4 valgomieji šaukštai | vanduo |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | druska |
1 kilogramas | kiauliena (kumpis) |
100 gramų | kiaulienos lašiniai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | krienai |
šiek tiek | agurkų (rauginti) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virdžinijos kumpis
- Sultingi jautienos kotletai
- Kiaulienos muštinis
- Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
- Bajoriški Radvilų zrazai
- Troškinta jautiena su paprika
- Guliašas su šafranu
- Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
- Jautienos čenakai
- Faršo apkepas su daržovėmis
- Kopūstainiai su mėsa
- Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
- Keptas paršelis
- Škotiški kiaušiniai
- Kepta triušiena
- Kiškis keptas su obuoliais
- Kibinai
- Citrininė karka su keptomis daržovėmis
- Kiaulienos išpjova po porais
- Jautienos kepsnys
Kiaulienos kepsnys
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
4 valgomieji šaukštai - Pipirai, juodieji
- Gvazdikėliai
- Česnakas
- Druska
-
Kiauliena, kumpis,
1 kilogramas -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Krienai
- Agurkai, rauginti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šviežio kumpio gabalas keliose vietose subadomas peiliu. Į skylutes įkišama česnako skiltelių, gvazdikėlių, pipirų, lašiniukų. Mėsa įtrinama druska su sutrintu lauro lapeliu. Į keptuvą įpilama 3—4 šaukštai karšto vandens, sudedama kiauliena ir kepama orkaitėje. Kai mėsa ima rusvėti, keptuvas uždengiamas dangčiu ir kepama 1—2 val., nuolat palaistant. Tiekiamas kepsnys ataušęs, su krienais ir raugintais agurkais.
Komentarai (14)
-
oskaras
2014-06-12 17:15
isikepiau kepsniuka ir bloga apsidare nuo jo
-
oskaras
2014-06-12 17:14
nesamone bloga
-
(anonimas)
2011-07-08 19:02
:-( :-( %-) %-) %-) %-) %-) ooo,nekoks kepsniukas;DDD :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :-( :-(
-
(anonimas)
2010-06-13 16:06
:-( :-) :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :super: %-) %-) %-) %-) :-D :-p ;-)