Avieną supjaustome nedideliais, pailgais gabaliukais (2cm storio, 5cm ilgio), apkepame keptuvėje su trupučiu druskos ir prieskonių kol apskrunda, viską supilame į verdantį vandenį, uždengiame ir paliekame virti.
Svogūnus supjaustome žiedeliais ir apkepam keptuvėje su sviestu iki auksinės spalvos. Apkeptus svogūnus supilame į puodą su verdančia aviena, pridedame prieskoninių žolių ir nedaug džiovintos mėtos, jei neturime, galima dėti paprasčiausios mėtų arbatos (1 porc. maždaug 3 litrams troškinio). Mėtos beveik visiškai panaikina avienos kvapą. Troškinti apie 45 min. Patiekiama su ryžiais (galima su bulviniais blynais), šviežiomis daržovėmis.

Troškinta aviena kaimiškai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | avienos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | sviestas (kepimui) |
šiek tiek | žalumynų (prieskoniniai) |
šiek tiek | mėta (džiovinta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avienos troškinys su ryžiais
-
Mėsos ir daržovių troškinys
-
Orkaitėje troškintos kepenėlės
-
Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
-
Šutinta šerniena
-
Triušio kepsnys
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Vištiena su daržovemis
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Troškinys čenachinėse
-
Pupelių troškinys su sūriu
-
Meksikietiškas troškinys
-
Kiaulienos troškinys
-
Baklažanai japoniškai
-
Keri viščiukas
-
Jautienos troškinys su bruknėm
-
Vištiena "afigiena"
-
Kiškiena bulgariškai
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
Troškinta aviena kaimiškai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Aviena
- Druska
- Prieskoniai
-
Svogūnai,
2 vienetai - Sviestas, kepimui
- Žalumynai, prieskoniniai
- Mėta, džiovinta
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avieną supjaustome nedideliais, pailgais gabaliukais (2cm storio, 5cm ilgio), apkepame keptuvėje su trupučiu druskos ir prieskonių kol apskrunda, viską supilame į verdantį vandenį, uždengiame ir paliekame virti.
Svogūnus supjaustome žiedeliais ir apkepam keptuvėje su sviestu iki auksinės spalvos. Apkeptus svogūnus supilame į puodą su verdančia aviena, pridedame prieskoninių žolių ir nedaug džiovintos mėtos, jei neturime, galima dėti paprasčiausios mėtų arbatos (1 porc. maždaug 3 litrams troškinio). Mėtos beveik visiškai panaikina avienos kvapą. Troškinti apie 45 min. Patiekiama su ryžiais (galima su bulviniais blynais), šviežiomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Linas
2016-02-06 13:38
Prašom, nėra už ką.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...