Šparaginių pupelių troškinys su dešra
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 litras | šparaginės pupelės (virtos ) |
50 gramų | sviestas |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | cukinija (maža) |
300 gramų | dešra (servelatas) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 žiupsnelis | juodieji pipirai |
1 žiupsnelis | lauro lapų |
1 sauja | žalumynų (petražolės, krapai, bazilikai) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Keptuvėje ant sviesto patroškinti smulkintas daržoves, žalumynus.
2.
Sudėti smulkiai pjaustytą pakepintą dešrą.
Supilti pupeles, prieskonius, druską, išmaišyti ir dar patroškinti kelias minutes.
Supilti pupeles, prieskonius, druską, išmaišyti ir dar patroškinti kelias minutes.
3.
Prieš valgant užtarkuoti sūriu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinukas su krevetėmis
- Paprastas lietuviškas troškinukas
- Fazano troškinys
- Indiška vištiena visai šeimai
- Vištiena su sojų daigais
- Veršienos troškinys drebučiuose
- Troškinta vištiena ananasų sultyse
- Vištiena troškinta daržovėse
- Triušio kepsnys
- Su daržovėmis troškinta vištiena
- Vištiena su daržovemis
- Pupelių troškinys su mėsa
- Kiauliena, troškinta su svogūnais
- Kepti ryžiai
- Konservuotas kiaulienos troškinys
- Kepta marinuota veršiena
- Guliašas su kiauliena
- Guliašas
- Vištiena svogūnų ir krapų
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
Šparaginių pupelių troškinys su dešra
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Šparaginės pupelės, virtos ,
1 litras -
Sviestas,
50 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Cukinija, maža,
1 vienetas -
Dešra, servelatas,
300 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
1 žiupsnelis -
Lauro lapai,
1 žiupsnelis -
Žalumynai, petražolės, krapai, bazilikai,
1 sauja -
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Keptuvėje ant sviesto patroškinti smulkintas daržoves, žalumynus.
Sudėti smulkiai pjaustytą pakepintą dešrą.
Supilti pupeles, prieskonius, druską, išmaišyti ir dar patroškinti kelias minutes.Prieš valgant užtarkuoti sūriu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...