
Veršienos pjausniai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena |
50 gramų | taukai (kiaulių) |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
3 vienetai | rauginti agurkai |
1 vienetas | citrinos |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa supjaustoma skersai skaidulų, pamušama kūjeliu, apibarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, pavilgoma su trupučiu pieno išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir kepama riebaluose. Pjausniai tiekiami pašildytame pusdubenyje, užpilti sviestu. Ant kiekvieno uždedama po griežinėlį citrinos ir rauginto ar marinuoto agurko. Atskirai tiekiama keptų bulvių, troškintų morkų. Puošiama petražolės šakele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykai gurmanams
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Mėsos kepsniai
-
Sultingi šašlykai
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Pievagrybių apkepas
-
Šveicariška veršiena
-
Kepsnys Verseka
-
Kiauliena su imbieru
-
Kiškio kepsnys
-
Su kefyru marinuoti šašlykai
-
Bokšteliai iš mėsos
-
Šašlykai iškylai
-
Veršienos kotletukai
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
Veršienos pjausniai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
50 gramų -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Rauginti agurkai,
3 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Džiūvėsėliai
- Druska
- Petražolės
- Pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma skersai skaidulų, pamušama kūjeliu, apibarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, pavilgoma su trupučiu pieno išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir kepama riebaluose. Pjausniai tiekiami pašildytame pusdubenyje, užpilti sviestu. Ant kiekvieno uždedama po griežinėlį citrinos ir rauginto ar marinuoto agurko. Atskirai tiekiama keptų bulvių, troškintų morkų. Puošiama petražolės šakele.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...