šiek tiek | avienos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | sviestas (kepimui) |
šiek tiek | žalumynų (prieskoniniai) |
šiek tiek | mėta (džiovinta) |
Svogūnus supjaustome žiedeliais ir apkepam keptuvėje su sviestu iki auksinės spalvos. Apkeptus svogūnus supilame į puodą su verdančia aviena, pridedame prieskoninių žolių ir nedaug džiovintos mėtos, jei neturime, galima dėti paprasčiausios mėtų arbatos (1 porc. maždaug 3 litrams troškinio). Mėtos beveik visiškai panaikina avienos kvapą. Troškinti apie 45 min. Patiekiama su ryžiais (galima su bulviniais blynais), šviežiomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Čachochbilis
- Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Troškinys žarijose
- Mėsos troškinys laivelyje
- Virta veršiena su daržovėmis
- Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
- Amerikietiškai pagaminta mėsa
- Paelja
- Faršu įdarytos paprikos
- Kepta marinuota veršiena
- Troškinys su vištiena ir morkom
- Triušienos troškinys su ryžiais
- Kiaulienos ir daržovių troškinys
- Vištiena svogūnų ir krapų
- Troškinti šonkauliai su kmynais
- Vištiena su sojų daigais
- Tikras močiutės guliašas
- Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
Troškinta aviena kaimiškai
- Paruošimo laikas:
- Aviena
- Druska
- Prieskoniai
-
Svogūnai,
2 vienetai - Sviestas, kepimui
- Žalumynai, prieskoniniai
- Mėta, džiovinta
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Avieną supjaustome nedideliais, pailgais gabaliukais (2cm storio, 5cm ilgio), apkepame keptuvėje su trupučiu druskos ir prieskonių kol apskrunda, viską supilame į verdantį vandenį, uždengiame ir paliekame virti.
Svogūnus supjaustome žiedeliais ir apkepam keptuvėje su sviestu iki auksinės spalvos. Apkeptus svogūnus supilame į puodą su verdančia aviena, pridedame prieskoninių žolių ir nedaug džiovintos mėtos, jei neturime, galima dėti paprasčiausios mėtų arbatos (1 porc. maždaug 3 litrams troškinio). Mėtos beveik visiškai panaikina avienos kvapą. Troškinti apie 45 min. Patiekiama su ryžiais (galima su bulviniais blynais), šviežiomis daržovėmis.
Komentarai (3)
-
Linas
2016-02-06 13:38
Prašom, nėra už ką.