
Steikai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai | kiauliena |
70 mililitrų | sojos padažas |
3 valgomieji šaukštai | granatai ((ekstraktas)) |
6 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaulienos sprandinę supjaustome 1,5 cm storio medaljonais.
2.
Sumaišome granatų ekstraktą (parduodamas didelėse parduotuvėse) su cukrumi iki vientisos masės. Bus tąsi tirštoka masė.
3.
Sprandinės medaljonus apšlakstome sojos padažų ir įtriname granatų masę. Paliekame marinuotis keliom valandom. Geriausiai per naktį.
4.
Kepame ant grotelių.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos veršienos šlaunelės
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Pikantiškas kiaulienos šašlykas
-
Mėsos pyragas
-
Medžiotojų šašlykai
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Mėsos apkepas
-
Bulvių patiekalas
-
Troškinta triušiena
-
Virtos kiaulės kojos
-
Zrazai
-
Virdžinijos kumpis
-
Kepta šoninė
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Šveicariška veršiena
-
Bokšteliai iš mėsos
-
Egzotiškas karbonadas
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Sūdyti kaimiški lašiniai
-
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
Steikai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Sojos padažas,
70 mililitrų -
Granatai, (ekstraktas),
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
6 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos sprandinę supjaustome 1,5 cm storio medaljonais.
Sumaišome granatų ekstraktą (parduodamas didelėse parduotuvėse) su cukrumi iki vientisos masės. Bus tąsi tirštoka masė.
Sprandinės medaljonus apšlakstome sojos padažų ir įtriname granatų masę. Paliekame marinuotis keliom valandom. Geriausiai per naktį.
Kepame ant grotelių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...