
Šašlykai alaus marinate
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1.5 kilogramo | kiauliena (sprandinė) |
300 mililitrų | alaus (šviesus) |
3 galvos | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sprandinę supjaustome gabalais. Svogūnus sutarkuojame burokine tarka. Mėsą pagardinti druska, pipirais (pagal skonį) suberti svogūnus, viską gerai išmaišyti.
2.
Palaipsniui pilti alų nuolat maišant. Mėsa turi gerai "įsigerti" alaus, bet neplaukioti jame. Paliekam marinuotis per naktį. Kepti ant žarijų. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avienos šašlykas
-
Kepsnys su persikų padažu
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Šašlykas majoneze
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
-
Ežero šašlykas
-
Sibiro koldūnai
-
Faršo vyniotinis
-
Karštas plovas
-
Kiaulienos guliašas aluje
-
Veršienos šniceliai
-
Šašlykai pomidorų pastos marinate
-
Jautienos šašlykas
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Netikras zuikis
-
Mėsos apkepas
-
Šašlykai iškylai
-
Kotletai su kiaušiniais
Šašlykai alaus marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena, sprandinė,
1.5 kilogramo -
Alus, šviesus,
300 mililitrų -
Svogūnai,
3 galvos - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sprandinę supjaustome gabalais. Svogūnus sutarkuojame burokine tarka. Mėsą pagardinti druska, pipirais (pagal skonį) suberti svogūnus, viską gerai išmaišyti.
Palaipsniui pilti alų nuolat maišant. Mėsa turi gerai "įsigerti" alaus, bet neplaukioti jame. Paliekam marinuotis per naktį. Kepti ant žarijų. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...