Kopūstą susmulkinti.
Fermentinį sūrį sutarkuoti.
Česnaką sukapoti arba sugrūsti.
Mėsą supjaustyti juostelėmis.
Vištieną supjaustyti kubeliais.
Grybus taip pat susmulkinti.
Svogūnų laiškus sukapoti.
Viską (išskyrus svogūnų laiškus) sudėti į keptuvę. Užpilti sultiniu ir troškinti apie 10-15 minučių. Po to pridėti prieskonių ir supilti grietinėlę. Troškinti dar 10 minučių.
Troškinį paskaninkite svogūnų laiškais.
Gero apetito :)
Troškinukas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 20 gramų | svogūnai (laiškai) |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 100 gramų | mėsa (rūkyta kiauliena) |
| 150 gramų | vištienos filė |
| 200 gramų | grybai (tinka pievagrybiai) |
| 150 mililitrų | grietinėlės, 35% |
| 400 mililitrų | vanduo (arba sultinys) |
| 300 gramų | kopūstai |
| 200 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balandėliai pagal Viką
-
Avienos ragu
-
Vištienos krūtinėlė
-
Paprikos įdarytos kalakutiena
-
Paelja
-
Belgiškas jautienos ir alaus troškinys
-
Troškinti šonkauliai su kmynais
-
Kiaulienos troškinys grietinėlėje
-
Troškinta veršiena
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Tikro dzūko pietūs
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Kepta kiaulės širdis su svogūnais
-
Uzbekiškas plovas
-
Vištiena su daržovemis
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Kiaulienos guliašas
-
Triušienos troškinys
Troškinukas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Juodieji pipirai
-
Svogūnai, laiškai,
20 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Mėsa, rūkyta kiauliena,
100 gramų -
Vištienos filė,
150 gramų -
Grybai, tinka pievagrybiai,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
150 mililitrų -
Vanduo, arba sultinys,
400 mililitrų -
Kopūstai,
300 gramų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstą susmulkinti.
Fermentinį sūrį sutarkuoti.
Česnaką sukapoti arba sugrūsti.
Mėsą supjaustyti juostelėmis.
Vištieną supjaustyti kubeliais.
Grybus taip pat susmulkinti.
Svogūnų laiškus sukapoti.
Viską (išskyrus svogūnų laiškus) sudėti į keptuvę. Užpilti sultiniu ir troškinti apie 10-15 minučių. Po to pridėti prieskonių ir supilti grietinėlę. Troškinti dar 10 minučių.
Troškinį paskaninkite svogūnų laiškais.
Gero apetito :)
Reklama:
Komentarai (4)
-
vika
2013-09-04 13:34
o koki kopustai, sviezi ar rauginti?
-
Doo
2012-08-23 16:04
Super... labai labai skanu...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
