Kiškieną nuplauti, nusausinti, glaudžiai sudėti į tinkamą (ne per didelį) puodą.
Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais, suberti tarp mėsos gabalėlių ir užpilti aliejumi. Prieskonius sumaišyti su 2 šaukštais petražolių ir apibarstyti mėsą. Užpilti vandeniu (kad apsemtų), užvirinti, uždengti dangčiu ir 1 valandą troškinti.
Nuvalytus svogūnus su laiškais arba porą perpjauti išilgai pusiau, nuplauti ir supjaustyti mažais kubeliais. Sumaišyti su razinomis, suberti į puodą su mėsa ir dar 20 minučių patroškinti.
Kiškieną perdėti į pusdubenį. Troškinimo metu išsiskyrusias sultis išmaišyti, pasūdyti ir šiuo padažu užpilti mėsą. Patiekalą apibarstyti petražolėmis.
                            
    Klajoklių kiškiena
            Paruošimo laikas: 
        Apie 1 val
    
INGREDIENTAI:
        | 1 kilogramas | kiškiena | 
| 3 vienetai | svogūnai (su laiškais) | 
| 125 mililitrai | alyvuogių aliejaus | 
| 2.5 valgomojo šaukšto | petražolės (kapotos) | 
| 1 arbatinis šaukštelis | druska | 
| 0.5 arbatinio šaukštelio | baltieji pipirai | 
| šiek tiek | ciberžolė | 
| šiek tiek | šafranas | 
| 1 arbatinis šaukštelis | karis | 
| 0.5 arbatinio šaukštelio | imbieras | 
| 60 gramų | svogūnai (su laiškais) | 
| 200 gramų | razinos | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 1 val
                    
                    Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Jautiena kopūstų padaže
             - 
                
                                        
                                    
                Stirnienos troškinys (ubagiškai)
             - 
                
                                        
                                    
                Vyniotiniai su stirniena
             - 
                
                                        
                                    
                Šveicariška veršiena
             - 
                
                                        
                                    
                Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
             - 
                
                                        
                                    
                Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
             - 
                
                                        
                                    
                Vištienos paelija
             - 
                
                                        
                                    
                Ypatingas jautienos troškinys
             - 
                
                                        
                                    
                Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
             - 
                
                                        
                                    
                Žiediniai kopūstai su kumpiu
             - 
                
                                        
                                    
                Troškinta veršiena su svarainiais
             - 
                
                                        
                                    
                Kiaulienos troškinys
             - 
                
                                        
                                    
                Vištienos ir ryžių troškinys
             - 
                
                                        
                                    
                Kalakutienos guliašas
             - 
                
                                        
                                    
                Vištienos krūtinėlė
             - 
                
                                        
                                    
                Virta aviena su pomidorais
             - 
                
                                        
                                    
                Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
             - 
                
                                        
                                    
                Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
             - 
                
                                        
                                    
                Troškinys su vištiena ir morkom
             - 
                
                                        
                                    
                Kiauliena bulgariškai
             
Klajoklių kiškiena
                Komentarai:
                1
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
 
- 
                                                            
                                                            Kiškiena, 
1 kilogramas  - 
                                                            
                                                            Svogūnai, su laiškais, 
3 vienetai  - 
                                                            
                                                            Alyvuogių aliejus, 
125 mililitrai  - 
                                                            
                                                            Petražolės, kapotos, 
2.5 valgomojo šaukšto  - 
                                                            
                                                            Druska, 
1 arbatinis šaukštelis  - 
                                                            
                                                            Baltieji pipirai, 
0.5 arbatinio šaukštelio  - Ciberžolė
 - Šafranas
 - 
                                                            
                                                            Karis, 
1 arbatinis šaukštelis  - 
                                                            
                                                            Imbieras, 
0.5 arbatinio šaukštelio  - 
                                                            
                                                            Svogūnai, su laiškais, 
60 gramų  - 
                                                            
                                                            Razinos, 
200 gramų  - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Kiškieną nuplauti, nusausinti, glaudžiai sudėti į tinkamą (ne per didelį) puodą.
Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais, suberti tarp mėsos gabalėlių ir užpilti aliejumi. Prieskonius sumaišyti su 2 šaukštais petražolių ir apibarstyti mėsą. Užpilti vandeniu (kad apsemtų), užvirinti, uždengti dangčiu ir 1 valandą troškinti.
Nuvalytus svogūnus su laiškais arba porą perpjauti išilgai pusiau, nuplauti ir supjaustyti mažais kubeliais. Sumaišyti su razinomis, suberti į puodą su mėsa ir dar 20 minučių patroškinti.
Kiškieną perdėti į pusdubenį. Troškinimo metu išsiskyrusias sultis išmaišyti, pasūdyti ir šiuo padažu užpilti mėsą. Patiekalą apibarstyti petražolėmis.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        