Kiaulienos ir morkų troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų | kiauliena (virta) |
3 vienetai | morkos |
100 gramų | moliūgai (nuluptas) |
1 vienetas | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | druska |
100 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Moliūgą supjaustome kubeliais ir pakepiname su svogūnu svieste. Morkas nuskutame, sutarkuojame ir pakepiname keptuvėje kartu su česnakais svieste. Visas apkeptas daržoves ir mėsą suverčiame į troškintuvą. Viską pagardiname juodaisiais pipirais, druska ir prieskoniais. Troškiname ant silpnos ugnies apie 15 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinta antiena
- Šutinta šerniena
- Saldžiarūgštis kiaulienos troškinys
- Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
- Troškinti kiaulių inkstai
- Lęšiai su špinatais ir lašinukais
- Troškinta veršiena su svarainiais
- Troškinti šonkauliai su kmynais
- Troškinta vištiena ananasų sultyse
- Troškinta pikantiška kiauliena
- Vištiena kinietiškai
- Vištienos troškinys orkaitėje
- Klajoklių kiškiena
- Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
- Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
- Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
- Kiaulienos guliašas
- Kiaulienos troškinys grietinėlėje
- Troškintos vištų blauzdelės
- Troškinti inkstai su citrina
Kiaulienos ir morkų troškinys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, virta,
400 gramų -
Morkos,
3 vienetai -
Moliūgai, nuluptas,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
3 skiltelės - Juodieji pipirai
- Muskatas
- Lauro lapai
- Druska
-
Sviestas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgą supjaustome kubeliais ir pakepiname su svogūnu svieste. Morkas nuskutame, sutarkuojame ir pakepiname keptuvėje kartu su česnakais svieste. Visas apkeptas daržoves ir mėsą suverčiame į troškintuvą. Viską pagardiname juodaisiais pipirais, druska ir prieskoniais. Troškiname ant silpnos ugnies apie 15 min.
Reklama:
Komentarai (2)
-
renata
2015-03-13 12:58
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...