Jautienos pjausnys garstyčių marinate
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 gabalas | jautiena |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | poras (arba svogūnas) |
40 gramų | salierai (stiebas) |
šiek tiek | petražolės |
2 vienetai | lauro lapų |
0.5 arbatinio šaukštelio | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mėsos gabalą virti garų puode apie valandą laiko (prieš virimą mėsą 1 val. marinuoti garstyčiose).
2.
Tada sudėti supjaustytas morkas, porą, salierą ir petražoles bei troškinti 40 minučių.
3.
Ant mėsos berti pipirų, druskos, sudėti lauro lapus.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūdyti kaimiški lašiniai
- Kaspinėliai su špinatais
- Mėsos duona
- Kiaulienos šašlykai greitai
- Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
- Gardusis šašlykas majoneze
- Aštrus karbonadas
- Apkepas „La Graikija“
- Kotletai su kiaušiniais
- Kotletukai šventiškai
- Vasaros šašlykas
- Ranka
- Avienos šonkauliukai
- Kiaulienos kepsnys su kmynais
- Virdžinijos kumpis
- Kebabas ant iešmo
- Ekspress šašlykai
- Romšteksas majonezo padaže
- Kiauliena aštriame padaže
- Rusiškas Befstrogenas
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautiena,
1 gabalas -
Morkos,
2 vienetai -
Poras, arba svogūnas,
1 vienetas -
Salierai, stiebas,
40 gramų - Petražolės
-
Lauro lapai,
2 vienetai -
Pipirai, juodieji,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
-
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsos gabalą virti garų puode apie valandą laiko (prieš virimą mėsą 1 val. marinuoti garstyčiose).
Tada sudėti supjaustytas morkas, porą, salierą ir petražoles bei troškinti 40 minučių.
Ant mėsos berti pipirų, druskos, sudėti lauro lapus.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...