Vandenyje išmirkyti inkstai nuplaunami, dedami į šaltą pasūdytą vandenį, pakaitinami, išgriebiami, nuplaunami, vėl užpilami vandeniu ir pavirinami. Vėliau supjaustomi griežinėliais, dar kartą nuplaunami, nusausinami, pavoliojami miltuose.
Puode įkaitinami riebalai, juose pakepinami supjaustyti inkstai, svogūnai, suberiami likusieji miltai, šiek tiek pakaitinama, įpilama sultinio, nutarkuojama citrinos žievelė ir įspaudžiamos jos sultys. Pasūdžius suberiami prieskoniai ir viskas trumpai patroškinama. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, raugintais agurkais.

Troškinti inkstai su citrina
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiaulės inkstai |
3 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | citrinos |
2.5 valgomojo šaukšto | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
1 valgomasis šaukštas | kviečiai |
1 stiklinė | sultinys |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Smegenų troškinys
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Triušio kepsnys
-
Kepta kiaulės širdis su svogūnais
-
Vištiena su ananasais
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Šveicariška veršiena
-
Daržovių - kiaulienos troškinukas
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Jautiena su slyvomis
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Lęšiai su vynu
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Kinietiška kiauliena
-
Troškinta vištiena su daržovėmis
-
Studentiškas troškinys su dešrelėmis
-
Šutinta šerniena
-
Jautienos troškinys su moliūgais
Troškinti inkstai su citrina
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulės inkstai,
800 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
2.5 valgomojo šaukšto -
Kviečiai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys,
1 stiklinė - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vandenyje išmirkyti inkstai nuplaunami, dedami į šaltą pasūdytą vandenį, pakaitinami, išgriebiami, nuplaunami, vėl užpilami vandeniu ir pavirinami. Vėliau supjaustomi griežinėliais, dar kartą nuplaunami, nusausinami, pavoliojami miltuose.
Puode įkaitinami riebalai, juose pakepinami supjaustyti inkstai, svogūnai, suberiami likusieji miltai, šiek tiek pakaitinama, įpilama sultinio, nutarkuojama citrinos žievelė ir įspaudžiamos jos sultys. Pasūdžius suberiami prieskoniai ir viskas trumpai patroškinama. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, raugintais agurkais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...