| 1.5 | kiauliena (su odele) |
| 2 valgomieji šaukštai | aitriosios paprikos |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | juodieji pipirai (grūsti) |
| 1 arbatinis šaukštelis | akmens druskos (malūnėlyje) |
| 2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
| 2 valgomieji šaukštai | apelsinų sulčių |
Nuimkite foliją ir sumažinkite orkaitės temperatūrą iki 150 °C , kepkite dar apie 1,5 valandos.
Jei kepimo skarda išdžiūna, įpilkite šiek tiek vandens. Norėdami kepsnio su traškia plutele, padidinkite orkaitės temperatūrą iki 225 °C ir apie 10 minučių paskrudinkite, kol kepsnys paruduos.
čatniu.
Skanaus!
Patarimas! Išbandykite ir su aitriosiomis paprikomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas paršelis
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Sibiro koldūnai
-
Guliašas su kiauliena
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Pyragas su kukuliais
-
Kiaulienos karka
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Kepta aviena
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Veršienos kotletukai
-
Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
-
Kiškio kepsnys
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Buritos (burritos)
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, su odele,
1.5 -
Aitrioji paprika,
2 valgomieji šaukštai -
Juodieji pipirai, grūsti,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Akmens druska, malūnėlyje,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Apelsinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Aštriu peiliu kas 5 mm negiliai įpjaukite mėsos paviršių. Sumaišykite visus prieskonius ir įtrinkite jais kiaulieną. Apverskite mėsą ir apipilkite citrinų bei apelsinų sultimis.
Apsukite mėsą vyniojamąja plėvele ir marinuokite pernakt.
Sekančią dieną kiaulieną padėkite ant folija išklotos kepimo skardos ir uždengę mėsą folija kepkite 200 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Nuimkite foliją ir sumažinkite orkaitės temperatūrą iki 150 °C , kepkite dar apie 1,5 valandos.
Jei kepimo skarda išdžiūna, įpilkite šiek tiek vandens. Norėdami kepsnio su traškia plutele, padidinkite orkaitės temperatūrą iki 225 °C ir apie 10 minučių paskrudinkite, kol kepsnys paruduos.Truputį palaukite ir supjaustykite griežinėliais. Patiekite su keptomis daržovėmis ir persikų
čatniu.
Skanaus!
Patarimas! Išbandykite ir su aitriosiomis paprikomis.
