
Šparaginių pupelių troškinys su dešra
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 litras | šparaginės pupelės (virtos ) |
50 gramų | sviestas |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | cukinija (maža) |
300 gramų | dešra (servelatas) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 žiupsnelis | juodieji pipirai |
1 žiupsnelis | lauro lapų |
1 sauja | žalumynų (petražolės, krapai, bazilikai) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Keptuvėje ant sviesto patroškinti smulkintas daržoves, žalumynus.
2.
Sudėti smulkiai pjaustytą pakepintą dešrą.
Supilti pupeles, prieskonius, druską, išmaišyti ir dar patroškinti kelias minutes.
Supilti pupeles, prieskonius, druską, išmaišyti ir dar patroškinti kelias minutes.
3.
Prieš valgant užtarkuoti sūriu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aluje troškinta višta
-
Šventinis kiaulienos karis
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Troškinti veršienos šonkauliai
-
Avienos šutinys su pupomis
-
Balandėliai pagal Viką
-
Kiaulienos troškinys su daržovėmis
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Troškinys iš molinio troškintuvo
-
Rūgštus kabesas
-
Kiaulienos troškinys grietinėlėje
-
Makaronai su faršu
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Troškinta kiauliena su razinomis
-
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
-
Pupelių troškinys su sūriu
-
Troškinukas žiemai
-
Jautienos čili su makaronais
-
Troškinta aviena
-
Fazano troškinys
Šparaginių pupelių troškinys su dešra
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Šparaginės pupelės, virtos ,
1 litras -
Sviestas,
50 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Cukinija, maža,
1 vienetas -
Dešra, servelatas,
300 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
1 žiupsnelis -
Lauro lapai,
1 žiupsnelis -
Žalumynai, petražolės, krapai, bazilikai,
1 sauja -
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Keptuvėje ant sviesto patroškinti smulkintas daržoves, žalumynus.
Sudėti smulkiai pjaustytą pakepintą dešrą.
Supilti pupeles, prieskonius, druską, išmaišyti ir dar patroškinti kelias minutes.Prieš valgant užtarkuoti sūriu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...