
Šašlykai alaus marinate
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1.5 kilogramo | kiauliena (sprandinė) |
300 mililitrų | alaus (šviesus) |
3 galvos | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sprandinę supjaustome gabalais. Svogūnus sutarkuojame burokine tarka. Mėsą pagardinti druska, pipirais (pagal skonį) suberti svogūnus, viską gerai išmaišyti.
2.
Palaipsniui pilti alų nuolat maišant. Mėsa turi gerai "įsigerti" alaus, bet neplaukioti jame. Paliekam marinuotis per naktį. Kepti ant žarijų. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvinto kepsnys
-
Kaimiškas pjausnys
-
Veršienos kepsnys
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Kiaulienos išpjova po porais
-
Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
-
Jautienos šašlykas
-
Jautienos kotletukai
-
Kepsniai su ananasais
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Keptos kepenėlės
-
Su svarainiais troškinta veršiena
-
Buritos (burritos)
-
Kiaulienos šašlykas
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Basturma
-
Smaližių liežuvis
-
Šašlykas majoneze
Šašlykai alaus marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena, sprandinė,
1.5 kilogramo -
Alus, šviesus,
300 mililitrų -
Svogūnai,
3 galvos - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sprandinę supjaustome gabalais. Svogūnus sutarkuojame burokine tarka. Mėsą pagardinti druska, pipirais (pagal skonį) suberti svogūnus, viską gerai išmaišyti.
Palaipsniui pilti alų nuolat maišant. Mėsa turi gerai "įsigerti" alaus, bet neplaukioti jame. Paliekam marinuotis per naktį. Kepti ant žarijų. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...