Šašlykai alaus marinate
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1.5 kilogramo | kiauliena (sprandinė) |
300 mililitrų | alaus (šviesus) |
3 galvos | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sprandinę supjaustome gabalais. Svogūnus sutarkuojame burokine tarka. Mėsą pagardinti druska, pipirais (pagal skonį) suberti svogūnus, viską gerai išmaišyti.
2.
Palaipsniui pilti alų nuolat maišant. Mėsa turi gerai "įsigerti" alaus, bet neplaukioti jame. Paliekam marinuotis per naktį. Kepti ant žarijų. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Guliašas su kiauliena
- Mėsos - bulvių apkepas
- Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Kopūstų lapų apkepas su mėsa
- Kepta jautiena su kriaušėmis
- Kiaulienos guliašas
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Sprandinės kepsnys ant grotelių
- Kepsnys Du milžinai
- Griežčių apkepas su mėsa
- Kiaulienos kotletai
- Mėsos pyragas
- Balandėliai pagal Viką
- Kiniškos šventės namuose
- Kepsneliai su kiauliena
- Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
- Holishki (balandėliai)
- Įdaryti makaronai
- Bokšteliai iš mėsos
Šašlykai alaus marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena, sprandinė,
1.5 kilogramo -
Alus, šviesus,
300 mililitrų -
Svogūnai,
3 galvos - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sprandinę supjaustome gabalais. Svogūnus sutarkuojame burokine tarka. Mėsą pagardinti druska, pipirais (pagal skonį) suberti svogūnus, viską gerai išmaišyti.
Palaipsniui pilti alų nuolat maišant. Mėsa turi gerai "įsigerti" alaus, bet neplaukioti jame. Paliekam marinuotis per naktį. Kepti ant žarijų. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...