Triušieną supjaustyti gabalais, bulves perpjauti pusiau. Į didelį puodą pilame aliejų, sudedam česnaką ir pakepinam kelias min. Triušieną pabarstome druska, pipirais, apibarstome kariu. Sudedam triušieną į puodą ir pakepiname apverčiant apie pusvalandį. Sudedam ant viršaus bulves,pabarstome druskos jas ir užpilame viską grietinėle. Apibarstome krapais ir troškiname dar pusantros valandos.
Skanaus.
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
Porcijų skaičius:
9
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
| 1 vienetas | triušiena |
| 12 vienetų | bulvių |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | karis |
| šiek tiek | druska |
| 1 galva | česnakas |
| 500 mililitrų | grietinėlės, 35% |
| šiek tiek | krapai ((džiovinti)) |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos ir daržovių troškinys
-
Keri viščiukas
-
Troškinta pikantiška kiauliena
-
Guliašas su kiauliena
-
Troškintas triušis
-
Kiaulienos guliašas
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Daržovių - kiaulienos troškinukas
-
Troškinta vištiena su daržovėmis
-
Plovas orkaitėje
-
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
-
Kiauliena su imbieru
-
Jautienos troškinys su moliūgais
-
Nesudėtingas mėsos ir daržovių troškinys
-
Baklažanai japoniškai
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Troškinti inkstai su citrina
-
Paprastas lietuviškas troškinukas
-
Triušio kepsnys
-
Troškinukas žiemai
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 9
-
Triušiena,
1 vienetas -
Bulvės,
12 vienetų -
Karis,
3 arbatiniai šaukšteliai - Druska
-
Česnakas,
1 galva -
Grietinėlė, 35%,
500 mililitrų - Krapai, (džiovinti)
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušieną supjaustyti gabalais, bulves perpjauti pusiau. Į didelį puodą pilame aliejų, sudedam česnaką ir pakepinam kelias min. Triušieną pabarstome druska, pipirais, apibarstome kariu. Sudedam triušieną į puodą ir pakepiname apverčiant apie pusvalandį. Sudedam ant viršaus bulves,pabarstome druskos jas ir užpilame viską grietinėle. Apibarstome krapais ir troškiname dar pusantros valandos.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Donata
2016-09-12 18:15
O del puodo paklaust norejau naudojat gilia keptuve ar puoda nes parasyta apkepint triusiena
-
anzela
2016-03-05 20:09
Bandziau daryt. Gavosi labai skanu. Aciu uz recepta
-
petre
2015-07-14 22:59
Turetu buti skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
