
Šašlykai alaus marinate
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1.5 kilogramo | kiauliena (sprandinė) |
300 mililitrų | alaus (šviesus) |
3 galvos | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sprandinę supjaustome gabalais. Svogūnus sutarkuojame burokine tarka. Mėsą pagardinti druska, pipirais (pagal skonį) suberti svogūnus, viską gerai išmaišyti.
2.
Palaipsniui pilti alų nuolat maišant. Mėsa turi gerai "įsigerti" alaus, bet neplaukioti jame. Paliekam marinuotis per naktį. Kepti ant žarijų. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiškio kepsnys
-
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
-
Veršienos šniceliai
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Medžiotojų šašlykai
-
Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
-
Italijos kukuliai
-
Jautienos vyniotiniai
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Karbonadai iš faršo
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Keptos kepenėlės
-
Stirnienos kumpis
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Veršienos muštiniai
-
Kėdainių maltinis
-
Triušienos kukuliai
Šašlykai alaus marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
Gaminimo eiga:
Sprandinę supjaustome gabalais. Svogūnus sutarkuojame burokine tarka. Mėsą pagardinti druska, pipirais (pagal skonį) suberti svogūnus, viską gerai išmaišyti.
Palaipsniui pilti alų nuolat maišant. Mėsa turi gerai "įsigerti" alaus, bet neplaukioti jame. Paliekam marinuotis per naktį. Kepti ant žarijų. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...