Klajoklių kiškiena
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas kiškiena
3 vienetai svogūnai (su laiškais)
125 mililitrai alyvuogių aliejaus
2.5 valgomojo šaukšto petražolės (kapotos)
1 arbatinis šaukštelis druska
0.5 arbatinio šaukštelio baltieji pipirai
šiek tiek ciberžolė
šiek tiek šafranas
1 arbatinis šaukštelis karis
0.5 arbatinio šaukštelio imbieras
60 gramų svogūnai (su laiškais)
200 gramų razinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiškieną nuplauti, nusausinti, glaudžiai sudėti į tinkamą (ne per didelį) puodą.
Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais, suberti tarp mėsos gabalėlių ir užpilti aliejumi. Prieskonius sumaišyti su 2 šaukštais petražolių ir apibarstyti mėsą. Užpilti vandeniu (kad apsemtų), užvirinti, uždengti dangčiu ir 1 valandą troškinti.
Nuvalytus svogūnus su laiškais arba porą perpjauti išilgai pusiau, nuplauti ir supjaustyti mažais kubeliais. Sumaišyti su razinomis, suberti į puodą su mėsa ir dar 20 minučių patroškinti.
Kiškieną perdėti į pusdubenį. Troškinimo metu išsiskyrusias sultis išmaišyti, pasūdyti ir šiuo padažu užpilti mėsą. Patiekalą apibarstyti petražolėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Klajoklių kiškiena

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kiškieną nuplauti, nusausinti, glaudžiai sudėti į tinkamą (ne per didelį) puodą.
Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais, suberti tarp mėsos gabalėlių ir užpilti aliejumi. Prieskonius sumaišyti su 2 šaukštais petražolių ir apibarstyti mėsą. Užpilti vandeniu (kad apsemtų), užvirinti, uždengti dangčiu ir 1 valandą troškinti.
Nuvalytus svogūnus su laiškais arba porą perpjauti išilgai pusiau, nuplauti ir supjaustyti mažais kubeliais. Sumaišyti su razinomis, suberti į puodą su mėsa ir dar 20 minučių patroškinti.
Kiškieną perdėti į pusdubenį. Troškinimo metu išsiskyrusias sultis išmaišyti, pasūdyti ir šiuo padažu užpilti mėsą. Patiekalą apibarstyti petražolėmis.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų