600 gramų | kiauliena |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
0.5 stiklinės | konservuoti žirneliai |
1 vienetas | aitriosios paprikos (nemaltas, mažas) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 vienetai | svogūnai |
5 vienetai | paprika |
250 gramų | šparaginės pupelės |
4 vienetai | bulvių |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinta antiena
- Vištiena svogūnų ir krapų
- Troškinys čenachinėse
- Saldžiarūgštis kiaulienos troškinys
- Vištienos guliašas su bruknių padažu
- Sotus troškinys moliūge "Smile"
- Troškinys su faršu
- Troškinukas žiemai
- Troškinta aviena su moliūgais
- Keptos kepenėlės su obuoliais
- Stirnienos troškinys (ubagiškai)
- Lęšiai su vynu
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Troškinta žuvis
- Guliašas su kiauliena
- Keri viščiukas
- Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
- Troškinta briediena
- Jautiena kopūstų padaže
- Troškinta kiauliena su razinomis
Kiauliena bulgariškai
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
600 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Petražolės
-
Konservuoti žirneliai,
0.5 stiklinės -
Aitrioji paprika, nemaltas, mažas,
1 vienetas -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Paprika,
5 vienetai -
Šparaginės pupelės,
250 gramų -
Bulvės,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa supjaustoma vidutinio dydžio gabalais ir kartu su stambiai supiaustytais svogūnais apkepinama verdančiame aliejuje. Įberiama pipirų ir druskos. Baigiant mėsą kepti, sukrečiami žirneliai, kubeliais supjaustytos bulvės, nuvalyti, skridinėliais supjaustyti ankštiniai pipirai (jų sėklalizdžiai išimami), nuvalytos, smulkiai supjaustytos šparaginės pupelės. Petražolės smulkiai supjaustomos ir sumaišomos su apkepintais produktais. Įpylus 1—2 stiklines karšto vandens, troškinama karštoje orkaitėje su raudonuoju pipiru.