Šašlykai alaus marinate
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1.5 kilogramo kiauliena (sprandinė)
300 mililitrų alaus (šviesus)
3 galvos svogūnai
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sprandinę supjaustome gabalais. Svogūnus sutarkuojame burokine tarka. Mėsą pagardinti druska, pipirais (pagal skonį) suberti svogūnus, viską gerai išmaišyti.
2.
Palaipsniui pilti alų nuolat maišant. Mėsa turi gerai "įsigerti" alaus, bet neplaukioti jame. Paliekam marinuotis per naktį. Kepti ant žarijų. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Šašlykai alaus marinate

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Sprandinę supjaustome gabalais. Svogūnus sutarkuojame burokine tarka. Mėsą pagardinti druska, pipirais (pagal skonį) suberti svogūnus, viską gerai išmaišyti.

  2. Palaipsniui pilti alų nuolat maišant. Mėsa turi gerai "įsigerti" alaus, bet neplaukioti jame. Paliekam marinuotis per naktį. Kepti ant žarijų. Skanaus.

Receptą atsiuntė Julija
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų