4 vienetai | paprika |
250 gramų | ryžiai (virti) |
250 gramų | kiaulienos faršas |
2 žiupsneliai | pipirai |
2 žiupsneliai | druska |
250 mililitrų | pomidorų padažas |
1 arbatinis šaukštelis | karis |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
100 mililitrų | vanduo |
1 žiupsnelis | kalendra (sėklos) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepenys su mandarinais
- Įdaryta veršiena
- Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
- Mėsa folijoje
- Purienos
- Keptos barbekiu jautienos receptas
- Apkepas „La Graikija“
- Jautienos nugarinė su daržovėmis
- Pikantiškas kiaulienos šašlykas
- Nugarinė ant grotelių
- Įdaryta cukinija
- Virtas rūkytas kumpis
- Ėrienos šašlykas
- Veršienos šniceliai
- Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
- Kepta jautiena su kriaušėmis
- Kiaulienos šašlykai greitai
- Kepti kiaulių kulniukai (karka)
- Įdaryti mėsos kukuliai
- Kepsnys Verseka
Įdaryta paprika
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Paprika,
4 vienetai -
Ryžiai, virti,
250 gramų -
Kiaulienos faršas,
250 gramų -
Pipirai,
2 žiupsneliai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pomidorų padažas,
250 mililitrų -
Karis,
1 arbatinis šaukštelis -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Vanduo,
100 mililitrų -
Kalendra, sėklos,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pipirą nuplauti, išimti sėklas (jeigu mėgstate aštriau, sėklas galite palikti).
Sumaišyti ryžius ir faršą. Pagardinti druska bei pipirais. Dėti į puodą.
Padaryti užpilą. Kario prieskonius ištirpinti vandenyje (vandenį galima pašildyti, kad kario prieskoniai lengviau ištirptų). Vandenį sumaišyti su pomidorų padažu. Pridėti smulkiai pjaustytų aitriųjų pipirų, kalendrų sėklų ir viską kruopščiai išmaišyti.
Padažą pilti ant paprikų viršaus. Uždengti puodo dangtį bei troškinti paprikas 40 - 50 minučių. Karts nuo karto paprikas aplieti padažu.
Komentarai (4)
-
renata
2015-03-02 12:44
Skanu