Šašlykai alaus marinate
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1.5 kilogramo | kiauliena (sprandinė) |
300 mililitrų | alaus (šviesus) |
3 galvos | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sprandinę supjaustome gabalais. Svogūnus sutarkuojame burokine tarka. Mėsą pagardinti druska, pipirais (pagal skonį) suberti svogūnus, viską gerai išmaišyti.
2.
Palaipsniui pilti alų nuolat maišant. Mėsa turi gerai "įsigerti" alaus, bet neplaukioti jame. Paliekam marinuotis per naktį. Kepti ant žarijų. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Suktinukai
- Kiaulienos guliašas aluje
- Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
- Avienos šašlykas
- Karbonadai iš faršo
- Grikių kotletai su mėsa
- Kotletukai su bulvėm
- Sūrio kamuoliukai
- Kepenėlės su vaisiais
- Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
- Ukrainietiškas mėsos apkepas
- Farširuotas žiedinis kopūstas
- Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
- Mėsinis riestainis su kiaušiniu
- Prancūziškas mėsos pyragas
- Veršienos kepenėlių troškinys
- Keptos kepenėlės su obuoliais
- Tešloje keptas rūkytas kumpis
- Amerikietiškai pagaminta mėsa
- Pica su saliami ir žirneliais
Šašlykai alaus marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena, sprandinė,
1.5 kilogramo -
Alus, šviesus,
300 mililitrų -
Svogūnai,
3 galvos - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sprandinę supjaustome gabalais. Svogūnus sutarkuojame burokine tarka. Mėsą pagardinti druska, pipirais (pagal skonį) suberti svogūnus, viską gerai išmaišyti.
Palaipsniui pilti alų nuolat maišant. Mėsa turi gerai "įsigerti" alaus, bet neplaukioti jame. Paliekam marinuotis per naktį. Kepti ant žarijų. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...