
1.5 | kiauliena (su odele) |
2 valgomieji šaukštai | aitriosios paprikos |
2 arbatiniai šaukšteliai | juodieji pipirai (grūsti) |
1 arbatinis šaukštelis | akmens druskos (malūnėlyje) |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
2 valgomieji šaukštai | apelsinų sulčių |
Nuimkite foliją ir sumažinkite orkaitės temperatūrą iki 150 °C , kepkite dar apie 1,5 valandos.
Jei kepimo skarda išdžiūna, įpilkite šiek tiek vandens. Norėdami kepsnio su traškia plutele, padidinkite orkaitės temperatūrą iki 225 °C ir apie 10 minučių paskrudinkite, kol kepsnys paruduos.
čatniu.
Skanaus!
Patarimas! Išbandykite ir su aitriosiomis paprikomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas kumpis
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Buritos (burritos)
-
Maltinukai su sūriu
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Šašlykai pomidorų pastos marinate
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
-
Kiaulienos troškinys
-
Jautienos čenakai
-
Kepta šoninė
-
Keptos bulvės su šonine ir sūriu
-
Uzbekiškas šašlykas
-
Kepsneliai su sūriu
-
Steikai
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
-
Bokšteliai iš mėsos
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, su odele,
1.5 -
Aitrioji paprika,
2 valgomieji šaukštai -
Juodieji pipirai, grūsti,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Akmens druska, malūnėlyje,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Apelsinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Aštriu peiliu kas 5 mm negiliai įpjaukite mėsos paviršių. Sumaišykite visus prieskonius ir įtrinkite jais kiaulieną. Apverskite mėsą ir apipilkite citrinų bei apelsinų sultimis.
Apsukite mėsą vyniojamąja plėvele ir marinuokite pernakt.
Sekančią dieną kiaulieną padėkite ant folija išklotos kepimo skardos ir uždengę mėsą folija kepkite 200 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Nuimkite foliją ir sumažinkite orkaitės temperatūrą iki 150 °C , kepkite dar apie 1,5 valandos.
Jei kepimo skarda išdžiūna, įpilkite šiek tiek vandens. Norėdami kepsnio su traškia plutele, padidinkite orkaitės temperatūrą iki 225 °C ir apie 10 minučių paskrudinkite, kol kepsnys paruduos.Truputį palaukite ir supjaustykite griežinėliais. Patiekite su keptomis daržovėmis ir persikų
čatniu.
Skanaus!
Patarimas! Išbandykite ir su aitriosiomis paprikomis.