800 gramų | kiauliena |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
8 vienetai | bulvių |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | druska |
Liesa mėsa supjaustoma 100 g svorio keturkampiais gabalėliais, įtrinama marinatui skirtais susmulkintais produktais ir laikoma šaldytuve 4—5 val. Vėliau kepama skardoje įkaitintuose riebaluose. Aplink apdėliojama kmynais ir druska pabarstytomis bulvėmis. Kepama apie 30 min., kartkartėmis palaistant atsiradusiomis sultimis. Vėliausiai supilama grietinė. Tiekiama pakaitintame pusdubenyje: viduryje mėsa, o aplink bulvės. Užpilama padažu, kuriame kepė. Atskirai galima patiekti salotų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Guliašas
- Tešloje keptas rūkytas kumpis
- Stirnienos kumpis
- Kiaulienos išpjova po porais
- Paprasti virtinukai su mėsa
- Lazaninis makaronų apkepas
- Įdaryti makaronai
- Šašlykai su pikantišku majonezu
- Įdaryta veršiena
- Aštrus guliašas
- Rusiškas Befstrogenas
- Koldūnai su mėsa
- Itališka veršienos filė
- Naminiai hamburgeriai
- Kepsnys su pomidorais ir špinatais
- Aurimo šašlykas
- Įdaryta cukinija
- Mėsos kepsniai
- Keptas kumpis
- Mėsos apkepas
Kepsnys Du milžinai
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
800 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas, tirpintas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Bulvės,
8 vienetai - Kmynai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Marinatui reikės: 2 svogūnai, 2 skiltelės česnako, truputį druskos, pipirų, citrinos rūgšties.
Liesa mėsa supjaustoma 100 g svorio keturkampiais gabalėliais, įtrinama marinatui skirtais susmulkintais produktais ir laikoma šaldytuve 4—5 val. Vėliau kepama skardoje įkaitintuose riebaluose. Aplink apdėliojama kmynais ir druska pabarstytomis bulvėmis. Kepama apie 30 min., kartkartėmis palaistant atsiradusiomis sultimis. Vėliausiai supilama grietinė. Tiekiama pakaitintame pusdubenyje: viduryje mėsa, o aplink bulvės. Užpilama padažu, kuriame kepė. Atskirai galima patiekti salotų.
Komentarai (8)
-
as
2010-05-06 22:51
gal ir skanu ;-)