Kiauliena bulgariškai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | kiauliena |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | petražolės |
| 0.5 stiklinės | konservuoti žirneliai |
| 1 vienetas | aitriosios paprikos (nemaltas, mažas) |
| 4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 5 vienetai | paprika |
| 250 gramų | šparaginės pupelės |
| 4 vienetai | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa supjaustoma vidutinio dydžio gabalais ir kartu su stambiai supiaustytais svogūnais apkepinama verdančiame aliejuje. Įberiama pipirų ir druskos. Baigiant mėsą kepti, sukrečiami žirneliai, kubeliais supjaustytos bulvės, nuvalyti, skridinėliais supjaustyti ankštiniai pipirai (jų sėklalizdžiai išimami), nuvalytos, smulkiai supjaustytos šparaginės pupelės. Petražolės smulkiai supjaustomos ir sumaišomos su apkepintais produktais. Įpylus 1—2 stiklines karšto vandens, troškinama karštoje orkaitėje su raudonuoju pipiru.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Mėsos kukuliukai su daržovėmis
-
Troškinta aviena kaimiškai
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
-
Ryžių makaronai su kumpiu
-
Aviena su špinatais
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Jautienos troškinys su moliūgais
-
Kiaulienos ir morkų troškinys
-
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
-
Kalakutienos guliašas
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Vištiena su ananasais
-
Kiauliena su aguročiais
-
Belgiškas jautienos ir alaus troškinys
-
Virta aviena su pomidorais
-
Šernienos troškinys
-
Troškinys su faršu
Kiauliena bulgariškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
600 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Petražolės
-
Konservuoti žirneliai,
0.5 stiklinės -
Aitrioji paprika, nemaltas, mažas,
1 vienetas -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Paprika,
5 vienetai -
Šparaginės pupelės,
250 gramų -
Bulvės,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma vidutinio dydžio gabalais ir kartu su stambiai supiaustytais svogūnais apkepinama verdančiame aliejuje. Įberiama pipirų ir druskos. Baigiant mėsą kepti, sukrečiami žirneliai, kubeliais supjaustytos bulvės, nuvalyti, skridinėliais supjaustyti ankštiniai pipirai (jų sėklalizdžiai išimami), nuvalytos, smulkiai supjaustytos šparaginės pupelės. Petražolės smulkiai supjaustomos ir sumaišomos su apkepintais produktais. Įpylus 1—2 stiklines karšto vandens, troškinama karštoje orkaitėje su raudonuoju pipiru.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
