Steikai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 2 kilogramai | kiauliena |
| 70 mililitrų | sojos padažas |
| 3 valgomieji šaukštai | granatai ((ekstraktas)) |
| 6 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaulienos sprandinę supjaustome 1,5 cm storio medaljonais.
2.
Sumaišome granatų ekstraktą (parduodamas didelėse parduotuvėse) su cukrumi iki vientisos masės. Bus tąsi tirštoka masė.
3.
Sprandinės medaljonus apšlakstome sojos padažų ir įtriname granatų masę. Paliekame marinuotis keliom valandom. Geriausiai per naktį.
4.
Kepame ant grotelių.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Naminiai hamburgeriai
-
Spanguolinis šašlykas
-
Basturma
-
Aštroki šašlykai
-
Pievagrybių apkepas
-
Kepti inkstai
-
Naminiai mėsainiai
-
Jautienos šašlykas
-
Troškinta veršiena
-
Škotiški kiaušiniai
-
Avienos šonkauliukai
-
Karštas plovas
-
Sultingas šnicelis
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Kiaulienos kepsniai
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Vyne troškintas triušis
-
Troškinta triušiena
Steikai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Sojos padažas,
70 mililitrų -
Granatai, (ekstraktas),
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
6 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos sprandinę supjaustome 1,5 cm storio medaljonais.
Sumaišome granatų ekstraktą (parduodamas didelėse parduotuvėse) su cukrumi iki vientisos masės. Bus tąsi tirštoka masė.
Sprandinės medaljonus apšlakstome sojos padažų ir įtriname granatų masę. Paliekame marinuotis keliom valandom. Geriausiai per naktį.
Kepame ant grotelių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
