
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas | rauginti kopūstai |
1 vienetas | kopūstai (gūžinis) |
1.5 kilogramo | dešra (karštai parūkyta) |
400 mililitrų | sultinys |
250 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Supjaustom žalią kopūstą ir sumaišom su raugintais. Trečdalį dedam ant didelio špižinio puodo dugno. Ant viršaus dedam dešrą, supjaustytą ~7 cm ilgio gabalėliais, sudedam ant viršaus likusius kopūstus, lygiai suslegiam, supilam sultinį. Užverdam ant viryklės, apipilam aliejumi ir, uždengę dangčiu, pašaunam į įkaitintą 220 C laipsnių orkaitę troškinimui.
2.
Po 75-80 min. ištraukiam permaišyti. Jei skysčio per daug, grąžinant į orkaitę paliekam vos pravirą dangtį.
Dar troškinam 1,5 val., kartais permaišant ir patikrinant ar ne svyla.
Gardžiausia - pateikti su virtomis bulvėmis.
Dar troškinam 1,5 val., kartais permaišant ir patikrinant ar ne svyla.
Gardžiausia - pateikti su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Cukinija su varškės įdaru
-
Moliūgų blynai
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Balandėliai su paprika ir pupelėmis
-
Agurkų pjausniai
-
Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
-
Džiovintų grybų kotletai
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Apkepas „La Graikija“
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Keptų daržovių gaminimas
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Špinatų apkepas
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Šparaginės pupelės su šonine
-
Virtas smidras su kiaušiniais
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Rauginti kopūstai,
1 kilogramas -
Kopūstai, gūžinis,
1 vienetas -
Dešra, karštai parūkyta,
1.5 kilogramo -
Sultinys,
400 mililitrų -
Alyvuogių aliejus,
250 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustom žalią kopūstą ir sumaišom su raugintais. Trečdalį dedam ant didelio špižinio puodo dugno. Ant viršaus dedam dešrą, supjaustytą ~7 cm ilgio gabalėliais, sudedam ant viršaus likusius kopūstus, lygiai suslegiam, supilam sultinį. Užverdam ant viryklės, apipilam aliejumi ir, uždengę dangčiu, pašaunam į įkaitintą 220 C laipsnių orkaitę troškinimui.
Po 75-80 min. ištraukiam permaišyti. Jei skysčio per daug, grąžinant į orkaitę paliekam vos pravirą dangtį.
Dar troškinam 1,5 val., kartais permaišant ir patikrinant ar ne svyla.
Gardžiausia - pateikti su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (4)
-
taka
2010-11-18 10:52
:fuu: PYYYYYRST....
-
Reda
2010-11-01 20:34
Laaabai skanu :super: :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...