Vandenyje išmirkyti inkstai nuplaunami, dedami į šaltą pasūdytą vandenį, pakaitinami, išgriebiami, nuplaunami, vėl užpilami vandeniu ir pavirinami. Vėliau supjaustomi griežinėliais, dar kartą nuplaunami, nusausinami, pavoliojami miltuose.
Puode įkaitinami riebalai, juose pakepinami supjaustyti inkstai, svogūnai, suberiami likusieji miltai, šiek tiek pakaitinama, įpilama sultinio, nutarkuojama citrinos žievelė ir įspaudžiamos jos sultys. Pasūdžius suberiami prieskoniai ir viskas trumpai patroškinama. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, raugintais agurkais.

Troškinti inkstai su citrina
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiaulės inkstai |
3 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | citrinos |
2.5 valgomojo šaukšto | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
1 valgomasis šaukštas | kviečiai |
1 stiklinė | sultinys |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su sojų daigais
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
-
Daniškas plovas
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Troškinta triušiena su burokėlių salotomis
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Mėsos troškinys aluje
-
Troškinukas su krevetėmis
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
-
Aštrus troškinys
-
Mėsos ir daržovių troškinys
-
Avienos pilavas
-
Troškinta triušiena
-
Troškinti inkstai su citrina
-
Uzbekiškas plovas
-
Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
-
Kiškiena, troškinta su grybais
Troškinti inkstai su citrina
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulės inkstai,
800 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
2.5 valgomojo šaukšto -
Kviečiai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys,
1 stiklinė - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vandenyje išmirkyti inkstai nuplaunami, dedami į šaltą pasūdytą vandenį, pakaitinami, išgriebiami, nuplaunami, vėl užpilami vandeniu ir pavirinami. Vėliau supjaustomi griežinėliais, dar kartą nuplaunami, nusausinami, pavoliojami miltuose.
Puode įkaitinami riebalai, juose pakepinami supjaustyti inkstai, svogūnai, suberiami likusieji miltai, šiek tiek pakaitinama, įpilama sultinio, nutarkuojama citrinos žievelė ir įspaudžiamos jos sultys. Pasūdžius suberiami prieskoniai ir viskas trumpai patroškinama. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, raugintais agurkais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...