500 gramų | mėsa (kepsniams) |
200 gramų | kumpis |
200 gramų | sūris |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsos paplotėlis
- Virtas rūkytas kumpis
- Sultingas šnicelis
- Kotletukai su bulvėm
- Kotletai
- Šutinta kiaulės galva su kopūstais
- Sūdyti kaimiški lašiniai
- Kiaulienos šašlykas majoneze
- Dzūkiški kukulaičiai
- Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
- Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
- Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
- Kepenys su mandarinais
- Šonkauliukai
- Šernienos kepsnys
- Keptas kumpis
- Kebabas ant iešmo
- Karštas plovas
- Vyniotinis "Siurprizas"
- "Ponios cepelinai"
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mėsa, kepsniams,
500 gramų -
Kumpis,
200 gramų -
Sūris,
200 gramų -
Morkos,
1 vienetas - Druska
- Džiūvėsėliai
- Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsą šiek tiek pamušame, pabarstome druska, pipirais, prieskoniais ir paliekame marinuotis keletai valandų (galima pasiruošti ir iš vakaro).
Morką ir sūrį sutarkuojame, kumpį supjaustome kubeliais. Kumpį su morkomis apkepiname aliejuje. Troškiname tol, kol morkos suminkštės. Viską sudedame į atskirą lėkštutę, sumaišome su sutarkuotu sūriu.
Kepsnius apvoliojame džiūvėsiuose, dedame į skardą ir kepame tol, kol abi pusės gražiai apskrus. Kepsniams apskrudus dedame morkų, kumpio ir sūrio mišinį kepsniui ant viršaus ir kepame dar 15 minučių.