Kiškieną nuplauti, nusausinti, glaudžiai sudėti į tinkamą (ne per didelį) puodą.
Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais, suberti tarp mėsos gabalėlių ir užpilti aliejumi. Prieskonius sumaišyti su 2 šaukštais petražolių ir apibarstyti mėsą. Užpilti vandeniu (kad apsemtų), užvirinti, uždengti dangčiu ir 1 valandą troškinti.
Nuvalytus svogūnus su laiškais arba porą perpjauti išilgai pusiau, nuplauti ir supjaustyti mažais kubeliais. Sumaišyti su razinomis, suberti į puodą su mėsa ir dar 20 minučių patroškinti.
Kiškieną perdėti į pusdubenį. Troškinimo metu išsiskyrusias sultis išmaišyti, pasūdyti ir šiuo padažu užpilti mėsą. Patiekalą apibarstyti petražolėmis.
Klajoklių kiškiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | kiškiena |
| 3 vienetai | svogūnai (su laiškais) |
| 125 mililitrai | alyvuogių aliejaus |
| 2.5 valgomojo šaukšto | petražolės (kapotos) |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | baltieji pipirai |
| šiek tiek | ciberžolė |
| šiek tiek | šafranas |
| 1 arbatinis šaukštelis | karis |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | imbieras |
| 60 gramų | svogūnai (su laiškais) |
| 200 gramų | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiauliena su aguročiais
-
Vištienos troškinys orkaitėje
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
-
Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
-
Avienos pilavas
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Troškinta laukinė antis
-
Avienos troškinys
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Sotus troškinys moliūge "Smile"
-
Kepti ryžiai
-
Troškintas triušis
-
Bulgariškas avienos ragu
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Troškinta pikantiška kiauliena
-
Paprikos įdarytos kalakutiena
Klajoklių kiškiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiškiena,
1 kilogramas -
Svogūnai, su laiškais,
3 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
125 mililitrai -
Petražolės, kapotos,
2.5 valgomojo šaukšto -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Baltieji pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Ciberžolė
- Šafranas
-
Karis,
1 arbatinis šaukštelis -
Imbieras,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Svogūnai, su laiškais,
60 gramų -
Razinos,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiškieną nuplauti, nusausinti, glaudžiai sudėti į tinkamą (ne per didelį) puodą.
Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais, suberti tarp mėsos gabalėlių ir užpilti aliejumi. Prieskonius sumaišyti su 2 šaukštais petražolių ir apibarstyti mėsą. Užpilti vandeniu (kad apsemtų), užvirinti, uždengti dangčiu ir 1 valandą troškinti.
Nuvalytus svogūnus su laiškais arba porą perpjauti išilgai pusiau, nuplauti ir supjaustyti mažais kubeliais. Sumaišyti su razinomis, suberti į puodą su mėsa ir dar 20 minučių patroškinti.
Kiškieną perdėti į pusdubenį. Troškinimo metu išsiskyrusias sultis išmaišyti, pasūdyti ir šiuo padažu užpilti mėsą. Patiekalą apibarstyti petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
