Avieną supjaustome nedideliais, pailgais gabaliukais (2cm storio, 5cm ilgio), apkepame keptuvėje su trupučiu druskos ir prieskonių kol apskrunda, viską supilame į verdantį vandenį, uždengiame ir paliekame virti.
Svogūnus supjaustome žiedeliais ir apkepam keptuvėje su sviestu iki auksinės spalvos. Apkeptus svogūnus supilame į puodą su verdančia aviena, pridedame prieskoninių žolių ir nedaug džiovintos mėtos, jei neturime, galima dėti paprasčiausios mėtų arbatos (1 porc. maždaug 3 litrams troškinio). Mėtos beveik visiškai panaikina avienos kvapą. Troškinti apie 45 min. Patiekiama su ryžiais (galima su bulviniais blynais), šviežiomis daržovėmis.
Troškinta aviena kaimiškai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | avienos |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | prieskoniai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| šiek tiek | sviestas (kepimui) |
| šiek tiek | žalumynų (prieskoniniai) |
| šiek tiek | mėta (džiovinta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Klajoklių kiškiena
-
Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
-
Troškinys iš molinio troškintuvo
-
Kepenėlių troškinys
-
Kiaulienos ir morkų troškinys
-
Miglės guliašas
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Pupelių ir mėsos troškinys
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Troškinta briediena
-
Troškinta vištiena su daržovėmis
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Saldžiarūgštis kiaulienos troškinys
-
Triušienos troškinys
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
-
Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
-
Mėsos troškinys aluje
-
Keri viščiukas
-
Taškuoti sodžiaus kukuliukai
Troškinta aviena kaimiškai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Aviena
- Druska
- Prieskoniai
-
Svogūnai,
2 vienetai - Sviestas, kepimui
- Žalumynai, prieskoniniai
- Mėta, džiovinta
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avieną supjaustome nedideliais, pailgais gabaliukais (2cm storio, 5cm ilgio), apkepame keptuvėje su trupučiu druskos ir prieskonių kol apskrunda, viską supilame į verdantį vandenį, uždengiame ir paliekame virti.
Svogūnus supjaustome žiedeliais ir apkepam keptuvėje su sviestu iki auksinės spalvos. Apkeptus svogūnus supilame į puodą su verdančia aviena, pridedame prieskoninių žolių ir nedaug džiovintos mėtos, jei neturime, galima dėti paprasčiausios mėtų arbatos (1 porc. maždaug 3 litrams troškinio). Mėtos beveik visiškai panaikina avienos kvapą. Troškinti apie 45 min. Patiekiama su ryžiais (galima su bulviniais blynais), šviežiomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Linas
2016-02-06 13:38
Prašom, nėra už ką.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
