Veršieną supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska, pipirais ir pakepkite su puse (25 g) sviesto. Apkepe įpilkite pomidorų sulčių, suberkite smulkiai supjaustytus svogūnus ir troškinkite 15 min. Tada sudėkite supjaustytus svarainius, jei reikia, įberkite druskos, pipirų ir troškinkite, kol mėsa bus minkšta.
Patiekite su virtomis bulvėmis, pomidorais. Puoškite svarainiais ir žalumynais.

Troškinta veršiena su svarainiais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | veršiena |
0.5 stiklinės | pomidorų sultys |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | svarainiai |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Troškinukas su krevetėmis
-
Lietuviška kopūstienė
-
Baklažanai japoniškai
-
Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Nesudėtingas mėsos ir daržovių troškinys
-
Vištiena kinietiškai
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Troškinys iš molinio troškintuvo
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Lęšiai su špinatais ir lašinukais
-
Troškinys su faršu
-
Baltasis čili troškinys
-
Vištienos troškinys orkaitėje
-
Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Jautienos troškinys
Troškinta veršiena su svarainiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena,
500 gramų -
Pomidorų sultys,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Svarainiai,
2 vienetai -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršieną supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska, pipirais ir pakepkite su puse (25 g) sviesto. Apkepe įpilkite pomidorų sulčių, suberkite smulkiai supjaustytus svogūnus ir troškinkite 15 min. Tada sudėkite supjaustytus svarainius, jei reikia, įberkite druskos, pipirų ir troškinkite, kol mėsa bus minkšta.
Patiekite su virtomis bulvėmis, pomidorais. Puoškite svarainiais ir žalumynais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...