
Kotletai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kiaulienos faršas (arba jautienos faršas) |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Nulupame ir smulkiai supjaustome svogūną.
2.
Į mėsą dedame druską, pipirus, svogūną, džiūvėsėlius ir viską išmaišome.
3.
Formuojame kotletus, juos dedame į įkaitusią keptuvę su aliejumi ar taukais. Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai paskrus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Margaritos įdarytos paprikos
-
Tradiciniai kotletai su majonezu
-
Aluje troškinta jautiena
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Aštroki šašlykai
-
Kepta kiauliena
-
Vasaros šašlykiukas
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Kepsnys "Vyro svajonė"
-
Mėsos apkepas
-
Kotletai su įdaru
-
Kotletukai šventiškai
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Veršienos šašlykas
-
Avienos šašlykas
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
-
Jautienos kotletukai
-
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
-
Jautienos maltinukai
Kotletai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos faršas, arba jautienos faršas,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Dovile
Gaminimo eiga:
Nulupame ir smulkiai supjaustome svogūną.
Į mėsą dedame druską, pipirus, svogūną, džiūvėsėlius ir viską išmaišome.
Formuojame kotletus, juos dedame į įkaitusią keptuvę su aliejumi ar taukais. Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai paskrus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...