
Mėsa su apelsinais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | kiauliena (kumpis) |
1.5 stiklinės | apelsinų sulčių |
1.5 arbatinio šaukštelio | garstyčios |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
1 skiltelė | česnakas |
2 vienetai | apelsinų |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Paruoštą kiaulieną supjaustyti 2 cm storio gabaliukais. Kiekvieną mėsos gabaliuką lengvai pamuškite, pabarstykite druska, ir apkepkite iš abiejų pusių, įpylę truputėlį aliejaus, gilioje keptuvėje.
2.
Susmulkinkite nuvalytus česnakus, juos suberkite ant mėsos, išmaisykite ir kepkite dar 3 - 5 min., nuolat maišant mėsą.
3.
Į keptuvę supilkite apelsinų sultis, garstyčias, medų, kruopščiai sumaišykite, sumažinkite ugnį, uždengtoje dangčiu keptuvėje troškinkite 20 - 30 min., kol nuvirs pusė padažo. Tada i keptuvę sudėkite nuvalytus apelsinus ir sumaišykite juos su mėsa. Keptuvę uždenkite dangčiu ir 15 min. troškinkite ant silpnos ugnies.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Netikras zuikis
-
Apkepas „La Graikija“
-
Vyne troškintas triušis
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Apkepta virta karka
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Jautiena gurmanams
-
Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
-
Egzotiškas karbonadas
-
Įdarytas faršo zuikis
-
Šašlykiukai storuliukams
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Pietų kotletukai
-
Kaukazietiškas šašlykas
-
Guliašas su šafranu
-
Škotiški kiaušiniai
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Kepsniai su ananasais
Mėsa su apelsinais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, kumpis,
500 gramų -
Apelsinų sultys,
1.5 stiklinės -
Garstyčios,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Medus,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas,
1 skiltelė -
Apelsinai,
2 vienetai - Aliejus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruoštą kiaulieną supjaustyti 2 cm storio gabaliukais. Kiekvieną mėsos gabaliuką lengvai pamuškite, pabarstykite druska, ir apkepkite iš abiejų pusių, įpylę truputėlį aliejaus, gilioje keptuvėje.
Susmulkinkite nuvalytus česnakus, juos suberkite ant mėsos, išmaisykite ir kepkite dar 3 - 5 min., nuolat maišant mėsą.
Į keptuvę supilkite apelsinų sultis, garstyčias, medų, kruopščiai sumaišykite, sumažinkite ugnį, uždengtoje dangčiu keptuvėje troškinkite 20 - 30 min., kol nuvirs pusė padažo. Tada i keptuvę sudėkite nuvalytus apelsinus ir sumaišykite juos su mėsa. Keptuvę uždenkite dangčiu ir 15 min. troškinkite ant silpnos ugnies.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...