Studentiškas troškinys su dešrelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 200 gramų | dešrelės |
| 2 vienetai | bulvių |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | morkos |
| šiek tiek | prieskoniai (Vegeta) |
| 3 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| 1 valgomasis šaukštas | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Labai paprastas paruošimas. Morkas ir dešreles supjaustome nedideliais griežinėliais. Bulves ir svogūnus supjaustome kubeliais. Supjaustytus produktus sluoksniuojame moliniame inde, užpilame mišiniu gautu iš: grietinės, majonezo, aliejaus ir prieskonių. Kepame į 180 0C orkaitėje apie 45 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Studentiškas troškinys su dešrelėmis
-
Aštri troškinta aviena
-
Vištiena grybų padaže
-
Troškinta veršiena su pievagrybiais
-
Vištiena kinietiškai
-
Troškinta aviena
-
Kiaulienos ir morkų troškinys
-
Vištienos krūtinėlė
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Šutinta šerniena
-
Makaronai su faršu
-
Stirnienos troškinys (ubagiškai)
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Čenachai "Be pastangų"
-
Šveicariška veršiena
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Troškinys čenachinėse
Studentiškas troškinys su dešrelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Dešrelės,
200 gramų -
Bulvės,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Prieskoniai, Vegeta
-
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Labai paprastas paruošimas. Morkas ir dešreles supjaustome nedideliais griežinėliais. Bulves ir svogūnus supjaustome kubeliais. Supjaustytus produktus sluoksniuojame moliniame inde, užpilame mišiniu gautu iš: grietinės, majonezo, aliejaus ir prieskonių. Kepame į 180 0C orkaitėje apie 45 minutes.
Reklama:
Komentarai (3)
-
as
2013-07-30 13:21
o kokios desreles?
-
Aušra
2012-07-11 12:54
Lengva pagaminti. Labai geras receptas. ;-) :ok:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
