Jautienos pjausnys garstyčių marinate
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 1 gabalas | jautiena |
| 2 vienetai | morkos |
| 1 vienetas | poras (arba svogūnas) |
| 40 gramų | salierai (stiebas) |
| šiek tiek | petražolės |
| 2 vienetai | lauro lapų |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | pipirai (juodieji) |
| šiek tiek | druska |
| 1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mėsos gabalą virti garų puode apie valandą laiko (prieš virimą mėsą 1 val. marinuoti garstyčiose).
2.
Tada sudėti supjaustytas morkas, porą, salierą ir petražoles bei troškinti 40 minučių.
3.
Ant mėsos berti pipirų, druskos, sudėti lauro lapus.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryta paprika
-
Farširuotas žiedinis kopūstas
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Kepsnys Du milžinai
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Naminės dešrelės
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Pikantiški veršienos kepsniai
-
Kotletai su kiaušiniais
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Kiaulienos šašlykai
-
Jautienos kotletai
-
Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
-
Karališkas kepsnys
-
Koldūnai su mėsa
-
Tikro dzūko pietūs
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautiena,
1 gabalas -
Morkos,
2 vienetai -
Poras, arba svogūnas,
1 vienetas -
Salierai, stiebas,
40 gramų - Petražolės
-
Lauro lapai,
2 vienetai -
Pipirai, juodieji,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
-
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsos gabalą virti garų puode apie valandą laiko (prieš virimą mėsą 1 val. marinuoti garstyčiose).
Tada sudėti supjaustytas morkas, porą, salierą ir petražoles bei troškinti 40 minučių.
Ant mėsos berti pipirų, druskos, sudėti lauro lapus.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
