Marinatui reikės: 2 svogūnai, 2 skiltelės česnako, truputį druskos, pipirų, citrinos rūgšties.
Liesa mėsa supjaustoma 100 g svorio keturkampiais gabalėliais, įtrinama marinatui skirtais susmulkintais produktais ir laikoma šaldytuve 4—5 val. Vėliau kepama skardoje įkaitintuose riebaluose. Aplink apdėliojama kmynais ir druska pabarstytomis bulvėmis. Kepama apie 30 min., kartkartėmis palaistant atsiradusiomis sultimis. Vėliausiai supilama grietinė. Tiekiama pakaitintame pusdubenyje: viduryje mėsa, o aplink bulvės. Užpilama padažu, kuriame kepė. Atskirai galima patiekti salotų.
Kepsnys Du milžinai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | kiauliena |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 2.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
| 8 vienetai | bulvių |
| šiek tiek | kmynai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos guliašas aluje
-
Basturma
-
Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
-
Šveicariška veršiena
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Įdaryta cukinija
-
Kiaulienos kepsnys su kmynais
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Kiaulienos karis
-
Kotletukai
-
Spanguolinis šašlykas
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Armėniški arba mini mantai
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Maltinukai su sūriu
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Lengvi kiaulienos kepsneliai
Kepsnys Du milžinai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
800 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas, tirpintas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Bulvės,
8 vienetai - Kmynai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Marinatui reikės: 2 svogūnai, 2 skiltelės česnako, truputį druskos, pipirų, citrinos rūgšties.
Liesa mėsa supjaustoma 100 g svorio keturkampiais gabalėliais, įtrinama marinatui skirtais susmulkintais produktais ir laikoma šaldytuve 4—5 val. Vėliau kepama skardoje įkaitintuose riebaluose. Aplink apdėliojama kmynais ir druska pabarstytomis bulvėmis. Kepama apie 30 min., kartkartėmis palaistant atsiradusiomis sultimis. Vėliausiai supilama grietinė. Tiekiama pakaitintame pusdubenyje: viduryje mėsa, o aplink bulvės. Užpilama padažu, kuriame kepė. Atskirai galima patiekti salotų.
Reklama:
Komentarai (8)
-
as
2010-05-06 22:51
gal ir skanu ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
