
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | šonkaulių |
2 skiltelės | česnakas |
3 vienetai | pomidorai |
2 vienetai | svogūnai |
1 stiklinė | pomidorų pasta |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Šonkauliukus apie valandą verdame puode. Pagal skonį įdedame druskos, pipirų, prieskonių.
2.
Pomidorus nuplikome, nulupame odelę. Kepiname pomidorus kartu su susmulkintu česnaku, kol pomidorai ištyžta. Sudedame į atskirą dubenį.
3.
Šonkauliukams apvirus dedame juos į keptuvę ir apkepame iš abiejų pusių, sudedame susmulkintus svogūnus, pomidorus su česnakais bei pomidorų pastą ir troškiname apie 20-30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiški veršienos kepsniai
-
Čipolino galvelės
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
-
Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
-
Virtos veršelio kojos
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Itališka veršienos filė
-
Plovas
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Mėsos pynutės
-
Įdaryta paprika
-
Steikai
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Steikai
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Kepta kiauliena
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Mėsos kepsnys su grybais
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Šonkauliai,
1 kilogramas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Pomidorai,
3 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorų pasta,
1 stiklinė - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šonkauliukus apie valandą verdame puode. Pagal skonį įdedame druskos, pipirų, prieskonių.
Pomidorus nuplikome, nulupame odelę. Kepiname pomidorus kartu su susmulkintu česnaku, kol pomidorai ištyžta. Sudedame į atskirą dubenį.
Šonkauliukams apvirus dedame juos į keptuvę ir apkepame iš abiejų pusių, sudedame susmulkintus svogūnus, pomidorus su česnakais bei pomidorų pastą ir troškiname apie 20-30 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...