Faršas sumaišomas su prieskoniais ir pakepamas. Veliau įdedamos konservuotos pupelės ir fermentinis sūris. Kepama dar kelias minutes, kol išsilydys sūris. Galiausiai viskas sumaišoma su pomidorų padažu ir patiekama.
Skanaus.

Meksikietiškas Sigitos troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų | kiaulienos faršas |
1 vienetas | pupelės (konservuotos, indelis) |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
5 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
šiek tiek | prieskoniai (įvairūs) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos faršo troškinys
-
Sotus troškinys moliūge "Smile"
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Troškintas triušis
-
Troškinta aviena
-
Troškinta laukinė antis
-
Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys
-
Vyne troškintas triušis
-
Čachochbilis
-
Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Makaronai su faršu
-
Stirnienos troškinys (ubagiškai)
-
Šonkauliai, troškinti kopūstuose
-
Kiaulienos troškinys grietinėlėje
-
Paelja
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Troškinys
-
Troškinta kiškiena su grybais
Meksikietiškas Sigitos troškinys
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos faršas,
400 gramų -
Pupelės, konservuotos, indelis,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
150 gramų -
Pomidorų padažas,
5 valgomieji šaukštai - Prieskoniai, įvairūs
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Faršas sumaišomas su prieskoniais ir pakepamas. Veliau įdedamos konservuotos pupelės ir fermentinis sūris. Kepama dar kelias minutes, kol išsilydys sūris. Galiausiai viskas sumaišoma su pomidorų padažu ir patiekama.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
gurmanas
2014-02-22 14:10
Sumuštinis turi daugiau ingredientų nei tavo troškinys
-
Dalia
2013-10-04 10:36
Galima dėti žymiai daugiau ingredientu, pateiktas receptas toli gražu neprilygsta meksikiečių valgiams.
-
as
2011-01-08 23:59
as vietoj kecupo konservuotus pomidorus dedu, taip pat raudonelio, baziliko.
-
dejma
2010-03-30 08:39
nedarysiu :pasiduodu: nes foto nera %-) ir nezinau kaip atrodo
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...