
Avienos šašlykas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 lapas | avienos |
5 vienetai | svogūnai |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
3 valgomieji šaukštai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Avieną supjaustyti gabalais, stambiai supjaustyti svogūnus, suukapoti laiškus ir viską užbarstyti druska. Marinuoti bent parą laiko. Tada verti ant iešmų ir kepti ant laužo.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
-
Kiauliena česnakiniame marinate
-
Įdaryti makaronai
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Bulvių patiekalas
-
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
-
Rostbifas
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Mėsa folijoje
-
Apkepas „La Graikija“
-
Guliašiukas
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Egzotiškas karbonadas
-
Keptos barbekiu jautienos receptas
Avienos šašlykas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Aviena,
1 lapas -
Svogūnai,
5 vienetai -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Druska,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avieną supjaustyti gabalais, stambiai supjaustyti svogūnus, suukapoti laiškus ir viską užbarstyti druska. Marinuoti bent parą laiko. Tada verti ant iešmų ir kepti ant laužo.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Darius
2017-04-10 22:32
Zmones negalima marinuoti su druska!tada mesa buna sausa... druska dedama tik pries veriant ant iesmo!
-
margo
2016-09-24 17:13
ir iseina kaip guma
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...