ant iešmų ir kepti ant laužo.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Toskaniškas veršienos pjausnys
-
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
-
Bulvių patiekalas
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Jautienos kepsnys
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Garfildo lazanija
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Apkepas „Greitukas“
-
Kotletukai su morkomis
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Steikas
-
Kiaulienos troškinys
-
Orkaitėje kepta kiauliena
-
Kiaulienos guliašas aluje
-
Veršienos pjausniai
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Sprandinės kepsnys
-
Kapota keri mėsa
Avienos šašlykas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Aviena,
1 lapas -
Svogūnai,
5 vienetai -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Druska,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avieną supjaustyti gabalais, stambiai supjaustyti svogūnus, suukapoti laiškus ir viską užbarstyti druska. Marinuoti bent parą laiko. Tada verti ant iešmų ir kepti ant laužo.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Darius
2017-04-10 22:32
Zmones negalima marinuoti su druska!tada mesa buna sausa... druska dedama tik pries veriant ant iesmo!
-
margo
2016-09-24 17:13
ir iseina kaip guma
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
