1 vienetas | triušiena |
12 vienetų | bulvių |
3 arbatiniai šaukšteliai | karis |
šiek tiek | druska |
1 galva | česnakas |
500 mililitrų | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | krapai ((džiovinti)) |
šiek tiek | pipirai |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aštrios vištų kepenėlės
- Vištiena su abrikosais
- Virta aviena su pomidorais
- Veršienos troškinys su daržovėmis
- Troškinta vištiena su daržovėmis
- Jautienos troškinys su moliūgais
- Kareiviškas kiaulienos troškinys
- Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
- Kiaulienos troškinys-sriuba
- Pupelių troškinys su sūriu
- Vištienos ir ryžių troškinys
- Troškintos vištų blauzdelės
- Keptos kepenėlės su obuoliais
- Daržovių troškinys
- Kinietiška kiauliena
- Troškinys - ruduo
- Veršiena su vyno padažu
- Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
- Troškinti rauginti kopūstai
- Indiška vištiena visai šeimai
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 9
-
Triušiena,
1 vienetas -
Bulvės,
12 vienetų -
Karis,
3 arbatiniai šaukšteliai - Druska
-
Česnakas,
1 galva -
Grietinėlė, 35%,
500 mililitrų - Krapai, (džiovinti)
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Triušieną supjaustyti gabalais, bulves perpjauti pusiau. Į didelį puodą pilame aliejų, sudedam česnaką ir pakepinam kelias min. Triušieną pabarstome druska, pipirais, apibarstome kariu. Sudedam triušieną į puodą ir pakepiname apverčiant apie pusvalandį. Sudedam ant viršaus bulves,pabarstome druskos jas ir užpilame viską grietinėle. Apibarstome krapais ir troškiname dar pusantros valandos.
Skanaus.
Komentarai (4)
-
Donata
2016-09-12 18:15
O del puodo paklaust norejau naudojat gilia keptuve ar puoda nes parasyta apkepint triusiena
-
anzela
2016-03-05 20:09
Bandziau daryt. Gavosi labai skanu. Aciu uz recepta
-
petre
2015-07-14 22:59
Turetu buti skanu