Pamarinuotą mėsą reikės kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.
Mėsą įtrinkite česnaku, druska ir pipirais. Užpilkite aliejumi, šviežiai išspaustomis citrinos sultimis, medumi (sumaišytu su imbieru) ir užpilkite viską brendžiu. Mėsą palikite per naktį šaldytuve.
Nenusivilsit, tikrai labai skanu. :)
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 150 mililitrų | brendis |
| 3 valgomieji šaukštai | medus |
| 400 gramų | kiauliena |
| 5 skiltelės | česnakas |
| 0.5 vieneto | citrinos |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| šiek tiek | druska |
| 1 arbatinis šaukštelis | imbieras (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Liežuvis su grybais
-
Kėdainių maltinis
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Kiaulienos karis
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Pyragas su mėsa
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Įdaryta veršiena
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Kaukazo šašlykai
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
-
Kiaulienos kotletai
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Kepenys japoniškai
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Brendis,
150 mililitrų -
Medus,
3 valgomieji šaukštai -
Kiauliena,
400 gramų -
Česnakas,
5 skiltelės -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai, malti
- Druska
-
Imbieras, maltas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pamarinuotą mėsą reikės kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.
Mėsą įtrinkite česnaku, druska ir pipirais. Užpilkite aliejumi, šviežiai išspaustomis citrinos sultimis, medumi (sumaišytu su imbieru) ir užpilkite viską brendžiu. Mėsą palikite per naktį šaldytuve.
Nenusivilsit, tikrai labai skanu. :)
Reklama:
Komentarai (2)
-
Sandra
2013-01-28 17:32
Nieko ypatingo is sio recepto. marinavau 12 val, bet nesijaute visai to gerio - brndzio, medaus ir kt.. eline mesa.. net geda pries svecius buvo.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
