
Kiauliena bulgariškai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų | kiauliena |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
0.5 stiklinės | konservuoti žirneliai |
1 vienetas | aitriosios paprikos (nemaltas, mažas) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 vienetai | svogūnai |
5 vienetai | paprika |
250 gramų | šparaginės pupelės |
4 vienetai | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa supjaustoma vidutinio dydžio gabalais ir kartu su stambiai supiaustytais svogūnais apkepinama verdančiame aliejuje. Įberiama pipirų ir druskos. Baigiant mėsą kepti, sukrečiami žirneliai, kubeliais supjaustytos bulvės, nuvalyti, skridinėliais supjaustyti ankštiniai pipirai (jų sėklalizdžiai išimami), nuvalytos, smulkiai supjaustytos šparaginės pupelės. Petražolės smulkiai supjaustomos ir sumaišomos su apkepintais produktais. Įpylus 1—2 stiklines karšto vandens, troškinama karštoje orkaitėje su raudonuoju pipiru.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Čachochbilis
-
Triušienos troškinys
-
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
-
Daržovių - kiaulienos guliašas
-
Jautienos troškinys su bruknėm
-
Mėsa su pipirais
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Guliašas
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Šonkauliai, troškinti kopūstuose
-
Veršienos troškinys su lęšiais
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Troškinta vištiena su daržovėmis
-
Meksikietiškas Sigitos troškinys
-
Aštri troškinta aviena
-
Avienos šutinys su pupomis
-
Troškinta aviena kaimiškai
Kiauliena bulgariškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
600 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Petražolės
-
Konservuoti žirneliai,
0.5 stiklinės -
Aitrioji paprika, nemaltas, mažas,
1 vienetas -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Paprika,
5 vienetai -
Šparaginės pupelės,
250 gramų -
Bulvės,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma vidutinio dydžio gabalais ir kartu su stambiai supiaustytais svogūnais apkepinama verdančiame aliejuje. Įberiama pipirų ir druskos. Baigiant mėsą kepti, sukrečiami žirneliai, kubeliais supjaustytos bulvės, nuvalyti, skridinėliais supjaustyti ankštiniai pipirai (jų sėklalizdžiai išimami), nuvalytos, smulkiai supjaustytos šparaginės pupelės. Petražolės smulkiai supjaustomos ir sumaišomos su apkepintais produktais. Įpylus 1—2 stiklines karšto vandens, troškinama karštoje orkaitėje su raudonuoju pipiru.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...