
Pikantiškoji kiauliena
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | kiauliena |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
3 valgomieji šaukštai | garstyčios |
4 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulieną nuplauti, nusausinti, supjaustyti storais griežiniais,įtrinti trintu česnaku, aptepti garstyčiomis, pabarstyti pipirais. Marinuoti 2 - 3 val. Prieš kepant įtriti druska ir sudėti į kepimo indą, kad kepsniai būtų šiek tiek vienas ant kmito. Kepti orkaitėje 1 - 1,5 val.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
-
Apkepas „La Graikija“
-
Su kefyru marinuoti šašlykai
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Įdaryti mėsos kukuliai
-
Jautienos nugarinės kepsnys
-
Kiaulienos šašlykai
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Vasaros šašlykas
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
-
Pikantiški veršienos kepsniai
-
Kiauliena su aguročiais
-
Sauliaus kibinai
-
Kiaulienos kepsniai
-
Kepsneliai su kiauliena
Pikantiškoji kiauliena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
1 kilogramas - Druska
- Pipirai
-
Garstyčios,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
4 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną nuplauti, nusausinti, supjaustyti storais griežiniais,įtrinti trintu česnaku, aptepti garstyčiomis, pabarstyti pipirais. Marinuoti 2 - 3 val. Prieš kepant įtriti druska ir sudėti į kepimo indą, kad kepsniai būtų šiek tiek vienas ant kmito. Kepti orkaitėje 1 - 1,5 val.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...