Mėsą supjaustyti 1/2 cm storio šiaudeliais ir apvolioti miltuose, sumaišytuose su druska ir pipirais. Nuluptą svogūną supjaustyti griežinėliais.
Keptuve ištirpinti sviestą ir jame apkepti mėsą. Ugnį sumažinti, suberti svogūnus ir kepti, kol suminkštės ir pagels. Suberti paprikas.
Supilti sultinį, grietinę ir troškiti ant silpnos ugnies.
Supilti pomidorų pastą. Pаgardinti pipirais ir druska.

Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | kiaulienos nugarinė |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
0.25 arbatinio šaukštelio | kvapieji pipirai |
4 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | paprika (maltos) |
125 mililitrai | grietinė |
125 mililitrai | sultinys (mėsos) |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta mėsa
-
Saldžiarūgštis kiaulienos troškinys
-
Lęšiai su špinatais ir lašinukais
-
Vištiena kinietiškai
-
Veršiena su vyno padažu
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Kiaulienos troškinys
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Aluje troškinta jautiena
-
Troškinta aviena kaimiškai
-
Aluje troškinta višta
-
Pupelių troškinys su sūriu
-
Paprastas lietuviškas troškinukas
-
Višta ispaniškai
-
Troškinta žąsiena
-
Belgiškas jautienos ir alaus troškinys
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Vištiena su daržovemis
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos nugarinė,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kvapieji pipirai,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Svogūnai,
4 vienetai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika, maltos,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
125 mililitrai -
Sultinys, mėsos,
125 mililitrai -
Pomidorų pasta,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti 1/2 cm storio šiaudeliais ir apvolioti miltuose, sumaišytuose su druska ir pipirais. Nuluptą svogūną supjaustyti griežinėliais.
Keptuve ištirpinti sviestą ir jame apkepti mėsą. Ugnį sumažinti, suberti svogūnus ir kepti, kol suminkštės ir pagels. Suberti paprikas.
Supilti sultinį, grietinę ir troškiti ant silpnos ugnies.
Supilti pomidorų pastą. Pаgardinti pipirais ir druska.
Reklama:
Komentarai (5)
-
ED
2018-02-13 14:30
LIKE
-
Daina
2010-08-03 17:37
SUPER! aciu uz recepta! %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...