
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | šonkaulių |
2 skiltelės | česnakas |
3 vienetai | pomidorai |
2 vienetai | svogūnai |
1 stiklinė | pomidorų pasta |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Šonkauliukus apie valandą verdame puode. Pagal skonį įdedame druskos, pipirų, prieskonių.
2.
Pomidorus nuplikome, nulupame odelę. Kepiname pomidorus kartu su susmulkintu česnaku, kol pomidorai ištyžta. Sudedame į atskirą dubenį.
3.
Šonkauliukams apvirus dedame juos į keptuvę ir apkepame iš abiejų pusių, sudedame susmulkintus svogūnus, pomidorus su česnakais bei pomidorų pastą ir troškiname apie 20-30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Sultingi šašlykai
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Ranka
-
Šveicariška veršiena
-
Kiauliena grill
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Suktinukai patale
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
-
Sprandinė kopūsto lape
-
Paprastasis guliašas
-
Spageti su kukuliais
-
Šonkauliukai
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Pietų kotletukai
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Įdaryta cukinija
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Šonkauliai,
1 kilogramas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Pomidorai,
3 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorų pasta,
1 stiklinė - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šonkauliukus apie valandą verdame puode. Pagal skonį įdedame druskos, pipirų, prieskonių.
Pomidorus nuplikome, nulupame odelę. Kepiname pomidorus kartu su susmulkintu česnaku, kol pomidorai ištyžta. Sudedame į atskirą dubenį.
Šonkauliukams apvirus dedame juos į keptuvę ir apkepame iš abiejų pusių, sudedame susmulkintus svogūnus, pomidorus su česnakais bei pomidorų pastą ir troškiname apie 20-30 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...