Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
150 mililitrų brendis
3 valgomieji šaukštai medus
400 gramų kiauliena
5 skiltelės česnakas
0.5 vieneto citrinos
1 valgomasis šaukštas aliejaus
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
šiek tiek druska
1 arbatinis šaukštelis imbieras (maltas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Pamarinuotą mėsą reikės kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.
Mėsą įtrinkite česnaku, druska ir pipirais. Užpilkite aliejumi, šviežiai išspaustomis citrinos sultimis, medumi (sumaišytu su imbieru) ir užpilkite viską brendžiu. Mėsą palikite per naktį šaldytuve.
Nenusivilsit, tikrai labai skanu. :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Pamarinuotą mėsą reikės kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.
Mėsą įtrinkite česnaku, druska ir pipirais. Užpilkite aliejumi, šviežiai išspaustomis citrinos sultimis, medumi (sumaišytu su imbieru) ir užpilkite viską brendžiu. Mėsą palikite per naktį šaldytuve.
Nenusivilsit, tikrai labai skanu. :)

Reklama:

Komentarai (1)


  • Sandra 2013-01-28 17:32

    Nieko ypatingo is sio recepto. marinavau 12 val, bet nesijaute visai to gerio - brndzio, medaus ir kt.. eline mesa.. net geda pries svecius buvo.


Daugiau receptų