Kiauliena bulgariškai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | kiauliena |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | petražolės |
| 0.5 stiklinės | konservuoti žirneliai |
| 1 vienetas | aitriosios paprikos (nemaltas, mažas) |
| 4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 5 vienetai | paprika |
| 250 gramų | šparaginės pupelės |
| 4 vienetai | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa supjaustoma vidutinio dydžio gabalais ir kartu su stambiai supiaustytais svogūnais apkepinama verdančiame aliejuje. Įberiama pipirų ir druskos. Baigiant mėsą kepti, sukrečiami žirneliai, kubeliais supjaustytos bulvės, nuvalyti, skridinėliais supjaustyti ankštiniai pipirai (jų sėklalizdžiai išimami), nuvalytos, smulkiai supjaustytos šparaginės pupelės. Petražolės smulkiai supjaustomos ir sumaišomos su apkepintais produktais. Įpylus 1—2 stiklines karšto vandens, troškinama karštoje orkaitėje su raudonuoju pipiru.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daniškas plovas
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Troškinta kiauliena su daržovėmis
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Orkaitėje troškintos kepenėlės
-
Troškinta veršiena su svarainiais
-
Bulgariškas avienos ragu
-
Kiauliena su imbieru
-
Plovas
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Lęšiai su špinatais ir lašinukais
-
Jautienos čenakai
-
Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
-
Troškinys iš molinio troškintuvo
-
Paelja
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Smegenų troškinys
Kiauliena bulgariškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
600 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Petražolės
-
Konservuoti žirneliai,
0.5 stiklinės -
Aitrioji paprika, nemaltas, mažas,
1 vienetas -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Paprika,
5 vienetai -
Šparaginės pupelės,
250 gramų -
Bulvės,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma vidutinio dydžio gabalais ir kartu su stambiai supiaustytais svogūnais apkepinama verdančiame aliejuje. Įberiama pipirų ir druskos. Baigiant mėsą kepti, sukrečiami žirneliai, kubeliais supjaustytos bulvės, nuvalyti, skridinėliais supjaustyti ankštiniai pipirai (jų sėklalizdžiai išimami), nuvalytos, smulkiai supjaustytos šparaginės pupelės. Petražolės smulkiai supjaustomos ir sumaišomos su apkepintais produktais. Įpylus 1—2 stiklines karšto vandens, troškinama karštoje orkaitėje su raudonuoju pipiru.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
