Jautienos pjausnys garstyčių marinate
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 1 gabalas | jautiena |
| 2 vienetai | morkos |
| 1 vienetas | poras (arba svogūnas) |
| 40 gramų | salierai (stiebas) |
| šiek tiek | petražolės |
| 2 vienetai | lauro lapų |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | pipirai (juodieji) |
| šiek tiek | druska |
| 1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mėsos gabalą virti garų puode apie valandą laiko (prieš virimą mėsą 1 val. marinuoti garstyčiose).
2.
Tada sudėti supjaustytas morkas, porą, salierą ir petražoles bei troškinti 40 minučių.
3.
Ant mėsos berti pipirų, druskos, sudėti lauro lapus.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Vikšrų vakarienė
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Kiaulienos guliašas
-
Aštrus karbonadas
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Guliašas su kiauliena
-
Kepta menkė
-
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Šašlykiukai storuliukams
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
-
Škotiški kiaušiniai
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Medžiotojų kepsniai
-
Kepta jautiena
-
Kiaulienos vyniotinis su granatais
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautiena,
1 gabalas -
Morkos,
2 vienetai -
Poras, arba svogūnas,
1 vienetas -
Salierai, stiebas,
40 gramų - Petražolės
-
Lauro lapai,
2 vienetai -
Pipirai, juodieji,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
-
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsos gabalą virti garų puode apie valandą laiko (prieš virimą mėsą 1 val. marinuoti garstyčiose).
Tada sudėti supjaustytas morkas, porą, salierą ir petražoles bei troškinti 40 minučių.
Ant mėsos berti pipirų, druskos, sudėti lauro lapus.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
