
Šašlykai alaus marinate
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1.5 kilogramo | kiauliena (sprandinė) |
300 mililitrų | alaus (šviesus) |
3 galvos | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sprandinę supjaustome gabalais. Svogūnus sutarkuojame burokine tarka. Mėsą pagardinti druska, pipirais (pagal skonį) suberti svogūnus, viską gerai išmaišyti.
2.
Palaipsniui pilti alų nuolat maišant. Mėsa turi gerai "įsigerti" alaus, bet neplaukioti jame. Paliekam marinuotis per naktį. Kepti ant žarijų. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos šašlykas
-
Paprasti balandėliai
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Toskaniškas veršienos pjausnys
-
Kepenys su mandarinais
-
Pikantiški veršienos kepsniai
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Kaspinėliai su špinatais
-
Turkiškas kebabas
-
Sauliaus kibinai
-
Kiaulienos muštinis
-
Faršo vyniotinis
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
-
Steikai
-
Vyne troškintas triušis
-
Įdaryta cukinija
-
Šašlykas svogūnų marinate
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
Šašlykai alaus marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena, sprandinė,
1.5 kilogramo -
Alus, šviesus,
300 mililitrų -
Svogūnai,
3 galvos - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sprandinę supjaustome gabalais. Svogūnus sutarkuojame burokine tarka. Mėsą pagardinti druska, pipirais (pagal skonį) suberti svogūnus, viską gerai išmaišyti.
Palaipsniui pilti alų nuolat maišant. Mėsa turi gerai "įsigerti" alaus, bet neplaukioti jame. Paliekam marinuotis per naktį. Kepti ant žarijų. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...