Pikantiškoji kiauliena
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 kilogramas | kiauliena |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
| 3 valgomieji šaukštai | garstyčios |
| 4 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulieną nuplauti, nusausinti, supjaustyti storais griežiniais,įtrinti trintu česnaku, aptepti garstyčiomis, pabarstyti pipirais. Marinuoti 2 - 3 val. Prieš kepant įtriti druska ir sudėti į kepimo indą, kad kepsniai būtų šiek tiek vienas ant kmito. Kepti orkaitėje 1 - 1,5 val.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos apkepas
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Naminiai kotletukai
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Triušienos pjausniai
-
Dešrelių pynė
-
Kiaulienos karka
-
Pietūs moliniame inde
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Klasikinis sprandinės šašlykas
-
Kiaulienos vyniotinis su granatais
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Keptos kepenėlės
-
Mėsos kepsniai
-
Tradiciniai kotletai su majonezu
Pikantiškoji kiauliena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
1 kilogramas - Druska
- Pipirai
-
Garstyčios,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
4 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną nuplauti, nusausinti, supjaustyti storais griežiniais,įtrinti trintu česnaku, aptepti garstyčiomis, pabarstyti pipirais. Marinuoti 2 - 3 val. Prieš kepant įtriti druska ir sudėti į kepimo indą, kad kepsniai būtų šiek tiek vienas ant kmito. Kepti orkaitėje 1 - 1,5 val.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
