Veršienos pjausniai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena |
50 gramų | taukai (kiaulių) |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
3 vienetai | rauginti agurkai |
1 vienetas | citrinos |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa supjaustoma skersai skaidulų, pamušama kūjeliu, apibarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, pavilgoma su trupučiu pieno išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir kepama riebaluose. Pjausniai tiekiami pašildytame pusdubenyje, užpilti sviestu. Ant kiekvieno uždedama po griežinėlį citrinos ir rauginto ar marinuoto agurko. Atskirai tiekiama keptų bulvių, troškintų morkų. Puošiama petražolės šakele.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kotletukai su sūriu
- Stirnos nugarinė
- Šveicariška veršiena
- Keptos kepenėlės
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Bačkonių suktinukas
- Skanūs kiaulienos kepsniukai
- Netikras zuikis tešloje
- Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
- Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
- Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Faršo vyniotinis
- Keptas triušis su ryžiais
- Sauliaus kibinai
- Kepsnys Du milžinai
- Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
- Virtiniai su mėsa
- Naminiai kotletukai
- Šašlykas kitaip
- Veršienos kotletukai
Veršienos pjausniai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
50 gramų -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Rauginti agurkai,
3 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Džiūvėsėliai
- Druska
- Petražolės
- Pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma skersai skaidulų, pamušama kūjeliu, apibarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, pavilgoma su trupučiu pieno išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir kepama riebaluose. Pjausniai tiekiami pašildytame pusdubenyje, užpilti sviestu. Ant kiekvieno uždedama po griežinėlį citrinos ir rauginto ar marinuoto agurko. Atskirai tiekiama keptų bulvių, troškintų morkų. Puošiama petražolės šakele.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...