
Kiaulienos kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | vanduo |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | druska |
1 kilogramas | kiauliena (kumpis) |
100 gramų | kiaulienos lašiniai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | krienai |
šiek tiek | agurkų (rauginti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Šviežio kumpio gabalas keliose vietose subadomas peiliu. Į skylutes įkišama česnako skiltelių, gvazdikėlių, pipirų, lašiniukų. Mėsa įtrinama druska su sutrintu lauro lapeliu. Į keptuvą įpilama 3—4 šaukštai karšto vandens, sudedama kiauliena ir kepama orkaitėje. Kai mėsa ima rusvėti, keptuvas uždengiamas dangčiu ir kepama 1—2 val., nuolat palaistant. Tiekiamas kepsnys ataušęs, su krienais ir raugintais agurkais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Totoriška aviena su garstyčių padažu
-
Kotletukai su sūriu
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Škotiški kiaušiniai
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Šutinta kiškiena
-
Kiaulienos kotletai su sūriu
-
Įdaryta cukinija
-
Įdaryti pomidorai
-
Virta šerniena
-
Kaimiškas pjausnys
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Įdarytas faršo zuikis
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
Kiaulienos kepsnys
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
4 valgomieji šaukštai - Pipirai, juodieji
- Gvazdikėliai
- Česnakas
- Druska
-
Kiauliena, kumpis,
1 kilogramas -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Krienai
- Agurkai, rauginti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežio kumpio gabalas keliose vietose subadomas peiliu. Į skylutes įkišama česnako skiltelių, gvazdikėlių, pipirų, lašiniukų. Mėsa įtrinama druska su sutrintu lauro lapeliu. Į keptuvą įpilama 3—4 šaukštai karšto vandens, sudedama kiauliena ir kepama orkaitėje. Kai mėsa ima rusvėti, keptuvas uždengiamas dangčiu ir kepama 1—2 val., nuolat palaistant. Tiekiamas kepsnys ataušęs, su krienais ir raugintais agurkais.
Reklama:
Komentarai (14)
-
oskaras
2014-06-12 17:15
isikepiau kepsniuka ir bloga apsidare nuo jo
-
oskaras
2014-06-12 17:14
nesamone bloga
-
(anonimas)
2011-07-08 19:02
:-( :-( %-) %-) %-) %-) %-) ooo,nekoks kepsniukas;DDD :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :-( :-(
-
(anonimas)
2010-06-13 16:06
:-( :-) :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :super: %-) %-) %-) %-) :-D :-p ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...