
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | mėsa (kepsniams) |
200 gramų | kumpis |
200 gramų | sūris |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Mėsą šiek tiek pamušame, pabarstome druska, pipirais, prieskoniais ir paliekame marinuotis keletai valandų (galima pasiruošti ir iš vakaro).
2.
Morką ir sūrį sutarkuojame, kumpį supjaustome kubeliais. Kumpį su morkomis apkepiname aliejuje. Troškiname tol, kol morkos suminkštės. Viską sudedame į atskirą lėkštutę, sumaišome su sutarkuotu sūriu.
3.
Kepsnius apvoliojame džiūvėsiuose, dedame į skardą ir kepame tol, kol abi pusės gražiai apskrus. Kepsniams apskrudus dedame morkų, kumpio ir sūrio mišinį kepsniui ant viršaus ir kepame dar 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Šašlykai citrinų marinate
-
Kiaulienos troškinys
-
Su svarainiais troškinta veršiena
-
Kebabas ant iešmo
-
Aštroki šašlykai
-
Veršienos kumpis su obuoliais
-
Tikro dzūko pietūs
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Kepsnys su persikų padažu
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
"Ponios cepelinai"
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Kotletai
-
Pikantiškas kiaulienos šašlykas
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mėsa, kepsniams,
500 gramų -
Kumpis,
200 gramų -
Sūris,
200 gramų -
Morkos,
1 vienetas - Druska
- Džiūvėsėliai
- Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą šiek tiek pamušame, pabarstome druska, pipirais, prieskoniais ir paliekame marinuotis keletai valandų (galima pasiruošti ir iš vakaro).
Morką ir sūrį sutarkuojame, kumpį supjaustome kubeliais. Kumpį su morkomis apkepiname aliejuje. Troškiname tol, kol morkos suminkštės. Viską sudedame į atskirą lėkštutę, sumaišome su sutarkuotu sūriu.
Kepsnius apvoliojame džiūvėsiuose, dedame į skardą ir kepame tol, kol abi pusės gražiai apskrus. Kepsniams apskrudus dedame morkų, kumpio ir sūrio mišinį kepsniui ant viršaus ir kepame dar 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...