
Mėsa su apelsinais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | kiauliena (kumpis) |
1.5 stiklinės | apelsinų sulčių |
1.5 arbatinio šaukštelio | garstyčios |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
1 skiltelė | česnakas |
2 vienetai | apelsinų |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Paruoštą kiaulieną supjaustyti 2 cm storio gabaliukais. Kiekvieną mėsos gabaliuką lengvai pamuškite, pabarstykite druska, ir apkepkite iš abiejų pusių, įpylę truputėlį aliejaus, gilioje keptuvėje.
2.
Susmulkinkite nuvalytus česnakus, juos suberkite ant mėsos, išmaisykite ir kepkite dar 3 - 5 min., nuolat maišant mėsą.
3.
Į keptuvę supilkite apelsinų sultis, garstyčias, medų, kruopščiai sumaišykite, sumažinkite ugnį, uždengtoje dangčiu keptuvėje troškinkite 20 - 30 min., kol nuvirs pusė padažo. Tada i keptuvę sudėkite nuvalytus apelsinus ir sumaišykite juos su mėsa. Keptuvę uždenkite dangčiu ir 15 min. troškinkite ant silpnos ugnies.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kapota keri mėsa
-
Veršienos kepsnys
-
Margaritos įdarytos paprikos
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Pyragas su mėsa
-
Virtos veršelio kojos
-
Veršienos kumpis su obuoliais
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Vyniotinis Kubilas
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Keptas jautienos kumpis
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Kepsnys Du milžinai
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
Mėsa su apelsinais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, kumpis,
500 gramų -
Apelsinų sultys,
1.5 stiklinės -
Garstyčios,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Medus,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas,
1 skiltelė -
Apelsinai,
2 vienetai - Aliejus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruoštą kiaulieną supjaustyti 2 cm storio gabaliukais. Kiekvieną mėsos gabaliuką lengvai pamuškite, pabarstykite druska, ir apkepkite iš abiejų pusių, įpylę truputėlį aliejaus, gilioje keptuvėje.
Susmulkinkite nuvalytus česnakus, juos suberkite ant mėsos, išmaisykite ir kepkite dar 3 - 5 min., nuolat maišant mėsą.
Į keptuvę supilkite apelsinų sultis, garstyčias, medų, kruopščiai sumaišykite, sumažinkite ugnį, uždengtoje dangčiu keptuvėje troškinkite 20 - 30 min., kol nuvirs pusė padažo. Tada i keptuvę sudėkite nuvalytus apelsinus ir sumaišykite juos su mėsa. Keptuvę uždenkite dangčiu ir 15 min. troškinkite ant silpnos ugnies.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...