Kiaulienos ir morkų troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 400 gramų | kiauliena (virta) |
| 3 vienetai | morkos |
| 100 gramų | moliūgai (nuluptas) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 3 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | muskatas |
| šiek tiek | lauro lapų |
| šiek tiek | druska |
| 100 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Moliūgą supjaustome kubeliais ir pakepiname su svogūnu svieste. Morkas nuskutame, sutarkuojame ir pakepiname keptuvėje kartu su česnakais svieste. Visas apkeptas daržoves ir mėsą suverčiame į troškintuvą. Viską pagardiname juodaisiais pipirais, druska ir prieskoniais. Troškiname ant silpnos ugnies apie 15 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti šonkauliai su kmynais
-
Troškinys
-
Jautienos troškinys
-
Aleksandro troškinys
-
Kiaulienos troškinys
-
Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
-
Triušio kepsnys
-
Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
-
Lęšiai su špinatais ir lašinukais
-
Kiškis puodelyje
-
Troškinta kalakutiena
-
Troškinys
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Troškinys iš molinio troškintuvo
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Mėsos troškinys su kava
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Avienos ragu
-
Aviena totoriškai
-
Guliašas
Kiaulienos ir morkų troškinys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, virta,
400 gramų -
Morkos,
3 vienetai -
Moliūgai, nuluptas,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
3 skiltelės - Juodieji pipirai
- Muskatas
- Lauro lapai
- Druska
-
Sviestas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgą supjaustome kubeliais ir pakepiname su svogūnu svieste. Morkas nuskutame, sutarkuojame ir pakepiname keptuvėje kartu su česnakais svieste. Visas apkeptas daržoves ir mėsą suverčiame į troškintuvą. Viską pagardiname juodaisiais pipirais, druska ir prieskoniais. Troškiname ant silpnos ugnies apie 15 min.
Reklama:
Komentarai (2)
-
renata
2015-03-13 12:58
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
