
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 gabalas | jautiena |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | poras (arba svogūnas) |
40 gramų | salierai (stiebas) |
šiek tiek | petražolės |
2 vienetai | lauro lapų |
0.5 arbatinio šaukštelio | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mėsos gabalą virti garų puode apie valandą laiko (prieš virimą mėsą 1 val. marinuoti garstyčiose).
2.
Tada sudėti supjaustytas morkas, porą, salierą ir petražoles bei troškinti 40 minučių.
3.
Ant mėsos berti pipirų, druskos, sudėti lauro lapus.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
-
Jautiena gurmanams
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Vikšrų vakarienė
-
Kepta kiauliena
-
Kepta kiškiena marinate
-
Musak
-
Kiaulienos šašlykai
-
Medžiotojų kepsniai
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Kiaulienos kepsniai
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
"Ponios cepelinai"
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautiena,
1 gabalas -
Morkos,
2 vienetai -
Poras, arba svogūnas,
1 vienetas -
Salierai, stiebas,
40 gramų - Petražolės
-
Lauro lapai,
2 vienetai -
Pipirai, juodieji,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
-
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsos gabalą virti garų puode apie valandą laiko (prieš virimą mėsą 1 val. marinuoti garstyčiose).
Tada sudėti supjaustytas morkas, porą, salierą ir petražoles bei troškinti 40 minučių.
Ant mėsos berti pipirų, druskos, sudėti lauro lapus.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...