Naminis jautienos troškinys
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek sultinys (mėsos ar baravykų)
1 kilogramas jautiena (kumpis ar mentė)
1 kilogramas bulvių
5 vienetai svogūnai
3 vienetai morkos
6 valgomieji šaukštai pomidorų padažas
šiek tiek prieskoniai
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsą supjaustyti gabalėliais, kaip karbonadą, pamušti, apibarstyti prieskoniais. Bulves ir morkas supjaustyti skiltelėmis, svogūnus - pusžiedžiais. Mėsą ir daržoves reikia apkepti atskirai. Troškintuve mėsą ir svogūnus bei morkas susluoksniuokite taip, kad apačioje ir viršuje būtų daržovės, o per vidurį - mėsa. Tuomet įkrėskite pakepto pomidorų padažo ir troškinkite, kol suminkštės mėsa. Tada sudėkite keptuvėje apkepintas bulves, pagardinkite druska, prieskoniais ir užpilkite sultinio. Sultinys troškinį turi vos apsemti. Uždengę dar patroškinkite. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Naminis jautienos troškinys

Komentarai: 9
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mėsą supjaustyti gabalėliais, kaip karbonadą, pamušti, apibarstyti prieskoniais. Bulves ir morkas supjaustyti skiltelėmis, svogūnus - pusžiedžiais. Mėsą ir daržoves reikia apkepti atskirai. Troškintuve mėsą ir svogūnus bei morkas susluoksniuokite taip, kad apačioje ir viršuje būtų daržovės, o per vidurį - mėsa. Tuomet įkrėskite pakepto pomidorų padažo ir troškinkite, kol suminkštės mėsa. Tada sudėkite keptuvėje apkepintas bulves, pagardinkite druska, prieskoniais ir užpilkite sultinio. Sultinys troškinį turi vos apsemti. Uždengę dar patroškinkite. Skanaus!

Reklama:

Komentarai (9)


  • Sandra 2016-04-05 13:44

    na gal ir neipatingas receptukas,bet labai skaniai gavosi ir tikrai nera rugstu nuo pomodoru padazo,kartosiu dar ir dar... Aciu :-)


  • Jo 2015-04-02 16:19

    Nieko ipatingo, gal kiek rugsties per daug nuo pomidoru padazo, ir tikrai be reikalo ji reikia kepinti - skonio tai nepriduoda patiekalui


  • erika 2014-03-26 13:04

    troskinukas pavyko puikiai, lb skanu


  • rusimo 2011-12-10 14:01

    labai labai skanu :super:


  • vika 2011-07-18 14:33

    kiek laiko troskinti?


  • Marius 2011-05-02 20:40

    Puikus receptas. 10 balu! Pirstus apsilaizyti galima.


  • gaga1 2011-03-17 20:18

    :bloga: :bloga: :bloga: a %-)


  • Audrone 2011-03-15 22:18

    Kai sudedam daržoves ir apkeptą mėsą, tuomet įkrečiam pomidorų padažą. Jis reikalingas, kad besitroškinant suminkštėtų jautiena, jokio sultinio tada nereikia, nes išsiskiria pakankamai sulčių :-) . Ir, tik po to, kai mėsa suminkštėja, dedam apkeptas bulvytes ir įpilam sultinio (mėsos arba baravykų, kam kas labiau patinka).


  • Medute 2011-03-15 17:49

    Noreciau pasiteirauti rasoma ipilti sultini kai sudedame bulves ,o pries tai kokiam skisty troskinti?Nes i sudeti neieina vanduo manau sultiny reikia troskinti? :-)


Daugiau receptų