
Šparaginių pupelių troškinys su dešra
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 litras | šparaginės pupelės (virtos ) |
50 gramų | sviestas |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | cukinija (maža) |
300 gramų | dešra (servelatas) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 žiupsnelis | juodieji pipirai |
1 žiupsnelis | lauro lapų |
1 sauja | žalumynų (petražolės, krapai, bazilikai) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Keptuvėje ant sviesto patroškinti smulkintas daržoves, žalumynus.
2.
Sudėti smulkiai pjaustytą pakepintą dešrą.
Supilti pupeles, prieskonius, druską, išmaišyti ir dar patroškinti kelias minutes.
Supilti pupeles, prieskonius, druską, išmaišyti ir dar patroškinti kelias minutes.
3.
Prieš valgant užtarkuoti sūriu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virta aviena su pomidorais
-
Troškinta veršiena
-
Troškinta veršiena su pievagrybiais
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Vištiena su sojų daigais
-
Šutinta šerniena
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Aštri troškinta aviena
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Troškinys su faršu
-
Sotusis lauko troškinys greitai
-
Jautiena su ryžiais
-
Tikras močiutės guliašas
-
Troškinta kalakutiena
-
Lankašyro pietūs
-
Daržovių - kiaulienos guliašas
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
-
Triušienos troškinys su ryžiais
Šparaginių pupelių troškinys su dešra
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Šparaginės pupelės, virtos ,
1 litras -
Sviestas,
50 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Cukinija, maža,
1 vienetas -
Dešra, servelatas,
300 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
1 žiupsnelis -
Lauro lapai,
1 žiupsnelis -
Žalumynai, petražolės, krapai, bazilikai,
1 sauja -
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Keptuvėje ant sviesto patroškinti smulkintas daržoves, žalumynus.
Sudėti smulkiai pjaustytą pakepintą dešrą.
Supilti pupeles, prieskonius, druską, išmaišyti ir dar patroškinti kelias minutes.Prieš valgant užtarkuoti sūriu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...