| 1.5 | kiauliena (su odele) |
| 2 valgomieji šaukštai | aitriosios paprikos |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | juodieji pipirai (grūsti) |
| 1 arbatinis šaukštelis | akmens druskos (malūnėlyje) |
| 2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
| 2 valgomieji šaukštai | apelsinų sulčių |
Nuimkite foliją ir sumažinkite orkaitės temperatūrą iki 150 °C , kepkite dar apie 1,5 valandos.
Jei kepimo skarda išdžiūna, įpilkite šiek tiek vandens. Norėdami kepsnio su traškia plutele, padidinkite orkaitės temperatūrą iki 225 °C ir apie 10 minučių paskrudinkite, kol kepsnys paruduos.
čatniu.
Skanaus!
Patarimas! Išbandykite ir su aitriosiomis paprikomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprasti balandėliai
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Sauliaus kibinai
-
Naminiai mėsainiai
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Avienos kebabas
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Grikių kotletai su mėsa
-
Veršienos šašlykas
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Įdarytos parikos
-
Kaspinėliai su špinatais
-
Veršienos muštiniai
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Kepta menkė
-
Kepsniai su sūriu
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, su odele,
1.5 -
Aitrioji paprika,
2 valgomieji šaukštai -
Juodieji pipirai, grūsti,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Akmens druska, malūnėlyje,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Apelsinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Aštriu peiliu kas 5 mm negiliai įpjaukite mėsos paviršių. Sumaišykite visus prieskonius ir įtrinkite jais kiaulieną. Apverskite mėsą ir apipilkite citrinų bei apelsinų sultimis.
Apsukite mėsą vyniojamąja plėvele ir marinuokite pernakt.
Sekančią dieną kiaulieną padėkite ant folija išklotos kepimo skardos ir uždengę mėsą folija kepkite 200 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Nuimkite foliją ir sumažinkite orkaitės temperatūrą iki 150 °C , kepkite dar apie 1,5 valandos.
Jei kepimo skarda išdžiūna, įpilkite šiek tiek vandens. Norėdami kepsnio su traškia plutele, padidinkite orkaitės temperatūrą iki 225 °C ir apie 10 minučių paskrudinkite, kol kepsnys paruduos.Truputį palaukite ir supjaustykite griežinėliais. Patiekite su keptomis daržovėmis ir persikų
čatniu.
Skanaus!
Patarimas! Išbandykite ir su aitriosiomis paprikomis.
