
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | mėsa (kepsniams) |
200 gramų | kumpis |
200 gramų | sūris |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Mėsą šiek tiek pamušame, pabarstome druska, pipirais, prieskoniais ir paliekame marinuotis keletai valandų (galima pasiruošti ir iš vakaro).
2.
Morką ir sūrį sutarkuojame, kumpį supjaustome kubeliais. Kumpį su morkomis apkepiname aliejuje. Troškiname tol, kol morkos suminkštės. Viską sudedame į atskirą lėkštutę, sumaišome su sutarkuotu sūriu.
3.
Kepsnius apvoliojame džiūvėsiuose, dedame į skardą ir kepame tol, kol abi pusės gražiai apskrus. Kepsniams apskrudus dedame morkų, kumpio ir sūrio mišinį kepsniui ant viršaus ir kepame dar 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kapota keri mėsa
-
Veršienos kepsnys
-
Margaritos įdarytos paprikos
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Pyragas su mėsa
-
Virtos veršelio kojos
-
Veršienos kumpis su obuoliais
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Vyniotinis Kubilas
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Keptas jautienos kumpis
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Kepsnys Du milžinai
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mėsa, kepsniams,
500 gramų -
Kumpis,
200 gramų -
Sūris,
200 gramų -
Morkos,
1 vienetas - Druska
- Džiūvėsėliai
- Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą šiek tiek pamušame, pabarstome druska, pipirais, prieskoniais ir paliekame marinuotis keletai valandų (galima pasiruošti ir iš vakaro).
Morką ir sūrį sutarkuojame, kumpį supjaustome kubeliais. Kumpį su morkomis apkepiname aliejuje. Troškiname tol, kol morkos suminkštės. Viską sudedame į atskirą lėkštutę, sumaišome su sutarkuotu sūriu.
Kepsnius apvoliojame džiūvėsiuose, dedame į skardą ir kepame tol, kol abi pusės gražiai apskrus. Kepsniams apskrudus dedame morkų, kumpio ir sūrio mišinį kepsniui ant viršaus ir kepame dar 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...