Marinatui reikės: 2 svogūnai, 2 skiltelės česnako, truputį druskos, pipirų, citrinos rūgšties.
Liesa mėsa supjaustoma 100 g svorio keturkampiais gabalėliais, įtrinama marinatui skirtais susmulkintais produktais ir laikoma šaldytuve 4—5 val. Vėliau kepama skardoje įkaitintuose riebaluose. Aplink apdėliojama kmynais ir druska pabarstytomis bulvėmis. Kepama apie 30 min., kartkartėmis palaistant atsiradusiomis sultimis. Vėliausiai supilama grietinė. Tiekiama pakaitintame pusdubenyje: viduryje mėsa, o aplink bulvės. Užpilama padažu, kuriame kepė. Atskirai galima patiekti salotų.

Kepsnys Du milžinai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiauliena |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
8 vienetai | bulvių |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Avienos muštiniai
-
Šašlykas majoneze
-
Ranka
-
Naminiai kotletukai
-
Kepsneliai su sūriu
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Šašlykai pomidorų pastos marinate
-
Kepta menkė
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
-
Pikantiška triušiena
-
Steikai
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Aštrus karbonadas
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
-
Sprandinės kepsnys
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
Kepsnys Du milžinai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
800 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas, tirpintas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Bulvės,
8 vienetai - Kmynai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Marinatui reikės: 2 svogūnai, 2 skiltelės česnako, truputį druskos, pipirų, citrinos rūgšties.
Liesa mėsa supjaustoma 100 g svorio keturkampiais gabalėliais, įtrinama marinatui skirtais susmulkintais produktais ir laikoma šaldytuve 4—5 val. Vėliau kepama skardoje įkaitintuose riebaluose. Aplink apdėliojama kmynais ir druska pabarstytomis bulvėmis. Kepama apie 30 min., kartkartėmis palaistant atsiradusiomis sultimis. Vėliausiai supilama grietinė. Tiekiama pakaitintame pusdubenyje: viduryje mėsa, o aplink bulvės. Užpilama padažu, kuriame kepė. Atskirai galima patiekti salotų.
Reklama:
Komentarai (8)
-
as
2010-05-06 22:51
gal ir skanu ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...