
Kiauliena bulgariškai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų | kiauliena |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
0.5 stiklinės | konservuoti žirneliai |
1 vienetas | aitriosios paprikos (nemaltas, mažas) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 vienetai | svogūnai |
5 vienetai | paprika |
250 gramų | šparaginės pupelės |
4 vienetai | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa supjaustoma vidutinio dydžio gabalais ir kartu su stambiai supiaustytais svogūnais apkepinama verdančiame aliejuje. Įberiama pipirų ir druskos. Baigiant mėsą kepti, sukrečiami žirneliai, kubeliais supjaustytos bulvės, nuvalyti, skridinėliais supjaustyti ankštiniai pipirai (jų sėklalizdžiai išimami), nuvalytos, smulkiai supjaustytos šparaginės pupelės. Petražolės smulkiai supjaustomos ir sumaišomos su apkepintais produktais. Įpylus 1—2 stiklines karšto vandens, troškinama karštoje orkaitėje su raudonuoju pipiru.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Kiaulienos troškinys
-
Kalakutienos guliašas
-
Triušio kepsnys
-
Troškinta veršiena
-
Virta veršienos krūtininė
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Troškinys čenachinėse
-
Kareiviškas kiaulienos troškinys
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Kotletų troškinys
-
Troškinta mėsa
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Kiaulienos troškinys
-
Kiaulienos troškinys su daržovėmis
-
Triušienos troškinys su ryžiais
-
Jautienos troškinys su moliūgais
-
Šventinis kiaulienos karis
-
Mėsa su pipirais
-
Miglės guliašas
Kiauliena bulgariškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
600 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Petražolės
-
Konservuoti žirneliai,
0.5 stiklinės -
Aitrioji paprika, nemaltas, mažas,
1 vienetas -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Paprika,
5 vienetai -
Šparaginės pupelės,
250 gramų -
Bulvės,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma vidutinio dydžio gabalais ir kartu su stambiai supiaustytais svogūnais apkepinama verdančiame aliejuje. Įberiama pipirų ir druskos. Baigiant mėsą kepti, sukrečiami žirneliai, kubeliais supjaustytos bulvės, nuvalyti, skridinėliais supjaustyti ankštiniai pipirai (jų sėklalizdžiai išimami), nuvalytos, smulkiai supjaustytos šparaginės pupelės. Petražolės smulkiai supjaustomos ir sumaišomos su apkepintais produktais. Įpylus 1—2 stiklines karšto vandens, troškinama karštoje orkaitėje su raudonuoju pipiru.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...