 
| 800 gramų | triušiena | 
| 20 gramų | taukai (kiaulių) | 
| šiek tiek | kmynai | 
| šiek tiek | kadagio uogos | 
| šiek tiek | juodieji pipirai | 
| 1 vienetas | lauro lapų (lapelis) | 
| 0.5 vieneto | kiaušiniai | 
| šiek tiek | džiūvėsėliai | 
Mėsa supjaustoma gabaliukais, pasūdoma, pavoliojama išplaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose, po to apkepinama taukuose ar aliejuje. Tada ji sudedama į ugniai atsparų indą (ar emaliuotą puodą), įpilama kiek sultinio ar karšto vandens, sudedami visi prieskoniai bei prieskoninės daržovės ir troškinama ant silpnos ugnies.
Patiekiama su virtomis bulvėmis ir burokėlių salotomis. Virtos bulvės sudedamos šalia mėsos, salotos duodamos salotinėje.
Burokėlių salotoms išvirti burokėliai nulupami, stambiai sutarkuojami, sumaišomi su tarkuotais krienais, paskaninami cukrum ir druska, užpilami aliejum ir citrinos sultimis. Viskas sudedama į salotinę ir pabarstoma kapotu kietai virtu kiaušiniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                         Sotus troškinys moliūge "Smile" Sotus troškinys moliūge "Smile"
- 
                
                                         Rūgštus kabesas Rūgštus kabesas
- 
                
                                         Kalakutienos guliašas Kalakutienos guliašas
- 
                
                                         Troškinta vištiena ananasų sultyse Troškinta vištiena ananasų sultyse
- 
                
                                         Mėsa su pipirais Mėsa su pipirais
- 
                
                                         Vištiena su troškintomis daržovėmis Vištiena su troškintomis daržovėmis
- 
                
                                         Vištiena su ryžiais Vištiena su ryžiais
- 
                
                                         Ryžių makaronai su kumpiu Ryžių makaronai su kumpiu
- 
                
                                         Avienos šutinys su pupomis Avienos šutinys su pupomis
- 
                
                                         Troškintos vištų blauzdelės Troškintos vištų blauzdelės
- 
                
                                         Uzbekiškas plovas Uzbekiškas plovas
- 
                
                                         Troškinys su faršu Troškinys su faršu
- 
                
                                         Troškinta vištiena kinietiškai Troškinta vištiena kinietiškai
- 
                
                                         Kiškiena, troškinta su grybais Kiškiena, troškinta su grybais
- 
                
                                         Šventinis  kiaulienos karis Šventinis  kiaulienos karis
- 
                
                                         Kareiviškas kiaulienos troškinys Kareiviškas kiaulienos troškinys
- 
                
                                         Mėsos troškinys aluje Mėsos troškinys aluje
- 
                
                                         Virta veršienos krūtininė Virta veršienos krūtininė
- 
                
                                         Paprikos įdarytos kalakutiena Paprikos įdarytos kalakutiena
- 
                
                                         Vištienos troškinys Vištienos troškinys
Troškinta triušiena su burokėlių salotomis
 akcijas
                        akcijas
                    - Paruošimo laikas:
- 
                                                            
                                                            Triušiena, 800 gramų 
- 
                                                            
                                                            Taukai (kiaulių), 20 gramų 
- Kmynai
- Kadagio uogos
- Juodieji pipirai
- 
                                                            
                                                            Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas 
- 
                                                            
                                                            Kiaušiniai, 0.5 vieneto 
- Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Burokėlių salotoms papildomai reikės: 150 g virtų burokėlių, 1 šaukštas tarkuotų krienų, 1 šaukštas aliejaus, truputį citrinos sulčių ar rūgšties, 1 kietai virtas kiaušinis, druskos ir cukraus pagal skonį.
Mėsa supjaustoma gabaliukais, pasūdoma, pavoliojama išplaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose, po to apkepinama taukuose ar aliejuje. Tada ji sudedama į ugniai atsparų indą (ar emaliuotą puodą), įpilama kiek sultinio ar karšto vandens, sudedami visi prieskoniai bei prieskoninės daržovės ir troškinama ant silpnos ugnies. 
Patiekiama su virtomis bulvėmis ir burokėlių salotomis. Virtos bulvės sudedamos šalia mėsos, salotos duodamos salotinėje.
Burokėlių salotoms išvirti burokėliai nulupami, stambiai sutarkuojami, sumaišomi su tarkuotais krienais, paskaninami cukrum ir druska, užpilami aliejum ir citrinos sultimis. Viskas sudedama į salotinę ir pabarstoma kapotu kietai virtu kiaušiniu.
Komentarai (2)
- 
        gintautas
        2011-05-10 14:09
    
   bandysiu pasigaminti,o paskui pakumentuosiu 
 

 
                 
                     
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
                                        Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
                                     Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
                                        Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
                                     Jogurtinis tortas su vaisiais
                                        Jogurtinis tortas su vaisiais
                                     Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
                                        Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
                                     Bandelės iš batono
                                        Bandelės iš batono
                                     Pikantiški pomidorai su cinamonu
                                        Pikantiški pomidorai su cinamonu