
Šašlykai alaus marinate
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1.5 kilogramo | kiauliena (sprandinė) |
300 mililitrų | alaus (šviesus) |
3 galvos | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sprandinę supjaustome gabalais. Svogūnus sutarkuojame burokine tarka. Mėsą pagardinti druska, pipirais (pagal skonį) suberti svogūnus, viską gerai išmaišyti.
2.
Palaipsniui pilti alų nuolat maišant. Mėsa turi gerai "įsigerti" alaus, bet neplaukioti jame. Paliekam marinuotis per naktį. Kepti ant žarijų. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dešrelių pynė
-
Tradiciniai šašlykai
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Kiaulienos karka
-
Įdarytos paprikos
-
Avienos šonkauliukai
-
Sūdyti kaimiški lašiniai
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Kiaulienos guliašas
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Skanus šašlykiukas
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Naminiai hamburgeriai
-
Naminės dešrelės
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Kepta menkė
-
Įdaryta veršiena
Šašlykai alaus marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena, sprandinė,
1.5 kilogramo -
Alus, šviesus,
300 mililitrų -
Svogūnai,
3 galvos - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sprandinę supjaustome gabalais. Svogūnus sutarkuojame burokine tarka. Mėsą pagardinti druska, pipirais (pagal skonį) suberti svogūnus, viską gerai išmaišyti.
Palaipsniui pilti alų nuolat maišant. Mėsa turi gerai "įsigerti" alaus, bet neplaukioti jame. Paliekam marinuotis per naktį. Kepti ant žarijų. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...