Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | šonkaulių |
2 skiltelės | česnakas |
3 vienetai | pomidorai |
2 vienetai | svogūnai |
1 stiklinė | pomidorų pasta |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Šonkauliukus apie valandą verdame puode. Pagal skonį įdedame druskos, pipirų, prieskonių.
2.
Pomidorus nuplikome, nulupame odelę. Kepiname pomidorus kartu su susmulkintu česnaku, kol pomidorai ištyžta. Sudedame į atskirą dubenį.
3.
Šonkauliukams apvirus dedame juos į keptuvę ir apkepame iš abiejų pusių, sudedame susmulkintus svogūnus, pomidorus su česnakais bei pomidorų pastą ir troškiname apie 20-30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kotletukai su padažu su brokoliais
- Kepta veršiena
- Egzotiškas karbonadas
- Šašlykai iškylai
- Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
- Kotletukai su bulvėm
- Troškinta veršiena
- Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
- Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
- Kepsniai su sūriu
- Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
- Kiaulienos guliašas
- Kiaulienos kepsneliai su ananasais
- Jautiena kiniškai
- Kebabas ant iešmo
- Šašlykai gurmanams
- Jautienos kukuliai
- Basturma
- Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
- Medžiotojų šašlykai
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Šonkauliai,
1 kilogramas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Pomidorai,
3 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorų pasta,
1 stiklinė - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šonkauliukus apie valandą verdame puode. Pagal skonį įdedame druskos, pipirų, prieskonių.
Pomidorus nuplikome, nulupame odelę. Kepiname pomidorus kartu su susmulkintu česnaku, kol pomidorai ištyžta. Sudedame į atskirą dubenį.
Šonkauliukams apvirus dedame juos į keptuvę ir apkepame iš abiejų pusių, sudedame susmulkintus svogūnus, pomidorus su česnakais bei pomidorų pastą ir troškiname apie 20-30 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...