Mėsą supjaustyti 1/2 cm storio šiaudeliais ir apvolioti miltuose, sumaišytuose su druska ir pipirais. Nuluptą svogūną supjaustyti griežinėliais.
Keptuve ištirpinti sviestą ir jame apkepti mėsą. Ugnį sumažinti, suberti svogūnus ir kepti, kol suminkštės ir pagels. Suberti paprikas.
Supilti sultinį, grietinę ir troškiti ant silpnos ugnies.
Supilti pomidorų pastą. Pаgardinti pipirais ir druska.

Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | kiaulienos nugarinė |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
0.25 arbatinio šaukštelio | kvapieji pipirai |
4 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | paprika (maltos) |
125 mililitrai | grietinė |
125 mililitrai | sultinys (mėsos) |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šutinta šerniena
-
Kinietiška kiauliena
-
Kepta marinuota veršiena
-
Taškuoti sodžiaus kukuliukai
-
Avienos troškinys
-
Mėsos troškinys su kava
-
Troškinta žuvis
-
Makaronai su faršu
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Mėsa su pipirais
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Troškinta triušiena
-
Kiauliena, troškinta su svogūnais
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Jautienos čenakai
-
Troškinta laukinė antis
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos nugarinė,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kvapieji pipirai,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Svogūnai,
4 vienetai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika, maltos,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
125 mililitrai -
Sultinys, mėsos,
125 mililitrai -
Pomidorų pasta,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti 1/2 cm storio šiaudeliais ir apvolioti miltuose, sumaišytuose su druska ir pipirais. Nuluptą svogūną supjaustyti griežinėliais.
Keptuve ištirpinti sviestą ir jame apkepti mėsą. Ugnį sumažinti, suberti svogūnus ir kepti, kol suminkštės ir pagels. Suberti paprikas.
Supilti sultinį, grietinę ir troškiti ant silpnos ugnies.
Supilti pomidorų pastą. Pаgardinti pipirais ir druska.
Reklama:
Komentarai (5)
-
ED
2018-02-13 14:30
LIKE
-
Daina
2010-08-03 17:37
SUPER! aciu uz recepta! %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...