Mėsą supjaustyti 1/2 cm storio šiaudeliais ir apvolioti miltuose, sumaišytuose su druska ir pipirais. Nuluptą svogūną supjaustyti griežinėliais.
Keptuve ištirpinti sviestą ir jame apkepti mėsą. Ugnį sumažinti, suberti svogūnus ir kepti, kol suminkštės ir pagels. Suberti paprikas.
Supilti sultinį, grietinę ir troškiti ant silpnos ugnies.
Supilti pomidorų pastą. Pаgardinti pipirais ir druska.
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | kiaulienos nugarinė |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| 0.25 arbatinio šaukštelio | kvapieji pipirai |
| 4 vienetai | svogūnai |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 1 valgomasis šaukštas | paprika (maltos) |
| 125 mililitrai | grietinė |
| 125 mililitrai | sultinys (mėsos) |
| 3 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aviena totoriškai
-
Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys
-
Guliašas
-
Belgiškas jautienos ir alaus troškinys
-
Triušio kepsnys
-
Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
-
Troškinti veršienos šonkauliai
-
Troškinys žarijose
-
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Triušienos troškinys su ryžiais
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Studentiškas troškinys su dešrelėmis
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Troškinti inkstai su citrina
-
Kepta marinuota veršiena
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos nugarinė,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kvapieji pipirai,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Svogūnai,
4 vienetai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika, maltos,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
125 mililitrai -
Sultinys, mėsos,
125 mililitrai -
Pomidorų pasta,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti 1/2 cm storio šiaudeliais ir apvolioti miltuose, sumaišytuose su druska ir pipirais. Nuluptą svogūną supjaustyti griežinėliais.
Keptuve ištirpinti sviestą ir jame apkepti mėsą. Ugnį sumažinti, suberti svogūnus ir kepti, kol suminkštės ir pagels. Suberti paprikas.
Supilti sultinį, grietinę ir troškiti ant silpnos ugnies.
Supilti pomidorų pastą. Pаgardinti pipirais ir druska.
Reklama:
Komentarai (5)
-
ED
2018-02-13 14:30
LIKE
-
Daina
2010-08-03 17:37
SUPER! aciu uz recepta! %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
